Кой ще е най-лошият месец през 2022 г. за всяка зодия

Кой ще е най-лошият месец през 2022 г. за всяка зодия
Астрология

Кой ще е най-лошият месец през 2022 г. за всяка зодия

С наближаването на новата 2022 година много от нас се замислят какво ли ще им се случи през следващите 12 месеца. В последно време животът стана много по-труден, заради пандемията от коронавирус и сега всеки търси знаци за нещо хубаво, което може да му се случи. Съдбата е приготвила по нещо за всяка една зодия и освен приятни неща, трябва все пак трябва да сме подготвени и за не чак толкова хубавите събития, които съпътстват всяка година. Ето кой месец ще бъде най-неприятен за всяка една от зодиите:

Телец – Юни. Всичко ще се обърка през юни, особено що се отнася до професионалния ви живот. Стресът ще се натрупа и ще се борите, когато става въпрос за вземане на добри решения.

Близнаци – Януари. Честно казано, това ще бъде труден месец за Близнаците, през който ще трябва да положат повече усилия да се ориентират. Изглежда, че нищо няма да върви, както трябва и те ще се чудят дали звездите са срещу тях.

Рак – Май. Независимо дали сте необвързани или имате връзка, ще се сблъскате с възможността да се изправите срещу много недоразумения, когато става въпрос за любов. Имайте предвид необходимостта от отворена комуникация.

Лъв – Юли. Търпението ви ще се изчерпи през юли и със сигурност ще имате проблеми с това да държите устата си затворена. Ще бъдете подложени на изпитание и може да се почувствате претоварени. Може да имате конфликти с някои от приятелите си.

Дева – Август. През месец август няма да имате много неща за правене. Плановете ви ще се провалят и в крайна сметка ще се почувствате разочаровани от липсата на напредък. Планирайте почивката си през друг месец от лятото, за да имате хубави моменти с любимите за вас хора.

Везни – Август. Продължителното присъствие и влияние както на Уран, така и на Плутон ще има дестабилизиращ ефект върху вас. Нищо няма да се получи и дори може да изпаднете във финансови проблем. Не рискувайте с големи покупки или теглене на кредит през това време от годината.

Скорпион – Юли. Въпреки че е месецът на слънце и релакс, той няма да бъде пълен с нищо друго, освен драма. Като капак, напрежението ще се появи и във връзката ви. Може да имате неразбирателство с половинката си, но това не трябва да ви плаши, защото ще е временно.

Стрелец – Октомври. Този месец вероятно ще се сблъскате със сложно решение, било то в любовния си живот или на работа. Проблемът е, че няма да знаете какво да правите. Ще ви се наложи да избирате дали да следвате главата или сърцето си.

Козирог – Юли. Разходите ви може да излязат извън контрол през юли, което може да ви накара да изпразните банковите си сметки. Ще трябва да сте по-строги към себе си и да внимавате за какво харчите.

Водолей – Юли. Независимо дали сте във връзка от повече време или току-що сте започнали да излизате с някого, лятото ще бъде сложен сезон. Може дори да останете за известно време без романтични отношения.

Риби- Октомври. Всичко ще се обърка през октомври и дори може да загубите броя на всички провали. Ще се борите да останете позитивни и дори може да се почувствате малко изгубени. Опитайте се да не давате на негативните емоции да вземат превес, въпреки проблемите, които имате.

Вижте още ⤵️

Каква ще бъде вашата 2022 г според зодията 

Каква ще бъде 2022-ра според зодията с една дума 

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе