ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 – понеделник

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 - понеделник
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 – понеделник

Любовен хороскоп за 11 АПРИЛ 2022-понеделник: Ще имате възможност да се срещнете с приятели, да прекарате време с други хора, близки до вас по дух. Ще споделите много интересни неща, които ще искате да правите заедно. Няма да ви липсват ярки емоции и приятни изненади от страна на любимата ви сродна душа.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 – понеделник 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 11 април – 17 април, 2022 

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 11 април – 17 април 2022 

НУМЕРОЛОГИЯ: Как ИМЕТО въздейства върху хода на съдбата ви? 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 - понеделник
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 11 април 2022: Днес Овните ще се стремят към себеизразяване и са склонни към самолюбие. В любовта те могат да демонстрират значителен дял от егоцентризма. Те ще имат остра нужда от вниманието на обществеността и ако не го намерят в лицето на любимия човек, ще търсят другаде — например в компанията на приятели или на работното място.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 - понеделник
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 11 април 2022: Днес поведението на Телците в присъствието на представители на противоположния пол може да стане по-игриво, екстравагантно и предизвикателно. Те трябва да си спомнят за предишния опит с подобни игри, както и факта, че сега имат по-успешен, спокоен и хармоничен вариант на поведение (това важи, особено за жените Телец).

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 - понеделник
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 11 април 2022: Днес в любовните отношения на Близнаците се очакват някои промени, които ги принудят да мислят по-практично. В близко бъдеще романтичните контакти може да изискват точност или нов начин за свързване. Възможно е да се наложи да прибягвате до помощта на приятели, за да не загубите от поглед обекта на симпатиите ви.

РАК                                                  

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 - понеделник
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 11 април 2022: Днес любимият стил на поведение на Рака може да е неподходящ и срещата в желания от тях формат да стане невъзможна. Звездите ви съветват да се съгласите и да приемете съществуващите условия, тъй като те имат своите предимства — например, можете да бъдете на неочаквано място и да се забавлявате чудесно. Избягвайте „изясняване на отношенията“.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 - понеделник
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 11 април 2022: Днес влюбените Лъвове ще се отличават по естествения им егоцентризъм, който, разбира се, сам по себе си не е недостатък, но може да доведе до доста неприятности на техните партньори и отчасти да навреди на техните любовни съюзи. Ако постоянно и излишно се инатите, желанието да бъде постоянно в ума на някого, ще натовари вашият разбран партньор.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 - понеделник
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 11 април 2022: Днес влюбените Деви не трябва да бързат с предложение, писмо, комуникационна сесия или преход към нов стил на общуване, както и с нови познанства (особено чужди и екзотични). През следващите няколко дни е по-добре да обмислите плановете си и да погледнете назад, за да преоцените наскоро изминатия път.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 - понеделник
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 11 април 2022: Днес, въпреки добрият потенциал, Везните могат да се загубят от хоризонта на техният активен партньор или находчив конкурент, с риск да му отстъпят лидерството или да пропуснат инициативата. Много Везни ще трябва да се държат по-скрито и скромно от обикновено. Когато отиват на среща, за тях е важно да оценят потенциала си.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 - понеделник
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 11 април 2022: Скорпионите трябва да имат предвид, че в романтичните събития на този ден има много театрални, показни и екстравагантни сцени. Може да е забавно, но истинските чувства могат да бъдат изтласкани на заден план. Възможно е да се наложи да носите чужда маска или да играете роля пред обкръжението ви.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 - понеделник
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 11 април 2022: Днес много Стрелци ще трябва да оставят истинските си чувства в тайна, тъй като те просто може да нямат място в картината на събитията. Това е подходящ ден за съвместни пътувания, забавни празници и активни мероприятия. Едва ли днес ще успеете да останете насаме в интимна релаксираща обстановка.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 - понеделник
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 11 април 2022: Днес Козирозите имат шанс да се забавляват чудесно с любимия човек, ако са на точната емоционална вълна, което изобщо не е изключено, като вариант. Вълнуваща романтична изненада или забавен празник. Може никога до сега, да не сте се чувствали по този начин. Възможно е, обаче, Козирогът да предпочете да живее в своя свят и да се наслади на половинката си.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 - понеделник
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 11 април 2022: Днес влюбените Водолеи могат да попаднат в капана на собствения си упорит или объркан характер. С такова поведение можете да попаднете в капана на черно-бялото ограничено мислене. За тях е важно да реагират правилно на постъпката на любимия човек, в противен случай отношенията ще станат доста напрегнати през следващите дни.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11 АПРИЛ 2022 - понеделник
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 11 април 2022: Днес звездите ви предупреждават, че уговорената романтична среща може да се превърне за вас от празник и приятно свободно творчество в товар. Възможни са недоразумения, технически затруднения, досадни изненади, лошо замислени детайли, закъснения, проблеми с комуникацията или нещо подобно. В никакъв случай не се отчайвайте, а се борете и осъществете тази мила и очаквана среща.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе