СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 23 май–29 май, 2022

седмичен хороскоп 27 юни - 3 юли
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 23 май–29 май, 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 23 май–29 май, 2022: През тази седмица се опитвайте да запазвате самообладание. Дългогодишните споразумения могат да бъдат нарушени, така че ще трябва да променяте плановете си в движение. Способността да импровизирате и да намерите нестандартни решения ще бъде много полезна. По-добре е да не бързате с покупки и сделки, които не са били планирани предварително. Обаче, в любовта със сигурност ще имате късмет. Във всичко, което се отнася до романтичните отношения, можете да разчитате на интуицията.

21 май – Константин и Елена 

Цвят от бял бъз: ползи и рецепти 

Що за поглед имат зодиите? 

Египетски хороскоп за 2022 г. 

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП 

ЗАБАВЕН ХОРОСКОП 

ОВЕН

седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп за зодия Овен, 23 май–29 май, 2022: Овни, за вас седмицата се очертава да бъде малко сложна и противоречива, ще се натрупат много дела. Може би ще ви бъде трудно да решите кое от тях да се предприеме на първо място.

В понеделник е възможно появата на нов приятел. Може да започне успешен кръг в кариерата ви.

В сряда ще ви се наложи да преговаряте и да уреждате служебни проблеми, което заплашва да изтръгне от вас енергия.

Петък е отличен ден, който можете да посветите на личният ви живот.

В събота се опитайте да излезете някъде на гости или поканете приятели във вашият дом.

ТЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Телец, 23 май–29 май, 2022: Телци, през тази седмица активността ви ще се увеличи, ще почувствате прилив на жизнени сили, просто внимателно проверявайте информацията и не се занимавайте с десет неща наведнъж. Опитайте се да избягвате прибързани заключения във всичко.

В четвъртък е по-добре да не започвате спорове. Влюбването не допринася за концентрацията в работата. Така че е по-добре да отложите романтичната среща за уикенда.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен хороскоп за зодия Близнаци, 23 май–29 май, 2022: Близнаци, прецизността в действията ви ще бъде от полза само за вашата кариера. Нетрадиционният подход ще ви помогне при решаването на творчески проблеми, идеи и планове. За вас се очертава много интересен и успешен период, както в кариерата, така и в личния ви живот.

Планирайте нещо необичайно и оригинално за уикенда, като пътуване. Ще мине добре и ще се заредите с много приятни емоции.

РАК

седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп за зодия Рак, 23 май–29 май, 2022: Раци, тази седмица разговорите и съвместните проекти с бизнес партньори могат да отнемат по-голямата част от времето ви. Не говорете твърде много за себе си и за успехите си.

В сряда обажданията, лавината от информация, преговорите ще изискват от вас ясен и последователен план за действие, в противен случай едва ли ще можете правилно да разпределите силите и времето си.

В петък очаквайте похвала и евентуално повишение от началниците ви.

ЛЪВ

Седмичен хороскоп за зодия Лъв, 23 май–29 май, 2022: Лъвове, тази седмица в животът ви настъпва добър период, може дори да се каже нов етап. В началото на седмицата са вероятни интересни срещи, запознанства и предложения за работа. За да постигнете добри резултати в професионалната област, ще трябва да проявите издръжливост и постоянство. Разбира се, това е малко досадно, но ще успеете.

Сряда може да се превърне в труден и стресиращ ден, покажете предпазливост, сдържайте раздразнението.

През уикенда се грижете за близките си. Някои от тях толкова много се нуждаят от вашето внимание.

ДЕВА

Седмичен хороскоп за зодия Дева, 23 май–29 май, 2022: Деви, вашата лична активност през тази седмица може да е свързана с някакъв вид партньорски ангажименти, но в средата на седмицата ще се съгласите по всички въпроси. Сега не трябва да се съмнявате в собствените си възможности, подозрителността ви е разочаровала повече от веднъж, повярвайте си, този път можете да реализирате дори най-смелите планове.

Интензивността на вашата работа ще бъде пряко пропорционална на възнаграждението, което получавате за нея, което означава, че не трябва да бъдете мързеливи.

В събота можете да разчитате на помощта на приятели и роднини.

ВЕЗНИ

седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп за зодия Везни, 23 май–29 май, 2022: Везни, за предстоящата седмица ще имате нужда от издръжливост и самоконтрол. Успехът изисква внимателна подготовка на планове и проверка на информацията. Не отхвърляйте помощта на приятели, но не разчитайте само на тях, не сте имунизирани срещу тяхната небрежност. Не се поддавайте на емоции, отменяйте непрактични решения и отказвайте приключенски предложения.

В края на седмицата може да почувствате необходимост от активни действия и промени, но това трябва да се прави много внимателно.

Посветете съботата на семейството и децата.

СКОРПИОН

Седмичен хороскоп за зодия Скорпион, 23 май–29 май, 2022: Скорпиони, сега можете да реализирате и най-амбициозните планове или да си починете малко и да съберете сили. Безмилостно се отървете от ненужните вещи, освободете място за положителни промени в животът ви. Вашата енергия и натиск ще станат гарант за успех по много въпроси.

Петък обещава да бъде един от най-успешните дни от седмицата, когато госпожа съдба ще бъде благосклонна към вас. По-добре е да посветите уикенда на любим човек.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Стрелец, 23 май–29 май, 2022: Стрелци, приемете, че всеки прави грешки и мъдростта на живота не е да ги повтаряте, не е да се въртите в порочен кръг, а да извличате положителни преживявания от житейските трудности. Така че, не се притеснявайте, но продължете напред. Открийте вълнението в себе си, ако не се получи от първия път, опитайте отново, просто тръгнете по другия път, попитайте за съвет. Звездите вещаят, че вашият мъдър съветник и учител е някъде много близо.

КОЗИРОГ

Седмичен хороскоп за зодия Козирог, 23 май–29 май, 2022: Козирози, звездите съветват: повече увереност в собствените ви способности и, което е много важно, поддържайте емоционален баланс. Опитайте се да бъдете търпеливи, не падайте на колене пред трудностите, но не бързайте със събитията, за да не „счупите дървата за огрев“.

Може да се появят мисли за смяна на работата, но изглежда, че сега в по-голяма степен действате на принципа “добре е там, където не сме”, отколкото въз основа на реална оценка на ситуацията, така че не бързайте с окончателното решение.

Сряда ще ви зарадва с интересни новини и конструктивни предложения. Излезте извън града през уикенда.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен хороскоп за зодия Водолей, 23 май–29 май, 2022: Водолеи, тази седмица е препоръчително критично да разгледате плановете през призмата на реалността и да ги коригирате в съответствие със ситуацията.

Във вторник пътуванията и командировките ще бъдат успешни.

В сряда може да се изясни нещо важно за личния ви живот.

В петък може да се случи събитие, което ще ви отвори перспективата за кариерно израстване.

През уикенда си починете и се опитайте да възстановите силите си. Промяната на обстановката ще ви развесели, а настроението ви ще се подобри.

РИБИ

Седмичен хороскоп за зодия Риби, 23 май–29 май, 2022: Риби, изглежда, че сте разкъсани от противоречиви чувства. Навременният приятелски съвет ще ви помогне да вземете правилното решение.

Четвъртък ще ви зарадва с добри новини.

Ако в петък получите интересно бизнес предложение, не отказвайте, защото кариерата ви може да зависи от това в близко бъдеще.

В края на седмицата ще ви застигне попътен вятър за нови задачи, срещи и пътувания.

0 Споделено
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap