пътят към мечтите
Астрология

СЪВЕТ за 25.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 25.09.2022: Бъдете по-толерантни, опитайте се да намерите доброто във всеки ваш близък човек. По този начин ще откриете колко интересни хора сте имали около себе си.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Дневен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)

Любовен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)

Вълшебното Новолуние на 26 септември ще зарадва само три знака от зодиака

Огромно ЩАСТИЕ през седмицата 26.09-2.10 за пет зодии

Хороскоп за месец Октомври 2022 г.

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Богинята Бастет и мистериите на Странджа

Астрологичният съвет за днес, 25.09.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 25.09.2022 зодия ОВЕН

Днес енергиите на деня може да ви изкушат да проявите не най-добрите черти на характера си. Но ако се отнасяте към всичко съзнателно, тогава справянето с това е доста лесно.

Съвет за 25.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Ако вече знаете своята цел, тогава днес е достатъчно да кажете намерението на Вселената за желанието да я реализирате. И необходимите врати ще започнат да се отварят пред вас

БЛИЗНАЦИ

Съвет за зодия Близнаци, 25 септември 2022: Помощта ще дойде под формата на съвети от вашите ангели пазители. Най-важното е да се научите да ги чувствате и разбирате, а не да ги пренебрегвате.

Съвет за 25.09.2022 зодия РАК

Изчистите ума си от негативните емоции – трудно е да възприемете подканите на Вселената, когато душата е изпълнена с негодувание или съжаление.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Укрепете физическото си тяло, защото именно с помощта на тялото вашата Душа може да изпълни това, за което е дошла на земята.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Днес е важно да сдържате емоциите си в общуването, особено ако искате да кажете нещо язвително, язвително, обидно. Бъдете търпеливи с другите.

Съвет за 25.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Днес справянето със семейни проблеми може да изисква търпение и такт. Най-доброто, което можете да направите в такъв ден, е семеен съвет. Така ще вземете най-доброто решение за всички.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Способността да чувате и слушате, да бъдете чувствителни към близките е основата, върху която може да се изгради конструктивна комуникация.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 25 септември 2022: Днес е лесно да изпаднете в самозаблуда или да се поддадете на чужди манипулации. Трябва напълно да контролирате себе си и действията си,

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Преди да вземете каквото и да е решение, трябва внимателно да помислите. Нова идея, която внезапно ви връхлита, може да се окаже поредното съблазняване.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

За да избегнете негативно влияние, по-добре е да прекарате този ден насаме със себе си. Можете да се занимавате с творчество.

РИБИ, вашият съвет за днес

Посветете този ден на пречистване на вашата Душа, вашето съзнание. Също така денят е благоприятен за отдих на открито сред природата или край огъня.

Tagged , , , , , , , ,
на горе