Нереалните очаквания на жената за мъжа до нея водят до раздяла

Нереалните очаквания на жената за мъжа до нея водят до раздяла
Любов и партньорство

Нереалните очаквания на жената за мъжа до нея водят до раздяла

Жените били особени. Искали всичко. Искали дори това, което било непосилно за мъжете. Любов. Внимание. Страст. Уважение. Отдаденост. И така нататък. Толкова много писания има за това какво искат жените, че понякога забравяме за мъжкия пол и тяхната значимост и роля в любовните отношения.

Когато е във връзка, жената се интересува от това какво е важно за нея. Да бъдем честни. Може би не всички жени са такива, но повечето определено да. Е, няма абсолютно нищо лошо в това да искаш. И да заявяваш откровено нещата, които не харесваш в партньора си. Но трябва да бъдеш напълно честна с него и да гледаш на него като на равен. Тоест, мнението му и ролята му да са еднакви по важност с твоите.

Какво харесват мъжете все още е загадка за много жени. Но ние знаем какво не харесват. Както мъжете, така и жените са отговорни за успешните отношения. И от двете страни зависи как ще се развие една връзка и колко скоро ще приключи тя. Или пък ще прерасне в нещо повече.

Мъжете са истинска мистерия. Те са толкова мълчаливи и почти никога не говорят открито за себе си. Но това, което не им се получава е да се преструват. Те не могат да лъжат, че нещо им харесва, когато всъщност не е така. И по поведението си се издават. Има неща, които сладките думи не може да прикрият. И понякога е повече от очевидно това, което не харесват мъжете. Дори и без да са казали на глас „не ми харесва“.

Представяме ти част от нещата, които мъжкия пол не харесва, когато е във връзка.

Жената да е винаги права

Един мъж не се дразни, че жена му грешки. А от това, че тя никога не признава грешките си и до последно твърди, че е права. Дори и да не е, тя никога не отстъпва. Никой не иска такава жена до себе си. Толкова горделива и инатлива. Дори и да я обича, мъжът е склонен да я напусне, защото рано или късно ще се измори от нейния инат.
Мъжете обичат жени, които признават, когато са сгрешили и не се срамуват да се извиняват или да помолят за прошка. Защото по този начин те показват, че за тях партньорът им е по-важен от всичко останало.

Жени, които се интересуват от материалните неща

Няма мъж на света, който да харесва меркантилната жена. Тази, която се интересува само и единствено от финансовото състояние на мъжа до нея. И от подаръците, които той ѝ прави. Мъжете мразят жените, които чакат на готово. Тези, които търсят материално богатство, а забравят за духовното и за любовта. Тези жени не обичат искрено. Те обичат скъпата кола, голямата къща, марковата дреха, но не и мъжа до тях.

Мъжете мразят златотърсачки. И не допускат една жена да ги използва. Но само умните постъпват така. Останалите позволяват на жените да се възползват от богатството им. Различни хора – различни разбирания.

Мъжете мразят големите очаквания

Истинските мъже не говорят много. Те предпочитат не обещанията и сладките думи, а истинските действия. За тях това има смисъл. Един мъж да доказва, че държи на жената до него. Не да ѝ го казва. А да го показва. Всеки ден. На нея. Това, което мъжете не обичат е да бъдат притискани. Ако една жена е с него и очаква само и единствено той да полага усилия за връзката и той да върши цялата работа – много скоро мъжът ще приключи тази връзка.

Трябва да се подкрепяте взаимно и да си разпределяте задълженията. Той не е длъжен да върши всичко, а и не е редно. Все пак сте двойка. И всичко трябва да бъде споделено. Иначе няма смисъл да продължавате да сте заедно. Връзката не е за егоисти. Нито за хора, които имат космически очаквания от своя партньор.

Вечно мрънкащи жени

Нито един мъж не би издържал да е с жена, която е постоянно негативно настроена не само към него, но и към целия свят. Такава, която е вечно недоволна и оплакваща. Мъжете не харесват жени, които постоянно критикуват и обвиняват всички покрай тях. Нито такива, които се оплакват от живота без да полагат абсолютно никакви усилия той да стане по-добър и красив.

Ако жената постоянно не е доволна от своя партньор и не полага никакви усилия да се чувства по-добре и щастлив, много скоро той ще приключи отношения с нея, дори и да не иска това.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе