Мъжете обожават жените, които държат на тях и ги подкрепят, въпреки всичко

Мъжете обожават жените, които държат на тях и ги подкрепят, въпреки всичко
Любов и партньорство

Мъжете обожават жените, които държат на тях и ги подкрепят, въпреки всичко

Истината е, че мъжете също обичат да се чувстват оценявани и уважавани от своите половинки. Независимо дали става въпрос за сериозна приятелка, годеница или съпруга, те очакват любов, разбирателство и подкрепа от тяхна страна.

И да, ужасно много ги боли, когато усетят, че момичето им не оценява усилията им – и много по-лошо, ако не ги оценява като човек.

Може би някои от тях просто се отказват и решават да сложат край на отношенията с жената, която не ги цени. Но всъщност това е нещо поправимо, стига да бъдат напълно искрени към своята партньорка и да споделят без притеснение какво ги наранява. Разбира се ако жената държи на мъжа до нея, тя ще направи всичко възможно, за да се промени. Ако ли не – то продължаването на отношения с нея е напълно безсмислено.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаци, че жената до вас не ви цени

Тя не изглежда така, сякаш е спечелила от лотарията, когато сте заедно

Като цяло, когато едно момиче си пада по теб е трудно да скрие щастието си. Тя ще сияе от радост, когато сте заедно. Момичетата са сладки по този начин. Разбира се, зависи и от това колко време сте заедно. Ако се срещате само от няколко седмици, определено ще е по-трудно да се прецени дали ви уважава и държи на вас, тъй като все още се опознавате и вашето е по-скоро флирт, отколкото нещо по-сериозно.

Ако сте заедно от десет години, тя може да не е толкова емоционална, но със сигурност пак ще ви гледа с искрящи и влюбени очи.

Ако тя изглежда нещастна, когато е с вас – сякаш носи тежестта на света на раменете си, може би вие не допринасяте за нейното щастие, а не иска да ви го сподели. Не, това не означава незабавно, че не държи на вас, защото трябва да обърнете внимание и на вашите действия и поведение.

Страхливец е мъжът, който събужда любовта на жена, без да има намерение да я обича – Боб Марли

Не се интересува от мнението ти

Няма значение какво казвате, вашата жена никога не зачита мнението и думата ви. Тя прави каквото си поиска, дори и вие да не харесвате това. Винаги тя е тази, която избира ресторанта, който да посетите, както и местата, на които да отидете на почивка. Не се допитва до вас за абсолютно нищо, а всеки път, когато искате съвет от нея, тя отговоря с „Както решиш“.

Истинската любов – надеждата, от която се нуждаем

Постоянно се заяжда с вас

Дори и без причина, постоянните спорове и конфликти са изключително токсични за вашите отношения. Ако тя не спира да се заяжда с вас без да сте направили нещо, което да е породило гнева ѝ и ако никога нищо каквото вие правите тя не одобрява и харесва, то тази жена не ви уважава, нито цени.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Само истинската любов е способна да те накара да се почувстваш жива

Един ден ще осъзнаеш, че изгуби най-хубавото нещо, което някога си имал – мен

Стойностната жена иска най-доброто за мъжа, в когото е влюбена!

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе