Любовен хороскоп 26 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп 26 октомври 2022

любовен хороскоп 30 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп 26 октомври 2022

Любовен хороскоп 26 октомври 2022: Ако днес вашата сродна душа ви попита какво е по–ярко: звездите или очите, вие отговорете така: „Че от очите й излиза толкова ярка светлина, че направо боли да гледате в тях“. Ако ви попита кое е по-важно: нейният или неговият живот или вашата любов, отговорете, че няма живот, ако в него не сте заедно. Кажете колко много я/го обичате – лудо, безкрайно, безвъзвратно, безусловно. Така шансът да останете заедно завинаги, е огромен!

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Заредени с положителна енергия: кои зодии ще имат най-голям успех през седмицата от 24 до 30 Октомври

Дневен хороскоп 26 октомври 2022

Безбог, там където небето целува земята

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

КУНДАЛИНИ ЕНЕРГИЯ и нейната огромна сила (Част 1)

КУНДАЛИНИ ЕНЕРГИЯ и нейната огромна сила (Част 2)

Ноември  носи промяна в съдбата на тези зодии

Голям празник. Димитровден е!

Любовен хороскоп 26 октомври 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп 26 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 26 октомври 2022, астралните влияния няма да са напълно положителни по отношение на интимността, която ще бъде малко санкционирана поради отслабване на разбирателството с партньора. Вземете нещата в свои ръце и ще можете да се свържете с човек, който особено ви интересува. Опитайте се да намалите стреса: начинът на живот, твърде пълен с ангажименти и крайни срокове, рискува да ви накара да пренебрегнете себе си. Вечерта настроението може да бъде променливо.

Любовен хороскоп за 26 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп 26 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Ще сте склонни да сте леко студени и дистанцирани, но това няма да попречи на партньора ви да се опитва да дразни страстта ви по хиляди приятни и привлекателни начини. Родените през втората декада ще трябва да се отдадат на една необичайна слабост, която ще им донесе нови емоции и приключение, изживяно най-накрая с нежност. За тези, които са свързани с Риби, дойде моментът да предприемат допълнителна стъпка, за да консолидират връзката си: звездите са там за вас! Тази вечер бъдете душата на компанията, потопете в света на любовта и забавлението.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 26 октомври 2022, ще бъдете много доволни от начина, по който партньорът удовлетворява вашите желания, а днес ще се чувствате весели и доволни. Някои от вас ги очаква красива среща и началото на една история на гореща любов и силна страст. В съчетание със знака Телец трябва да не прекалявате с провокациите. От вас се иска твърдост, за да поддържате комбинация от знаци като тази. Тази вечер ще започнете да се чувствате много уморени и ще имате нужда от абсолютно спокойствие. Един добър филм или хубава музика ще бъде страхотен начин да постигнете баланс.

Любовен хороскоп за днес, 26 октомври 2022, зодия Рак

любовен хороскоп 26 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Ще можете да събудите усещания със силна интензивност, тъй като звездите ще ви дадат силен заряд на чувственост. Стремите се към здравословен живот като двойка, но да се окажете сами и да се оставите да бъдете оковани от любов. Може би е най-добре да спрете упорито да го правите по свой начин. Астралната ситуация ви прави търпеливи и постоянни. Чувството ви за дълг към партньора ви нараства рязко и това е много положително, на този етап.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 26 октомври 2022, може да има някои вълнуващи обрати в мимолетна среща, която ще дезориентира сетивата ви. Родените през третата декада да очакват важна среща или няколко постижения, особено с представители на Водолей. Днес вие със сигурност ще знаете как да „компенсирате“ партньора с голямо великодушие. За вас тази вечер може да има изненади от интимна гледна точка.

Любовен хороскоп за 26 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

В умът ви нахлуват неприлични фантазии. Дори устните ви пресъхват при мисълта за това. Това е предизвикателна игра, която ви позволява смело да залагате. Вашата чувственост ще бъде подсилена от много щедри действия. Тези, които обичат да живеят опасно и да преследват приключения или импровизирани любови, ще имат най-добрите възможности. За тези, които са в двойка, балансът може да бъде нарушен от нервност. Тази вечер се опитайте да смекчите определени изисквания и няма да имате причина да спорите с партньора. Не забравяйте, че от време на време е необходимо да отстъпвате.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 26.10.2022, е идеален ден за разрешаване на вътрешносемейни конфликти и обсъждане на наболели въпроси помежду ви. Освен това, да го направите по такъв начин, че никой да не се обиди. Това се отнася не само за вас и вашия партньор, но и за отношенията ви с родителите, децата и изобщо всички, които са ви близки и скъпи. Ако мечтаете за дете, тогава днес си струва да преминете от думи към действия: денят ще премине под знака на плодородието и доброто здраве.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днешният ден е създаден за взаимно разбирателство. Това е най-доброто време за разговор от сърце без риск да преминете към разкриване. Въпреки това, дори и да няма проблеми, все пак се препоръчва да прекарате този ден с партньора, за да засилите чувствата и може би дори да помислите за преминаване към ново ниво на връзката. Но за необвързаните хора това е просто невероятно време да се опознавате. Вселената склонява хората към искреност и лекота при общуването.

Какво ви очаква днес в любовта           

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 26.10.2022, ще бъдете в необичайно привлекателно настроение. Ако го насочите в правилната посока, тогава връзката ви ще придобие нещо специално. Двойките ще получат свеж дъх от чувства. Тези от вас, които току-що са започнали да се срещат с някога, връзката ще се развие бързо – само за ден, в което няма нищо неестествено. Същото важи и за свободните представители на знака, с днешния темперамент имате голяма вероятност да престанете да бъдете самотни за предстоящата вечер.

Любовен хороскоп 26 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Ще събудите необуздана страст в партньорът или нов. Вие ще бъдете проектор на вашите огнени нощи. Не се обезкуражавайте от малки дискусии, пред които ще се изправите: ще знаете как да се борите, за да получите това, което винаги сте искали. Използвайте вродената си креативност, за да внесете блясък в живота си. Със сигурност ще излезете на върха. Тази вечер ще трябва да решите, дали предпочитате да бъдете сами, да продължите да се наслаждавате на толкова свобода или отчаяно търсите сродна душа? Всичко зависи от вас, от вашата воля.

Любовен хороскоп 26 октомври 2022 г. Водолей

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Емоционалната и физиологичната химия ще бъдат в синхрон. Дори, ако напоследък връзката е била разклатена, ще можете да си възвърнете хармонията. Някои от вас ще изпитват остра нужда от обич и може да има някой, който ще им я даде. Може би, това е човек близко около вас? Не се страхувайте да мечтаете. Тази вечер изглежда, че ви се случват всички неща, на които трябва да се радвате като двойка, не мислите ли? А някои звезди ви кимват палаво…

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп 26 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 26.10.2022, можете да се отдадете на интензивна интимна активност, която ще ви предложи удовлетворение и увереност за чувствата на партньора ви. Настройте се за сантиментални преживявания и най-накрая ще можете, да изживеете моменти на истинско спокойствие. Тази вечер е възможно да срещнете човек, който ще бъде много чувствителен към вашата сила на съблазняване, изиграйте картите си възможно най-добре!

0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица