Дневен хороскоп 27 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Дневен хороскоп 27 октомври 2022

дневен хороскоп 30 октомври 2022
Астрология

Дневен хороскоп 27 октомври 2022

Дневен хороскоп 27 октомври 2022: Денят е идеален за решаване на текущи проблеми. По-добре е да не експериментирате със здравето. Но за любовни приключения – е време! Днес се опитайте, да чуете какво имат да ви кажат хората. Уловете моментът: творете, както за себе си, така и в името на най-висшето общо благо.

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

Най-богатите знаци на зодиака – ТОП 5 успешни и късметлии

Лежим и отслабваме: как да изгаряме калории, без да ставаме от леглото

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

Кои зодии искрят от магнетизъм

Що за поглед имат зодиите?

Дневен хороскоп 27 октомври 2022

Дневен хороскоп 27 октомври 2022 Овен

дневен хороскоп 27 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 27 октомври 2022, всичко, от което се нуждаете и всичко, което искате, ще ви намери точно в момента, в който трябва да бъде. Няма нужда да влизате в енергична борба, като дърпане на въже. Няма нужда да повтаряте историята на трагедията и да се убеждавате, че всичко ще тръгне надолу. Вместо това, си дайте шанс да повярвате в невъзможното и да се доверите на Вселената, че всичко идва в точния момент. Научени сме да вярваме, че трябва да поставяме нуждите на другите пред своите. Научени сме да вярваме, че нашата стойност идва от това колко правим за другите. Но какво ще стане, ако решите да си върнете силата? Ами ако решите да отстоявате истината си, независимо какво казват другите?

Дневен хороскоп 27 октомври 2022 Телец

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Всички имаме свои собствени преценки и пристрастия, Телци. Всички имаме неща, които харесваме и не харесваме в другите хора. Но когато излезем в света с нашите предубеждения, не можем да срещнем другите такива, каквито са, нито да разберем какво ги движи. И така, за днешната медитация практикувайте откритост. Слушайте какво имат да кажат хората, преди да правите прибързани заключения. Днес сложете на лицето ви най-обезоръжаващата усмивка. Съдейки по знаците, може да създадете нови приятели и да откриете по-дълбоки връзки.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Близнаци, днес ще хванете животът си, като бик за рогата и ще спечелите тази неравна битка. Най-накрая ще получите това, което искате, и ще се почувствате като пълноценен човек. Нищо не може да ви спре. По време на работа ще се окажете в силна позиция и вашето мнение ще стане по-важно. Ще имате какво да кажете по ключови въпроси, свързани с развитието на вашата компания и големи проекти. Вашето здраве днес ще бъде добро. Звездите ще ви изпратят добро настроение и много оптимизъм. Това ще накара всички да се сгушат до вас и да искат да прекарат времето си наоколо.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп 27 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Раци, винаги имате право на избор. Просто чуйте шепотът на душата ви. Вместо да правите това, което изглежда добре на хартия, доверете се накъде ви води вашият вътрешен компас. Това е тайна, лунно дете. Това е тайната на навлизането в квантовото поле на чудесата. Когато става въпрос за любов, вие сте насърчавани да бъдете промяната, която искате да видите. Нека вашите действия съвпадат с думите ви. Последователността е езикът на любовта, който динамично ще промени играта за вас в този ден. Доверете се и тръгнете, накъдето ви води вашият вътрешен компас.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 27 октомври 2022, нищо не е случайно. Мрежата на творението е безупречна и ви осигурява точно обстоятелствата, от които се нуждаете за вашия растеж. Така че, доверете се на знаците и накъде ви водят. Направете този скок на вярата, знаейки, че ще бъдете подкрепени и защитени независимо от всичко. Какво не искате да правите: да се предавате, по какъвто и да е начин или да се заблуждавате, че нещо, което сте показали, е твърде хубаво, за да е истина. Между другото, обърнете внимание на знаците, които се появяват във физическия и невидимия свят, тъй като те имат мощни послания за вас.

Дневен хороскоп 27 октомври 2022 Дева

дневен хороскоп 27 октомври 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Днес вие сте на място на приемане. Разбирате, че нищо по своята същност не е добро или лошо, че Вселената създава точните условия, необходими за вашия растеж. Именно това приемане ви позволява да приемете живота във всичките му нюанси. Вие сте там, където трябва да бъдете и се трансформирате по начини, които не могат да бъдат изразени с думи. Прекарайте малко време сред природата днес, ако сте мислили за това. Звездите ви съветват: Приемането е вълшебната думичка за днес.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, 27.10.2022, небесните тела ви издават една тайна, Везни! Вие правите всичко, както трябва. Вселената винаги е била на ваша страна. Използвайте тази страхотна възможност за израстване, която сте показали и направете всичко възможно, за да я направите своя. Да, ще трябва да започнете отначало, ако е необходимо. Да, ще трябва да положите необходимите усилия. Колкото по-любопитни сте в този ден, толкова повече можете да научите и получите от живота. Полагайте максимални усилия, за да сбъднете мечтите си.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес ще сте в потокът на живота. Вие ще бъдете в състояние да разпознаете, че всичко се случва за вас, а не за околните. Всяко предизвикателство е възможност да израснете и да изразите себе си като най-въплътената версия на себе си. Така че, приемете това, което стои на пътя ви днес и знайте, че това приемане ще ви даде силата да промените това, което трябва. Повярвайте, че сте там, където трябва да бъдете и че се подготвяте за изцяло нова глава от вашата житейска история. Поемете предизвикателствата, които стоят на пътя ви точно сега.

Какво да очакват Стрелците в този ден

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днес, 27 октомври 2022, ясно ще забележите как божественият план винаги е работил във ваша полза. Ще видите, как определени събития ще отстранят определени неща, хора и места, които възпрепятстват вашата еволюция и растеж. Днес се движите в пространство на разрешение и пространство на доверие. Вие ще приемате своя опит в земното царство с всичките му цветове и всичките му нюанси. Вие сте на добро място. Повярвайте, че нещата ще се подобряват, докато вървите напред и нагоре. Приемане е вашата силна дума за днес.

Дневен хороскоп 27 октомври 2022 Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Животът е предназначен да се живее, Козирози. Животът е предназначен да се празнува във всичките му нюанси и цветове. Така че, запаметете това в главата си. Настройте се на мелодията на сърцето ви. Кажете „да“ на това, което събужда песента на душата ви и поставя усмивка на лицето ви. Колкото повече останете в енергията на тези емоции и вълнения, толкова по-плавен ще стане процесът на проявление на вашето желание. Потопете се в енергията на щастието.

Дневен хороскоп 27 октомври 2022 Водолей

дневен хороскоп 27 октомври 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Отново се съмнявате в потенциала си и позволявате на самосаботиращите мисли да надделеят над вас. Но вие, вече не сте онзи човек, който се тревожеше от най-минималното нещо. Променили сте си повече, отколкото можете да изразите с думи. Направете си услуга и се откажете от миналото. Когато става въпрос за любов, от вас се иска да запомните, че вашата енергия не е за всеки. Това ще ви помогне да върнете силата си и да очертаете граници, до където е необходимо.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес, 27.10.2022, Вселената ви подкрепя във всяко едно отношение. Това е, което се иска от вас да осъзнаете. И така, влезте в енергийното поле на благодарността и изразете своята благодарност за цялото изобилие, което ви се изпраща. Заслужавате животът, който сте заявили, и който мечтаете да имате. На личният фронт от вас се иска да практикувате силата на прошката. Направили сте това, което смятате за най-добро в момента и това е достатъчно. Звездите ви съветват, че само, ако се откажете от старата история, можете да създадете нова за себе си. Бъдете благодарни за цялото изобилие, което ви се изпраща.

0 Shares
Tagged , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица