Любовен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)

любовен хороскоп за 27 май 2023
Астрология

Любовен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)

Любовен хороскоп за 25 септември 2022: Днес е чудесен ден за укрепване и формиране на романтични отношения: тези любовни вълнения, които имат светло бъдеще, ще станат по-силни, а отношенията, които току-що се появяват, имат всички шансове да придобият по-ясни характеристики. Хороскопът съветва, че днес звездите ще изпратят на влюбените достатъчно запас от търпение и мъдрост, за да се разберат и да стигнат до разумни компромиси по въпроси, които преди им са се стрували неразрешими.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Дневен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)

Огромно ЩАСТИЕ през седмицата 26.09-2.10 за пет зодии

Богинята Бастет и мистериите на Странджа

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов

Кои зодии са родени да променят света?

Мъжете от тези зодии правят и немислимото, за да не загубят любимото си момиче

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Признаци, че Вселената скоро ще ви изпрати любов

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 25 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 25 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 25 септември 2022, Овните трябва внимателно да слушат гласа на интуицията си – именно тя ще стане най-добрият съветник в любовните дела. Факт е, че през деня ситуацията може да се развие много бързо и двусмислено, без да даде време на Овена да се подготви и логично да разбере какво се случва. И тук на помощ ще дойде изостреният вътрешен инстинкт (характеристика на хороскопа), който по-добре от всяка рентгенова снимка ще сканира емоциите и настроението на любимия човек, помагайки на Овена да вземе единственото правилно решение.

Любовен хороскоп за 25 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 25 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Звездите съветват Телеца да не отхвърля съветите на другите по отношение на любовта и връзките, дори ако на пръв поглед те му изглеждат набор от банални фрази. Да, малко хора обичат скучното морализиране, но звездите на хороскопа казват: съвет и поглед отстрани е много вероятно да помогнат на Телеца да реши важен въпрос. Трябва да сте особено внимателни към думите на любимия ви човек. Познавайки вас и вашите възможности като никой друг, той може да хвърли страхотна идея този ден, която ще бъде ключът към успеха в бъдеще.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

Любовен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 25 септември 2022, Близнаците няма да са в настроение за сериозни разговори – те жадуват за внимание и забавление! Те ще имат много възможности да привлекат вниманието на някой, който харесват, и да флиртуват от сърце – най-важното е да не губите главата си, предавайки се на този завладяващ процес. Дори много сдържаните и неемоционални Близнаци ще искат да се потопят в атмосферата на празник и забавление. Звездите на хороскопа съветват да не сдържате желанията – искрената усмивка, отвореното сърце и харизмата на Близнаците могат да направят чудеса, привличайки като магнит представители на противоположния пол.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 25 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 25 септември 2022, звездите на хороскопа съветват Раците по всякакви въпроси на любовта и отношенията да се вслушват в аргументите на разума и да не се занимават с емоции. Това е денят, в който чувствата могат да завладеят Рака не по-зле от бърза и опасна планинска река, отвеждаща ги доста далеч от истинската им цел. Затова оставете ума да ви контролира – подредете собствените си чувства, направете заключения, вземете информирани решения. Впоследствие Ракът ще може напълно да провери мъдростта на такава политика.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

Любовен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Денят на Лъва е по-подходящ за спокойно съзерцание и наслада от настоящия момент, отколкото за активни действия в любовните отношения. Е, такива дни също имат своя чар – те ви позволяват да възстановите силите за нови победи и да си поставите достойни цели! Няма нищо лошо в това временно да излезете от реалността и да си позволите просто да мечтаете. Но дори и в такъв ден Лъвът, който е в търсене, може да има късмет – на хоризонта ще се появи нов, много интересен човек. Звездите на хороскопа ви съветват: ако това се случи, спешно преминете от режим „Размисли“ в режим „Решителни действия“!

Любовен хороскоп за 25 септември 2022 г. за зодия Дева

Любовен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Денят обещава да достави на Девата удоволствието от срещата и общуването с човек, който харесва. В същото време няма да ви се налага да играете някаква роля или да прибягвате до трикове, за да впечатлите и спечелите събеседника си. Самите звезди ще се погрижат всичко да върви гладко – сковаността и неразбирането са изчезнали, подходящите шеги ще се раждат сами, а духът на романтиката ясно ще се усеща в атмосферата. Използвайте това, за да направите ново запознанство, да изградите мостове, да поканите на среща или – да укрепите съществуваща връзка.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

Любовен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 25 септември 2022, вашата привлекателност е ще бъде особено голяма. През деня вие можете да усетите повишено и дори донякъде обсебващо внимание от противоположния пол. Везните, които са в ситуация на избор, могат да изпитат особена трудност – ако имат няколко фена, много вероятно е в този ден да решат нещо по този въпрос. Останалите не могат да изграждат далечни планове, а просто да флиртуват и флиртуват до насита, изпълвайки душите си с нови вълнуващи емоции.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

Любовен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Скорпионът има ден, в който може да почувства хармония със света около себе си. Психическото равновесие и самодоволството ще се отразят благотворно, не само на настроението, но и на личните отношения. Влюбеният Скорпион в този ден може лесно да разчете емоционалното настроение на партньора си, като буквално предупреждава и най-малките му желания. А за свободните от вас е време да се потопите в общуването – „да видите другите и да покажете себе си“. При желание вие лесно ще вземете ключа към сърцето на човека, от който се интересувате. Така че, не пропускайте възможността!

Какво ви очаква днес в любовта

Любовен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Стрелецът е склонен да дава съвети на другите. И това желание не трябва да се ограничава. Може би вашият съвет ще помогне да спасите нечия връзка или да помирите хората. Думата на този ден има много голяма сила. Вие сами може да не разбирате това, смятайки, че вашият любовен опит не е толкова важен, че да давате съвети. Но за друг човек думите ви може да изглеждат като истинско откритие и ще помогнат да осъзнае това, за което не е знаел. Така че споделяйте най-съкровеното с хората – добрият съвет ще ви бъде полезен.

Любовен хороскоп 25 септември 2022 г. Козирог

Любовен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Най-правилното поведение за Козирога е искреността. Звездите на хороскопа не съветват да криете или премълчавате нещо в общуването с човека, който харесвате. Няма значение, дали връзката е в начален стадий или е съществувала достатъчно дълго, за да се счита за солидна. Във всеки случай откровеността на Козирога в този ден ще я направи по-топла и стабилна. Не се страхувайте да отворите сърцето и душата си!

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

Любовен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Всички ще очакват изненади от Водолеите – близки, познати, приятели и дори самите звезди. Отидете към това желание и си позволете да станете добър магьосник за кратко време, давайки на близките си капка положителни емоции. Дори такава дреболия като комплимент, искрена усмивка или красиво цвете може да изпълни душата на вашия партньор с вълнуваща страст и да даде незабравими часове на удоволствие. Свободният Водолей може да използва потенциала на деня, за да очарова или приятно да изненада обекта на своята симпатия, като постави основата на прекрасна романтична връзка.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 25 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 25 септември 2022, „Всичко е поправимо“ – това е мотото, което е актуално за Рибите в една връзка. Звездите на хороскопа казват: дори чашата на взаимните изисквания да е преляла, в този ден можете искрено да говорите и да се помирите – при условие, че чувствата са все още живи в сърцето. Рибите се насърчават да бъдат инициатори на помирението и да не се страхуват да предприемат смели стъпки за подобряване на ситуацията. Например, подгответе романтична среща или съвместно пътуване през уикенда. Приемайте миналото като добър опит, който няма да ви позволи да правите грешки в бъдеще.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе