Зодиите, които ползват нелепи оправдания, за да не платят сметката

Зодиите, които ползват нелепи оправдания, за да не платят сметката
Астрология

Зодиите, които ползват нелепи оправдания, за да не платят сметката

Всички имаме поне един приятел, който мистериозно изчезва веднага след вечеря, когато е време за сметката. Или пък спешно му се ходи до тоалетната точно в този момент. Наистина има някои хора, които имат по-скъпернически характер от останалите. Те са склонни да пестят всеки лев, който имат в джоба си. Но не ни разбирайте погрешно. Те нямат проблем да ходят на изискани партита и скъпи вечери, стига да могат да се отдръпнат, когато дойде време да платят сметката. Това най-вече се корени във възпитанието на всеки човек и чувството му за отговорност. Също така обаче зависи донякъде и от неговия зодиакален знак.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и кои са трите зодии, които измислят подли извинения, за да не платят сметката, докато вечерят с приятели:

Лъв

Лъвът е огнена зодия, която изпитва голямо удоволствие да се наслаждава на по-фините неща в живота. Независимо дали става въпрос за изискана вечеря или заминаване за най-горещия клуб, можете да ги броите. Но когато става въпрос да платят сметката или поне своята част от нея, те могат да бъдат доста хлъзгави. Представителите на зодия Лъв са майстори на тактиката на избягване. Трикът с тоалетната, в който сметката дойде, е само малка част от арсенала им. Те могат да се направят, че говорят по телефона или наистина да проведат обаждане, когато трябва да се плаща. Дори и разговорът да не е важен, те ще се направят да изглеждат твърде заети, за да бъдат прекъснати. Приятелите им ще ги изчакат малко, но когато видят, че Лъвът още се бави, ще платят и неговата част, за да не чака сервитьорът. След това този знак ще се извини и ще предложи да заплати своя дял, но няма да бъде много настоятелен.

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Стрелец

Има някои зодии като Стрелец, които обичат да прекарват страхотно с приятелите си, стига някой друг да плаща за това. Едно от основните им извинения е, че са забравили портфейла или чантата си. Това обаче е доста нехарактерно за тях, тъй като тези хора са изключително внимателни към вещите си. Може просто да успеете да обвините Стрелец, че е подъл и манипулативен. Но забравянето или небрежността не са в тяхната природа и хората, които ги познават, знаят добре това.

Зодиите, които искат да имат финансово надмощие над своя брат или сестра

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Овен

Овенът е звезден знак, който е изключително чувствителен и понякога става доста капризен. Въпреки че обикновено са много бързи и точни в това да платят сметката или поне своя дял, те могат да бъдат видени и в друга светлина. В някои ситуации Овните не могат да бъдат принудени или убедени да поемат отговорност за своите разходи. Те не го правят от скъперничество, а от инат, ако някой ги е ядосал. Може да имате доста спорове, ако искате да опитате. Най-добре е да ги оставите сами в такива настроения, колкото и да са неприятни от тяхна страна. Съвсем скоро те ще се върнат към приятелската си и щедра същност. Така че следващия път, когато излизате, бъдете сигурни, че родените под тази зодия ще се реваншират за стореното.

Разбира се, не всички представители на тези три зодии ползват нелепи оправдания, за да не платят сметката. Но както много пъти сме казвали, тенденцията е такава.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе