любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 22 МАЙ 2022-неделя

Любовен хороскоп за 22 МАЙ 2022-неделя за всички зодии: На любовният фронт се очертава буря от емоции, а силата на бурята може да варира от невинни закачки до разгорещена страст. Денят буквално ще предизвика взискателно любопитство, а ако дадете воля на това чувство, недоразумението и взаимните претенции няма как да бъдат избегнати. За да не се случи това, помислете – трябва ли да знаете абсолютно всичко за партньора си?

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 23 май–29 май, 2022 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 22 МАЙ 2022-неделя 

Що за поглед имат зодиите? 

Истинска любов с отворени очи 

ОВЕН

любовен хороскоп за 21 май 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 22 май 2022: Днес Овенът може да се изкуши, да спори и това няма да се отрази добре на общуването му любимата половинка. Едва ли ще успее да скрие от половинката си факта, че не е в добро разположение на духа. Въпреки това, за да избегнете недоразумения, си струва да споделите мислите и чувствата си с любимия човек: наистина е много важно той да разбере, че Овенът се дразни на обстоятелствата, а не от него! Ако не успее, да разсее страховете му, любимият човек ще има пълното морално право да се отдалечи.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 21 май 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 22 май 2022: Днес Телецът ще изглежда като бодлив таралеж: натрупаната умора може да го накара да бъде остър с другите. Дори, ако близките се опитат да го погалят, той най-вероятно упорито ще се съпротивлява. Хороскопът показва необходимостта, че Телецът се нуждае от почивка, а не само от работа, но и от активно общуване и дори от прекомерни емоции. Не е необходимо да се заключвате в кулата; можете просто да се оттеглите с любимия човек на дивана пред телевизора, като изключите телефоните. Този знак се нуждае от спокойна вечер, за да се възстанови, както физически, така и емоционално.

БЛИЗНАЦИ

любовен хороскоп за 21 май 2022
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 22 май 2022: Днес Близнаците има възможността да се почувства като рок звезда на концерт! Любовта буквално ще се лее около тях във въздуха. Изглежда всички около тях искат да грабнат парче от дрехите на звездата – насладите и радостта на околните могат да бъдат толкова ярки, че предложенията за опознаване няма да имат край. Достатъчно е само те да надхвърлят този праг. Ако все-още сте необвързани, денят е чудесен за романтично запознанство.

РАК 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 22 МАЙ 2022-неделя
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 22 май 2022: Днес влюбените Раци са призовани от енергията на звездите, да не слушат какво ги съветват познати и приятели. Смята се, че взаимоотношенията и чувствата са областта, в която трябва да се доверите само на сърцето си. Ако обаче са в задънена улица или не знаят как да се държат по-нататък, само днес могат да вземат предвид опита на онези, които са съгласни да го споделят. Може би Раците ще имат късмет и ще им бъдат дадени готови практически съвети. Но, дори и не стане така, в разговор може да им хрумне страхотна идея, която има смисъл да се използва.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 22 МАЙ 2022-неделя
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 22 май 2022: Този знак днес се отличава със специален инат, на който не всеки събеседник може да издържи. Затова се казва, че приятелите са познати в беда, само за Лъва тази фраза звучи различно. Неговите лудории ще бъдат толерирани само от определен човек – партньора и точно в този момент ще стане ясно колко силна е тази връзка. Препоръчително е да обърнете внимание на това и горещо да благодарите на партньора си. Но свободните хора ще трябва да бъдат търпеливи още известно време. Днес емоциите и усилията са чужди на този знак.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 22 МАЙ 2022-неделя
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 22 май 2022: Девите могат да бъдат изключително взискателни към членовете на домакинството, което едва ли ще им се хареса. Още на сутринта те са в състояние да мъмрят на всички около себе си. За да избегнат конфликти, те ще трябва да контролират поведението си: няма нужда да търсят чуждите грешки! Заради обзелият ги перфекционизъм може да се окажат недоволни от всяка постъпка или дума на любимия човек, дори ако той реши да организира романтична вечеря или друга приятна изненада. Хороскопът препоръчва да търсите причината за недоволството в себе си.

ВЕЗНИ

любовен хороскоп за 21 май 2022
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 22 май 2022: Днес Везните ще бъдат притеснени от натиск идващ от техният любим човек, който може да се опита да наложи мнението си или да ви принуди да действате по начин, който им е удобен. Е, на този ден не са готови да правят компромис, камо ли да отстъпват покорно. Това може да доведе до конфронтация и противоречия, но ако аргументите им са разумни, рано или късно партньорът ще трябва да ги приеме. В бъдеще това ще избегне много проблеми в отношенията.

СКОРПИОН                                          

любовен хороскоп за 21 май 2022
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 22 май 2022: Днес Скорпионът трябва да се опита да намери общ език с любимия си човек. Звездите предполагат, че в момента имат различен поглед върху любовната връзка: ще бъде достатъчно сериозен, за разлика от партньора си. За да достигнете до общ знаменател, днес трябва да говорите искрено и от сърце. Скорпионът трябва да каже на любимата си душа за чувствата си, но да не забрави, че трябва да обсъдите с нея чисто земните и материалните аспекти във вашата връзка.

СТРЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 21 май 2022
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 22 май 2022: Стрелецът трябва да направи нещо хубаво за себе си и то още днес. Крайно време е! В противен случай, той просто ще си шофира сам. Смята ли един Стрелец, че напоследък има твърде много задължения към другите и твърде малко към себе си? Време е да промените това: отпуснете се, посветете този ден на почивка с любимия човек. Ако днес вниманието на този знак е крайно необходимо в работата или по спешен въпрос, има смисъл да си вземете допълнителен почивен ден или дори кратка отпуска.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 22 МАЙ 2022-неделя
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 22 май 2022: Днес и в следващите дни основната дума в любовта за Козирогът трябва да бъде „компромис“! Разбира се, той не е длъжен винаги да отстъпва на любимия си човек, напротив, дори може да поспори малко, как да прекарате уикенда или какви покупки да направите. Ако, обаче, Козирогът види, че партньора му е приел нещо твърде близо до сърцето, не бива да го дразните и да му играете по нервите, днес не е най-добрият ден за това. Този знак трябва да направи отстъпки или поне да се опита.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 22 МАЙ 2022-неделя
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 22 май 2022: Днес Водолеят ще иска да намери убежище в тихо любовно гнездо, но има вероятност приятели или роднини да поискат вниманието му, така че вечерта един с един със сродна душа ще бъде малко по-трудно възможно. Има само един изход – опитайте се да съберете всички в една голяма компания. Това ще помогне да се сближите с хората, които са скъпи на този знак: той фино ще усети настроението на другите и може перфектно да насочи комуникацията в правилната посока. Хороскопът на този ден съветва, който е в романтично търсене, да не става отшелник, за да не пропусне съдбовната среща!

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 22 МАЙ 2022-неделя
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 22 май 2022: Днешният ден обещава на Рибите баланс и хармония на чувствата в общуването с любимия човек. Звездите вещая, че съществуват всички данни партньорът им да се почувства на върха на блаженството, а Рибите от своя страна, да получат най-сладострастните усещания от него! Дори ако напоследък не всичко във връзката е било гладко или просто не сте имали достатъчно време един за друг с партньора си, днес е празник на нежността, романтиката и любовта, който би било глупаво да пропуснете.

Оценете тази статия
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе