Любовта идва в точния момент, мила и нито минута по-късно! Имай търпение, Бог знае какво е най-добре за теб

Любовта идва в точния момент, мила и нито минута по-късно! Имай търпение, Бог знае какво е най-добре за теб
Любов и партньорство

Любовта идва в точния момент, мила и нито минута по-късно! Имай търпение, Бог знае какво е най-добре за теб

Може би всеки иска да изпита любовта. И дори не знам защо казвам „може би“, тъй като със сигурност всеки един от нас мечтае да се влюби щастливо и споделено и да изпита най-красивото, необяснимо чувство на този свят. Всеки един от нас си има своето време, в което ще срещне любовта.

Тя идва рано или късно в нашия живот и го преобръща. Любовта ни показва за какво си струва да живееш. Дава ни сили точно, когато си мислим, че сме ги загубили. Дава ни надежда, че ни чака един по-добър живот. Живот, в който щастието е наш първи приятел. Живот, който заслужаваме да  живеем. Живот, изпълнен с красиви емоции и чувства, които ни карат да се чувстваме истински живи.

И ако в този момент си сама, а всички приятели и познати около теб са открили любовта, не се отчайвай. И твоят щастлив момент ще настъпи. Всичко ще бъде наред. Любовта идва в точния момент, мила. И нито минута по-рано. Имай търпение. А чакайки нея (Любовта) ние ще ти покажем всъщност, че да си необвързан си има и своите предимства и не е чак толкова драматично, колкото смяташ, че е. Остани  с нас и ще разбереш.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво трябва да знаеш, когато си необвързана

Да бъдеш необвързана може да е забавно

Стига драма, мила! Знаем, че искаш да бъдеш обичана и да обичаш и да имаш рамене, на които да се облегнеш, когато се измориш да бъдеш силна и да се бориш сама, но все пак не е дошъл краят на света, само защото нямаш някого до себе си. Знаеш ли, че да си необвързана може да бъде доста забавно? Помисли добре – имаш цялото време на света и го имаш само и единствено за себе си.

Разбира се, хубаво е да можеш да споделяш специална връзка с друг човек, но също така е страхотно да можеш да прекарваш време сама, като се фокусираш върху себе си.

Има толкова много неща, които може да направиш, когато си сама и на първо място да си необвързан ти дава възможност да опознаеш себе си. Наблюдавайки другите връзки около теб, ти осъзнаваш добре какво искаш. Може да си изградиш образ как искаш да изглежда партньора ти, какво искаш от живота, кои са целите и мечтите, които искаш да осъществиш. И не на последно място, когато си сама имаш повече време да се грижиш за себе си.

Сега е времето да обърнеш внимание на външния си вид, запиши се на спорт, за тези, които не знаят, спортът носи множество положителни емоции и те кара да се чувстваш щастлив и удовлетворен. Открий кое е нещото, което ти доставя удоволствие и го прави всеки ден. Излизай с приятелки, смени прическата си, обнови гардероба си. Ако имаш кариерни цели, то няма по-подходящ момент от този, в който си сама да се фокусираш изцяло върху тях.

Винаги можеш да се сприятелиш с момчета

Ако не се интересуваш от срещи, съсредоточи се върху това да бъдеш приятел с момчетата, които познаваш. Може да са твои колеги или просто познати, но тези  платонични приятели ще ти дадат представа за техния си свят и как действат, без опасност да бъдеш прекалено ангажирана или емоционално обвързана с тях.

Често се наблюдава, че момчетата и момичетата се справят със ситуации и реагират на определени неща много различно, така че може да е полезно да имаш приятел мъж, при когото може да отидеш с проблем, за да получиш различен поглед върху него.

Освен това може да се умориш от драмата, която преживяваш, така че общуването с някои момчета може да осигури перфектната почивка от това, стига самите те да не преживяват драма.

Няма нищо лошо в това да изчакаш, докато си готова за връзка

И накрая, не забравяй, че да се окажеш в тази ситуация е напълно нормално и няма за какво да се притесняваш. Момчетата не са всичко на този свят и не слагат край на цялото ти съществуване и скоро дори твоите приятелки ще осъзнаят това.

Въпреки че може да се чувстваш така, сякаш пропускаш много неща, от простото преживяване да имаш гадже и да ходиш на срещи до по-интимната страна на връзките, просто не забравяй, че няма срамно да чакаш, докато си готова или докато откриеш някой специален.

Сега може да си необвързана, но след няколко месеца или няколко години може да си с някой, който те кара да се чувстваш специална и ценена и на когото ще гледаш с обич. В дългосрочен план ще си благодариш, че си направила този избор. Бъди спокойна, мила. Щом сега си необвързана, знай, че има причини за това. Бог ще ти изпрати правилния човек в точния момент. Имай вяра!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Бог има план за теб. Просто повярвай

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

 

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе