Дневен хороскоп за 8.08.2021 неделя
Астрология

Дневен хороскоп за 8.08.2021 неделя

Овен

В този неделен ден на месец август, в който Лъвът царува с блясъка си, осветява Овните с ентусиазъм и възможности да играят на много маси. Това значи, че дори в неделния ден за вас може да се родят много възможност за бизнес, кариера, и още нещо.

Телец

Неделя на позитивни звезди, сред, които има и негативи представени от двойката Сатурн – Юпитер. Това ще изисква повишено внимание от ваша страна за вземане на важни решения. Вместо това, отдайте се на доброто настроение.

Близнаци

Няколко малки словесни престрелки в семейството, които идват от дисонанса на Нептун, не пречат на климата на доверие, който изразявате на всички нива. В семейния контекст обаче демонстрирайте примирително отношение с вашите близки, защото зоната на конфликт днес е скъсена.

Рак

Днес обърнете внимание къде стъпвате и дръжте главата на раменете си! Неделята на пръв поглед спокоен ден, може да ви донесе неприятности заради някои негативни влияния от Плутон.

Лъв

Отново започва друг период, в който планетите продължават да ви показват своята благосклонност към вас по тотален начин: възползвайте се от това, без да пропускате добрата възможност. Единственото, което може да се добави днес е, да не се ядосвате прекалено много.

Дева

Една спокойна августовска неделя, в която можете да преоткриете съвместното съжителство и семейното разбиране, което не се е случвало от известно време. Марс и Венера, свързани във вашия знак, ви подкрепят с всичките си благоприятни влияния. Това е момент на забележителна физическа красота за всички дами в този знак на зодиака.

Везни

Днешните планетарни транзити показват донякъде двусмислена позиция за вас Везни. Луната, Слънцето и Меркурий повишават нивото на доброто ви настроение, вместо това Плутон внася някакъв малък проблем в семейния живот. Диалогът с дъщери и синове, сестри и братя ще бъде от основно значение за преоткриването на някакъв вид хармония вътре във вас.

Скорпион

Ярко небе, особено от гледна точка на междуличностните и семейните отношения. Не придавайте тежест на незначителни проблеми в семейството и не се ядосвайте пред някои родови спорове, които тлеят от дълго време. Всичко има своето решение, понякога то не минава през вас.

Стрелец

Марс, Венера, Луна продължават да са срещу вас и това ви прави малко нетолерантни. Нямате никакво намерение днес да останете в дома си. Не се оставяйте да бъдете увлечени от импулсивни бягства или продиктувани от желанието да театралничете, за да получите повече внимание.

Козирог

Днешната транзитна картина е много спокойна: просто трябва да държите под контрол определена нервност, която може да ви се случи през деня, когато най-малко го очаквате.

Водолей

Доброто влияние на Юпитер блести безспорно във вашия знак, за да ви донесе късмет, особено ако принадлежите към третата декада. Отлични индикации, че днес ще имате позитиви по отношение на физическата форма, която ще доведе до желание за безкрайно неделно пътешествие.

Риба

За Рибите, които са си поставили престижни цели, дори в неделя, ще ги постигнат без никакви затруднения. Дори това ще е малкото им нещастие, защото финансовите дела и кариерните работи е добре да се вършат в делничните дни.

Tagged , , , , ,
на горе