Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

страхове при мъжете
Астрология

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

 

Знаейки за  основните страхове на мъжете можем по-добре да разберем човек. Всички имат страхове, но някой ги потискат, а други са готови да се изправят лице в лице с тях.

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Ето кои са основните страхове на мъжете от всяка зодия

Овен

Мъжът Овен най-много се страхува да не покаже слабостта си и да загуби лидерската си позиция в една връзка. С други думи – ако искате да загубите Овен, започнете да му командвате и да му натякнате за недостатъците му.

Телец

За мъжа Телец е важно материалното състояние, страхува се, че ще спечели малко. Този страх е особено актуален до богата жена. Ето защо е по-добре да не влизате в тема за финаси със зодия Телец.

Близнаци

Изглежда, че близнаците вече не се страхуват от нищо, но това е само на пръв поглед. Всъщност те се страхуват от предателство и поради тази причина често прекъсват връзките си, когато започнат да се развиват в нещо сериозно. Подкрепете тяхната изключителност, давайте повече комплименти – и тогава има шанс връзката да продължи.

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Рак

Ракът ужасно се страхува от самотата. Ако искате да ги изплашите, кажете им, че ги напускате. Ракът ще бъде толкова уплашен, че ще изчезне от живота ви. Но ако задачата е друга – да запазите Рака, тогава трябва да създадете най-приемливата и комфортна атмосфера за него.

Лъв

Основните страхове на мъжете от зодия Лъв е от предателство и загуба на статута на важна личност. Лесно е да ги изплашите – просто говорете за успехите на други мъже. И обратното – възхвалявайки и хвалейки Лъв, можете да го държите до себе си за дълго време.

Дева

Мъжете Дева се страхуват да покажат своята уязвимост и се опитват да не отворят душата си. Много се страхуват, че някой ще разбере колко са уязвими. Ако искате да ги изплашите, кажете им за това. И е лесно да ги запазите – достатъчно е да имате откровени разговори и искания да обърнете внимание на душата му.

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

Везни

Основните страхове на мъжете от зодия  Везни също са свързани самотата. Но той няма да каже нищо за това, но ще се стреми да създаде най-удобните отношения за партньора си. Но ако жената не оцени това, и примерно: често изчезва с приятели и не взема телефона – такива отношения бързо ще приключат.

Скорпион

Основните страхове на мъжа Скорпион се въртят около интимната му сфера – просто казано, той иска да бъде най-добрият сексуален партньор. Лесно е да го задържиш – да говориш за неподражаемите му качества на любовник. Е, загубата също е лесна – просто трябва да спрете да се съгласявате на интимност с него.

Стрелец

Стрелецът не понася сравнение и обезценяване. Щом заговориш за факта, че някой от твоето обкръжение се справя с всеки бизнес по-добре от Стрелец, любовта ще изстине. Затова избягвайте всякакви разговори за „успешния приятел“, ако целта ви е да поддържате връзка със Стрелец.

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Козирог

За Козирога е важно да има авторитет и уважение (включително професионално) в очите на своята жена. Затова му кажете, че не е постигнал нищо в живота и нищо не разбира от нещата, които се случват по света – място в „черния списък“ ще ви бъде гарантирано.

Водолей

Е, за Водолея няма нищо по-лошо от загубата на свобода. Тук всичко е просто – започнете да контролирате всяка негова стъпка и му звънете по-често. Много скоро ще спрете да го откривате във вашата среда.

Риби

Мъжете Риби наистина ценят домашния комфорт и взаимното разбирателство със своята сродна душа, следователно, за да го уплашат, е достатъчно да го посрещнете у дома с вечни претенции и разправии. Рибата ще издържи дълго време, но по-късно ще посочи вратата.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе