Зодиите, които продължават да бъдат преследвани от кошмари от детството

Зодиите, които продължават да бъдат преследвани от кошмари от детството
Астрология Психология

Зодиите, които продължават да бъдат преследвани от кошмари от детството

Докато растяхме, повечето от нас се страхуваха от създания като баба Яга, Торбалан или призраците например. Също така сме се пазели от непознати, за които сме били предупредени от нашите родители. Докато порастваме, повечето от нас забравят своите кошмари от детството и нещата, които някога са ни плашели. Постепенно те се превръщат в нещо, на което се смеете с приятели. И все пак има някои хора, които никога не преодоляват ужасите от детството. И тук не говорим за фантастичните създания.

От Риби до Водолей, разгледайте зодиите, които продължават да бъдат преследвани от кошмари от детството:

Риби

Рибите са един от най-чувствителните водни знаци. Представителите на тази зодия постоянно са под влияние на емоциите си. Те са склонни да си спомнят минали неща и да изпитват носталгия много повече от повечето други звездни знаци. Въпреки че не са постоянно измъчвани от кошмари от детството си, има моменти, когато те се чувстват наистина зле. В случаите, когато нещата вървят срещу тях и когато се чувстват унили, този детски ужас отново надига грозната си глава, причинявайки им много безпокойство.

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Открий с лекота пътят към щастието

Силата на думата „БЛАГОДАРЯ“

Козирог

Козирогът е земен знак, който е склонен да затваря чувствата си вътре в себе си. Тези хора са силно независими и обичат да се справят сами с житейските проблеми от ранна възраст. Не очаквайте от тях да започнат да споделят на всички за проблемите си и да търсят съчувствие. Това просто не е в природата им. Те биха направили всичко, за да изглеждат корави и да прикрият тревогите, които ги измъчват. Много пъти те работят, за да защитят по-малките си братя и сестри от суровата страна на живота. По тази причина понякога им се налага да порастват много по-рано, отколкото трябва. Това ги кара да оставят неразрешени проблеми, произтичащи от техните кошмари от детството. Тези неща често се проявяват по-късно в живота, оставяйки ги неподготвени да се справят с емоциите си по здравословен начин. Просто Козирогът е свикнал да очаква най-лошото и смята, че миналото ще се повтори.

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Водолей

Този въздушен знак има твърда външност и не се нуждае от чужда подкрепа, за да се справи с изпитанията на живота. Водолеят е склонен да се държи като самотнен вълк, дори когато е заобиколен от семейството или приятелите си. Много пъти това произтича от детска травма, която никога не е била преодоляна. Може като малък той да е бил изоставен от майка си например и този кошмар от детството да го преследва и до днес. Водолеят вероятно се страхува, че отново ще бъде отхвърлен. Той ще предпочете да не допуска хора до себе си, защото ако го направи, ще стане отново уязвим. По този начин той се предпазва да не бъде повторно наранен.

Често обаче този знак дори не осъзнава какви са причините за поведението му. Липсата на терапия кара проблемите им да продължават и в зряла възраст. В резултат на това Водолеите често са преследвани от кошмари от детството. Това са такива спомени, които са успели да оставят дълбоки белези върху тях. Нужно е обаче незабавно да се вземат мерки, защото в противен случай тези хора така и няма да могат да бъдат истински щастливи.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе