Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви
Астрология Любов и партньорство

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

 

 

Овен (21 март-19 април),

Правите се, че сте добре, когато не сте. Натрупвате емоции и оставяте проблемите в отношенията неразрешени. Вашият партньор никога не знае какво мислите, защото вие не говорите за това.

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

 

Телец (20 април – 20 май)

Следите всеки жест на внимание, който оказвате на партньора си, и смятате, че заслужавате да бъдете възнаградени за това. Доста бързо се възмущавате от партньора си, защото забелязвате малки неща като колко пъти сте мили чиниите и колко пъти е правил той.

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

 

Близнаци (21 май – 20 юни)

Отменяте или правите планове в последната секунда. Никога не предупреждавате партньора си за това и в крайна сметка го разочаровате. Карате го да се чувства като опция, а не като приоритет.

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

 

Рак (21 юни – 22 юли)

Прекарвате всяка секунда от всеки ден с партньора си. Всеки път, когато приятелите ви ви поканят на среща, вие каните партньора си да се присъедини към вас. Ако трябва да пазарувате, очаквате вашият избраник да отиде с вас. Той е най-добрият ви приятел, но понякога се нуждае от почивка от вас.

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

 

Лъв (23 юли – 22 август)

Обичате да контролирате и да имате последната дума. Не позволявате на партньора си да има свой собствен начин, защото смятате, че винаги сте прави.

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

 

Дева (23 август – 22 септември)

Ревнувате партньора си дори от въздуха. Вие се разочаровате, ако партньорът ви избере да се види с приятелите или семейството си вместо вас, защото искате цялото внимание за себе си. Държите се така, сякаш неговият свят трябва да се върти около вас.

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

Мислите, че имате силата да коригирате хората, когато искат да бъдат приети такива, каквито са. Може да изкушавате партньора си да отиде на фитнес или да изпрати автобиография на определена позиция и да мислите, че го насърчавате, но партньорът ви може да види жеста ви като опит да го промените.

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Лесно се ядосвате. Партньорът ви се страхува да ви каже нещо, защото веднага ще избухнете. Но вие полудявате и ако партньорът ви мълчи. Не оставяте изход за избраника си.

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

 

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Прекалено взискателни сте към себе си и се отнасяте предубедено. В крайна сметка прекратявате връзката, защото предполагате, че партньорът ви ще ви изневери или ще ви напусне първи. Вие сте песимист и това кара вашия избраник да вярва, че вие ​​не вярвате в него.

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

 

Козирог (22 декември – 19 януари)

Свикнали сте да бъдете сами, което ви затруднява да се отваряте към хората. Вместо да кажете на партньора си какво ви разстройва, вие се опитвате сами да разрешите този проблем. Не знаете как да работите с него като екип.

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Притеснявате се да не нараните чувствата на партньора си, така че мислено редактирате всичко, което казвате. Може да не ви хареса прическата му, но ще си мълчите. Може да му се сърдите, но ще запазите негодуванието вътре. Негодуванието ви расте като снежна топка и след това избухвате.

УСПЕХ и ЩАСТИЕ през следващата седмица за 4 зодии

 

Риби (19 февруари – 20 март)

Когато партньорът ви излезе от стаята, вие проверявате телефона му. Проверявате профилите му във всичките социални медии и имейлите му, за да сте сигурни, че не ви изневерява.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе