Съвместими ли са най-популярните звездни двойки спрямо зодиите си (втора част)

Съвместими ли са най-популярните звездни двойки спрямо зодиите си (втора част)
Астрология Лайфстайл Любов и партньорство

Съвместими ли са най-популярните звездни двойки спрямо зодиите си (втора част)

Астрологията може да ни помогне да вземем правилните решения в много аспекти от живота си. Като всяко нещо обаче, тук също има изключения и понякога е добре да се доверяваме и на инстинктите си. Известно е, че всяка зодия е най-съвместима с конкретни други знаци и връзките с тях биха имали най-голям успех. Много хора обаче доказват точно обратното и създават здрави и щастливи семейства, въпреки че не си пасват по зодиакален знак със своя партньор. Сред тях има и много знаменитости. След като вече научихте дали си пасват някои от най-известните звездни двойки в първата част на темата ни ТУК, време е да разберете и имат ли съвместимост още няколко популярни лица:

Принц Хари и Меган Маркъл – несъвместими. Принц Хари и Меган Маркъл вече са минали през някои сериозни кризи в брака си и са останали един до друг. Първо Меган се отдалечи от стария си живот, за да се присъедини към кралското семейство, а след това Хари направи същото, за да ги спаси от токсична ситуация. Връзката им изглежда невероятно силна, но звездите биха казали друго. Меган Маркъл е типичният Лъв, роден лидер и пионер. Принц Хари е Дева, така че е непринуден, но не е много спонтанен. Тази комбинация обикновено не се смесва добре, но в случая изглежда, че ги прави по-силни.

Бионсе и Джей  Зи – несъвместими. Бионсе и Джей Зи са най-силната двойка. Те са заедно от около 20 години и оцеляха през трудни времена. Обичайно е сдвояването на Дева и Стрелец като тях да преминава през много възходи и падения. Бионсе е Девата, известна с това, че се наслаждава на по-простите неща в живота. Джей Зи е Стрелецът, който обикновено търси приключения и вълнения. Въпреки тези очевидни противоречия, двата знака са добри в адаптирането един към друг.

Ник Джонас и Приянка Чопра – съвместими. Приянка Чопра и Ник Джонас са идеалното астрологично съвпадение. Чопра е Рак, като тези хора често прекарват времето си в грижа за другите, така че е идеално партньорът им да е внимателна Дева, която също ще се грижи за тях. Изглежда, че двамата са срещанли идеалния си партньор.

Сара Мишел Гелар и Фреди Принц младши – несъвместими. Сара Мишел Гелар и Фреди Принц-младши бяха най-добрата двойка от 90-те, но техните рождени дати подсказваха, че са се насочили към бедствие, тъй като техните знаци са склонни да се сблъскват. Гелар е динамичен и харизматичен представител на зодия Риби, а Принц-младши е общителен и амбициозен Стрелец. Те са твърде сходни, за да се разбират и това често причинява конфликти, но тази двойка успява да намира хармонията в продължение вече на около 20 години, така че няма повод за притеснение.

Барак и Мишел Обама- несъвместими. Това вече е шок! Барак и Мишел Обама изглеждат като най-съвместимата двойка в света. Техните знаци обаче са Лъв и Козирог, които обикновено не са добра смесица. И двата имат изключително мощни енергии, които често се сблъскват и водят до конфликти. Зодиите на Барак и Мишел са мощни природни сили, това е сигурно. Барак е Лъвът, който може да бъде твърде пламенен и импулсивен за непринудения и сериозен Козирог. Но няма съмнение, че тази двойка не позволява на звездите да попречат на щастието й.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
на горе