ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 ЮЛИ 2022 - неделя - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 ЮЛИ 2022 – неделя

любовен хороскоп за 31 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 ЮЛИ 2022 – неделя

Любовен хороскоп за 31 ЮЛИ 2022-неделя за всички зодии: Днес започва нов цикъл на свързване между любящите се сърце. Започва с влизането на Луна в Лъв, вдъхвайки емоционална смелост на влюбените. Следващото ниво на личен вътрешен растеж се отваря, когато експанзивният Юпитер стане ретрограден в Овен. Трябва да вземете решение какво сте готови да загубите, преди да предприемете, каквито и да било нови действия по отношения на любовния живот.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Щастието е заразно – вярно ли е това и можем ли бъдем негови носители и преносители?

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 31 ЮЛИ 2022-неделя

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

Силни молитви към Св. Дух

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

ОВЕН

любовен хороскоп за 31 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 31 юли 2022: Има моменти, когато дори вие, които сте въплъщение на търпението и дисциплината, сте склонни да прекалявате в някои случаи. Днес можете напълно да го загубите по отношение на определен човек. Вашият фентъзи бутон е натиснат и преди да се усетите, вие сте завладени от задачата в ръка и живеете някъде в бъдещето. Фантазията е в рамките на разумното, но твърде много ще ви донесе разпиляване на мислите.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 31 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 31 юли 2022: По-добре късно, отколкото да съжалявате, е историята на деня. Има толкова много събития, които са много нови и различни, че може да бъдете пометени днес. Новите срещи и новите лица обещават много и сякаш предвещават добро бъдеще. Вероятно всичко ще бъде точно така, но все още не очаквайте твърде много. Изчакайте, докато новите ви познати се докажат като наистина сериозно хора.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 31 юли 2022: Днес ще бъдете превзети от разнообразни емоции и облети с впечатления за почти всеки, който пресече пътя ви. Може би този, който сте били разчели погрешно, наистина е най-важен днес за вас. Може да разберете напълно погрешно някои романтични знаци, които улавяте, мислейки, че означават повече, отколкото всъщност са. По-късно това може да се окаже магично, но в момента бъдете по-бдителни.

РАК 

любовен хороскоп за 31 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 31 юли 2022: Днес небето е вашата граница в любовта, тъй като откривате, че някой някъде има много положителни чувства към вас. Изглежда ще бъдете хванати неочаквано от екстравагантността на техния плам. Може да ви обещават Земята и Луната – но докато не ги получите, не бързайте с нищо. Може да се чувствате малко замаяни от всичко това, така че изчакайте, докато видите как върви всичко.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 31 юли 2022: Новините могат да се разпространяват бързо, понякога чрез клюка или от надежден източник. Това, в което никога не можете да сте сигурни, е доколко посланието се е променило при предаването му от човек на човек. Днес една новина, свързана с човек, към когото имате романтично влечение, може да изглежда силно преувеличена. Най-добре го проверете от първа ръка, преди да сте се побъркали напълно от любов.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 31 юли 2022: Няма значение колко пъти казвате на някого – ако не иска да чуе, става глух за думите ви. Колко пъти вече сте казали на този специален човек как се чувствате, но той продължава да подценява безумно въздействието, което оказва върху вас? Днес може да се наложи да прибегнете до някои изключително изобретателни методи, които няма да оставят у него никакво съмнение относно вашите намерения.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 31 юли 2022: Понякога водата може да е спокойна, а в други случаи вълните са опасно високи. Има нещо от този феномен във въздуха днес. Тъй като романтично може да си помислите, че деликатно потапяте пръста си във водата, само за да откриете, че сте потънали далеч отвъд дълбочината си. Емоциите са твърде силни дори за човек, толкова свикнал с водния живот. Може би първо трябва да хвърлете камъчето.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 31 юли 2022: Приятелите и партньорите продължават да бъдат изключително общителни в момента, а може да се окажете затрупани с искания за всякакви видове срещи и излизания, които са възможни. Въпреки това не искате да дразните или разигравате двама души, един срещу друг. Вие сте горещ обект на желания и другите изглеждат диво настроени към вас. Не искате да пострадате от пълно прегаряне, така че се пазете от всичко излишно в момента. Но все пак можете да запазите опциите си отворени.

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 31 юли 2022: Има моменти, в които дори вие се претоварвате, но това, което трябва да направите с текущата астрална енергия, е да предприемате определена романтична привързаност, но стъпка по стъпка. Този човек може да се опитва с всички сили да ви накара да бягате, преди дори да можете да ходите, опитвайки се да ви тласне към нещо, за което едва ли сте сигурни, че сте готови. Не вървете по-бързо, отколкото сте способни емоционално.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 31 юли 2022: Игрите не се играят само от деца; те се играят и от влюбени възрастни. Понякога те включват правила, които всички спазват, за да може играта да върви гладко, а понякога изобщо няма правила. Играта, която играете днес, има правила, въпреки че те не са очевидни. Всъщност, дори може да ви се сторят малко налудничави. Просто отделете време, за да обмислите внимателно всеки ход.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 31 юли 2022: Склонни сте да държите емоциите си под контрол. Никога няма да бъдете видени да правите прекомерни обяснения в любов или да се показвате в каквато и да е светлина, освен в тази, че сте този на шофьорското място. Така че няма да приемете добре да ви кажат, че не сте достатъчно страстни. Във въздуха днес има достатъчно страст за всички, но вие сте решили да я пазите в тайна.

РИБИ

любовен хороскоп за 31 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 31 юли 2022: Склонни сте да сте пълни с обещания, защото обещанията са потенциалната нова врата, през която утрешният ден ще изгрее светло и справедливо. Странно, обаче как хората обичат обещанията да бъдат спазени, особено ако са екстравагантни като начало. Определено романтично обещание, което правите днес, трябва да бъде изречено с думи и термини, които можете да спазите, а другият може да ги приеме и разбере. В противен случай може, съвсем несъзнателно, да предизвикате напрежение във връзката.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица