съвет за 9.10.2022
Астрология

Астрологичен съвет за 4.10.2022

Астрологичен съвет за 4.10.2022: Излезте от коловозите на ума. Ако се изкушавате да се придържате към старото и изпитаното, поемете риск и опитайте нещо различно – мислете неограничено.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Седмичен хороскоп 3–9 октомври 2022

Хороскоп за 4 октомври 2022

Любовен хороскоп за 4 октомври 2022

Нова магнитна буря, вследствие на ново слънчево изригване

Асфалтират пътят до храма на Преподобна Стойна

Риган, най-силната билка срещу гъбички, паразити, хрема, грип, невроза…

Астрологичен съвет за 4.10.2022, който ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Астрологичен съвет за 4.10.2022 зодия ОВЕН

Насочете вътрешната си светлина, вашето „Слънце“, в помощ и подкрепа на тези, които имат нужда от този светъл и топъл лъч.

Астрологичен съвет за 4.10.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Не се упреквайте, че всички поставени задачи не могат да бъдат изпълнени едновременно. Много скоро ситуацията ще се промени във ваша полза. Тогава ще вървите по същият път на развитие.

БЛИЗНАЦИ

Днес, 4.10.2022, ако осъзнавате колко неподготвени сте били в някои области от живота си. Знайте, че е за добро, защото никога не е късно да се промените в градивна посока.

Астрологичен съвет за 4.10.2022 зодия РАК

Бъдете доволни от това, което имате в момента. Концентрирайте се как да накарате парите да работят за вас.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Борете се за мечтите си, за идеалите си. Не се заблуждавайте от друго благоприятно състояние, отхвърлете илюзиите.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Днес, 4.10.2022, бъдете много внимателни с решенията, знаете всички отговори, слушайте себе си и всичко ще бъде наред.

Астро съвет за зодия ВЕЗНИ

Освободете се от вашите привързаности, зависимости и разни видове ограничения. Пуснете знанието в отвореният ви ум, за да обогатите живота си.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Ако почувствате стрес или силна тревожност, не хабете енергията си в лоши мисли, разсейте се с нещо. Разходката с любим човек или просто сами може да направи чудеса, всичко ще си дойде на мястото.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 4.10.2022: Всичко върви много по-добре, когато работите в екип, но трябва да ръководите твърдо. Отлично решение е да посветите свободното си време на разходка, за да подредите мислите си.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Днес вашите скрити таланти ще бъдат разкрити, което ще изненада дори самите вас. Опитайте се да ги култивирате, защото това може да ви донесе успех.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Гледайте на животът от оптимистична гледна точка. Оставете негативното, с положителна нагласа всичко ще върви добре и в правилната посока.

РИБИ, вашият съвет за днес

Ако сте склонни да придавате голямо значение на парите, време е да преосмислите подхода си към това. Трябва да дадете на личните си отношения достатъчно време и всичко ще ви се получи.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе