незабравима целувка
Любов и партньорство

7 тайни за незабравима целувка

Няма да повярвате колко хора се притесняват от целувките, особено на първа среща. Всъщност смисъла им е един – да успеете да засвидетелствате любовта към партньора си по такъв невероятен начин, че и двамата да се озовете в най-вълшебния миг от своя живот! Какво трябва да знаем, за да може това наистина да се случи?

Отпуснете се

Когато се целувате, освободете главата си от лоши мисли и просто се насладете на самата целувка. Това е нещо, което не трябва да забравяте, когато целувате за първи път с някого. Енергията трябва да е чиста, за да се получи магията.

Влажни устни

Наличието на влажни устни е това, от което определено се нуждаете за една добра целувка. Можете  просто да оближете устните си или да използвате гланц с нежен аромат. Но специалистите твърдят, че първият вариант е по-възбуждащ. Експериментирайте и с двата, за да установите кое работи по-добре в конкретния случай.

Положението на главата

Това е много важно – позицията на главата в момента на страстната целувка. Всички „професионалисти“ се възползват от това, но не го споделят! За какво по-точно става въпрос.

Когато партньорът ви наклони главата си на едната или другата страна, вие се наклонете на другата. Това ще ви помогне да избегнете удрянето на нос в нос и ще имате незабравимо преживяване. Простичко и ефективно. Само се уверете, че всичко върви гладко и че и двамата се чувствате доволни от това, което се случва.

Меки устни

Ако при целувката стегнете устните си твърде много, няма да е добре. Хубаво е да ги отпуснете малко и да ги омекотите. Ето защо, ако за пръв път целувате и искате всичко да е възможно най-прекрасно, уверете се, че не напрягате твърде много устните си. И без друго стягането е сигнал за нервност, а целта е точно обратното – да накарате партньора да се отпусне максимално и да се отдаде на момента.

Затворете очи

Затваряйки очи, може да откриете, че целувката е много по-красива и вълнуваща. Това, което трябва да запомните, когато целувате със затворени очи, е, че не е нужно да го правите твърде дълго. Идеята е да се отнесете за миг в друг свят, но все пак да не губите връзка и с реалния.

Страстна целувка

Ако вече сте се целували с любимия/любимата няколко пъти, можете да изберете този малко рисков, но иначе очарователен метод за целувка, с леко захапване. В никакъв случай прекалено силно!

Целувка изненада

Ако наистина искате да впечатлите партньора си, можете да се приближите до него, докато той спи и да го целунете, за да се събуди с приятна изненада. Но внимавайте да не го стреснете. Ако го направите правилно обаче, ще му осигурите силен положителен заряд за начало на деня!

Tagged ,
на горе