Как да спечелите сърцето на жена Дева: Не всеки мъж е способен на това

как да спечелите сърцето на жена Дева
Астрология

Как да спечелите сърцето на жена Дева: Не всеки мъж е способен на това

Жената Дева е олицетворение на женствеността и красотата и това провокира много мъже да се борят за сърцето й. Астролозите са категорични обаче, че не всеки мъж е способен на това.

Да излъжете жената Дева или да я манипулирате е направо невъзможно. И този, който се осмели да се пробва, рискува да си навлече гнева й. Ето защо, вместо с хитрост, пробвайте с честност. Няма как да я манипулирате, но можете да я убедите и тя ще направи всичко по силите си, за да ви угоди.

Как да спечелите сърцето на жена зодия Дева, как да се грижите за нея и как да поддържате любовната връзка? Отговорите на всички тези въпроси, предстои да научим сега.
Преди да отговорим как да покорим сърцето на жена Дева, следва да сме наясно с основните черти от нейния характер.
Астролозите наричат Девата един от най-трудните знаци на зодиака. Характерът й е толкова многостранен и уникален, че едва ли някой е в състояние да даде недвусмислен отговор как да спечелите тази мистериозна жена.

Професионално развитие

Без кариерно развитие и активна дейност Девата не би могла да си представи живота си. Девите умеят да правят пари и най-важното – умело ги управляват.

Домът на жената Дева

Астролозите отбелязват, че домът на Девите обикновено изглежда така, сякаш е излязъл от снимка на интериорно списание. Всеки детайл в дома им, дори и най-дребният, е подбран с вкус. Това е така, защото те харесват се чувстват абсолютно комфортно в обстановката, в която живеят. Освен това са перфектни домакини. Вроденото им чувство непрестанно да се усъвършенстват им помага да впечатляват с най-различни умения. Девите се учат цял живот и никога не спират да подобряват нивото си, защото търсят съвършенството във всичко, макар и да знаят, че никога няма да го постигнат. Но самият процес ги зарежда и им дава нови сили за нови постижения.

Какво цени Девата в партньора?

В мъжете тази жена цени ума, способността им да бъдат мили, нежни и любящи. Как да покорим жената Дева? Дори да ви се струва студена и твърде разумна, трябва да знаете, че вътре в нея емоциите и страстите кипят с пълна пара. Около нея винаги се тълпят познати, приятели и ухажори. Но за да влезете в кръга на най-близките й, ще е необходимо да преминете сериозно „сито“. Девата обожава интелектуалците, силните мъже, с които да водят интересни разговори, да учат нови неща от тях и на свой ред те също да обогатяват техния свят.

Тайните на завладяването

За да завладеете сърцето на жената Дева, покажете й, че я обожавате. Съвсем скоро ще почувства нуждата от вашата компания и ще започне да ви желае страстно. Ако дочакате този момент, печелите чувствен, емоционален и невероятно интелигентен партньор.
Девите поставят високи изисквания не само към себе си, но и към хората около себе си. Важно е постоянно да се усъвършенствате, да израствате. Девите избират внимателно партньор в живота си, като най-често оставят инициативата по сближаването на партньора. Причината е в тяхната прословута скромност.

Ухажване

Как да се грижите за жената Дева? Девата обожава чистотата във абсолютно всичко и се нуждае от сериозни дози искреност. Разпознава безпогрешно кога това е факт и ще се отблагодари подобаващо. Всички безсмислени разходи ще срещнат отпора на тази жена, дори ако са направени единствено заради самата нея. Девата е един от най-икономичните знаци и просто не понася прахосничеството.
Също така, за Девите е важно доверието и емоционалността във връзката.

Обича да се смее, да се забавлява по детски, обича да бъде глезена с ласки и за да върви връзката възможно най-добре, се нуждае от много топлина и искрена любов.

Tagged , , ,
на горе