Съвместими ли са най-популярните звездни двойки спрямо зодиите си (първа част)

Съвместими ли са най-популярните звездни двойки спрямо зодиите си (първа част)
Любов и партньорство Астрология Лайфстайл

Съвместими ли са най-популярните звездни двойки спрямо зодиите си (първа част)

Мнозина следят с трепет какво се случва в живота на световните звезди. Знаменитостите могат да бъдат пример за подражание за редица обикновени хора и стимул да следват техните успехи. Понякога обаче животът на звездите не е толкова бляскав извън прожекторите. Често сме виждали как семейства на известни хора бързо се разпадат и става ясно, че те никога не са били съвместими един с друг. Други пък опровергават прогнозите и са щастливи заедно, въпреки различията в характерите и дори несъвместимостта в зодиите си. Дали някои от най-големите звезди си пасват спрямо техния знак? Ето и отговора:

Джон Леджънд и Криси Тейгън – несъвместими. Криси Тейгън и Джон Леджънд са перфектната двойка знаменитости. Те се смеят заедно, подкрепят се взаимно и успяват да поддържат здрав брак в очите на обществеността в продължение на почти десетилетие. Въпреки брачното си блаженство, те са напълно астрологически несъвместими. Тейгън е гръмкият и дружелюбен Стрелец, докато Леджънд е тихият Козирог. Стрелецът е оптимист, но Козирогът е песимист. Те са противоположни във всяко отношение, но може би са успели да постигнат щастлив баланс.

Джъстин и Хейли Бийбър – съвместими. С Джъстин и Хейли Бийбър имаме огнен Стрелец, съчетан с романтични Риби. Те не са най-традиционната двойка, но имат много общо. И Риби, и Стрелец са склонни да бъдат духовни и философски настроени и е добре известно, че и двамата ценят християнската си вяра. И двата знака също са склонни да ценят истинската любов и изглежда, че са я намерили.

Джордж и Амал Клуни – несъвместими. Те са друга мечтана двойка. Той е актьор и режисьор от световна величина, а тя е международно признат адвокат по правата на човека. Прекалено хубаво, за да е истина? Според звездите, определено! Клуни е взискателен и негъвкав Телец, докато Амал е безгрижен Водолей. Подходът на Телец към любовта обикновено е твърде ограничаващ за Водолея, което го отблъсква. На хартия връзката им трябва да бъде провал, но те също опровергават звездите.

Джо Джонас и Софи Търнър – несъвместими. Софи Търнър е Риби, докато Джо Джонас е огнен Лъв. Рибите са склонни да бъдат изключително чувствителни в любовта и трябва да бъдат ценени. Лъвът може да бъде доста нахален и често трябва да бъде център на внимание. Тази комбинация обикновено завършва с катастрофа, но едно общо нещо, което Джонас и Търнър имат, е дълбоката креативност.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли – съвместими. Не е изненада да научим, че Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са астрологически перфектни един за друг. Лайвли е Дева, а Рейнолдс е Скорпион, създавайки идеалната комбинация от личностни черти и стилове на любов. И Девите, и Скорпионите придават изключително висока стойност на лоялността и отдадеността. Двамата очевидно си пасват идеално и силата на връзката им им позволява да се присмиват един на друг без спиране с пълна лекота.

Виктория и Дейвид Бекъм- несъвместими. Виктория Бекъм е Овен, а Дейвид Бекъм е Телец. Единственото общо между тези знаци е, че са упорити. Подобно и на животните, които изобразяват, те буквално са две блъскащи се глави, което понякога води до конфликти, но изглежда, че семейство Бекъм добре се справя с тях.

Следва продължение.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе