51-годишната Катрин Зита-Джоунс сподели как се храни

51-годишната Катрин Зита-Джоунс сподели как се храни
Лайфстайл

51-годишната Катрин Зита-Джоунс сподели как се храни

 

Кафето и лакомствата никога не са забранени в дома й.

 

51-годишната Катрин Зита-Джоунс сподели всичко, което яде в рамките на един ден. Тя се наслаждава на много пресни плодове и зеленчуци, както и на пресни лакомства, шоколад и много кафе и чай.

Актрисата казва, че е „някъде по средата“ на „ яде, за да живее и живее, за да яде.“

Когато Катрин Зита-Джоунс се премести в САЩ от Англия, тя донесе със себе си класически европейската си диета. 51 -годишната актриса сподели с Harper’s Bazaar обобщение на това, което яде за един ден, и недейте да очаквате, че менюто й включва няколко тенджери чай. Прочетете за нейните възхитително прости, но питателни ястия.

 

Първо, кафе.

Тя става преди всички, за да се наслади на първото си кафе в мълчание. „Наистина не мога да направя нищо правилно без кафето си“, казва тя. Тя обича да го приготвя във френска преса, защото има някакво „носталгично“ усещане.

 

Тя има „много специфични“ нужди от закуска.

Няма съмнение, че Зета-Джоунс е, както самата тя се описва, „момиче на три хранения на ден“, а когато става въпрос за закуска, тя винаги има едно от двете неща в зависимост от времето на годината.

„През зимата ям овесена каша“, разказва тя, която прави с кафява захар, банани и боровинки. През пролетта преминава към обезмаслено ванилово кисело мляко, гарнирано с гранола, боровинки и малини. Това обаче е само през седмицата.

 

Когато настъпи уикендът семейството се радва на това, което тя нарича „добро британско пържене“, заедно с вносен британски бекон, колбаси, печен боб, бъркани яйца. Влиза в действие и рецептата за френски тост на Марта Стюарт с всички хубави неща – хляб бриош, канела и ванилия. „Всеки уикенд се събираме на страхотен семеен обяд. Обичаме го. Очаквам го с нетърпение цяла седмица“ – обяснява Катрин.

 

11:00 сутринта е време за чай.

Джоунс прави няколко почивки за питие през целия ден и тази тя обича да съчетава с „бисквитка или нещо подобно“.

 

„Не съм голяма закуска, с изключение на всичко шоколадово“, каза тя. „За мен шоколадът е истинско удоволствие. Заслужавам го.’ Нейният любим е млечният шоколад на Cadbury – класика. „Това е британска марка, с която бях възпитана и е много утешителна“, добави тя.

 

Обядът е по -добър с компания.

Когато не работи, звездата от „Скалата на вековете“ винаги обядва със съпруга си Майкъл Дъглас. „Големи сме на семейни ястия … спираме, сядаме и обядваме“, каза тя. В менюто има „по -лека закуска“, която винаги включва салата. Нейният любим е микс от спанак, рукола, кедрови ядки, „големи, узрели“ домати, синьо сирене, сушени боровинки и дресинг от зехтин, балсамов оцет и горчица.

 

„Имам салата на всяко хранене, освен на закуска, защото просто я обожавам“, призна тя. Придружаващите зеленчуци обикновено са пиле на скара, треска на скара или пълнени патладжани: „Нещо леко, което не ми тежи твърде много“.

 

16:30 ч. носи още кафе и почерпка.

Актрисата няма друг избор, освен да се наслади на собственото си кафе Casa Zeta-Jones. „Обичам го, защото това е моята смес и това е кафето, което обичам“, каза тя. И ако е изпреварила играта, тя вече ще е изпекла пресни сладкиши, които обича да допълва със съсирена сметана и конфитюр – традиционният британски начин.

 

Това съдържание се внася от Instagram. Може да успеете да намерите същото съдържание в друг формат или да намерите повече информация на техния уебсайт.

 

Вечерята винаги е около 20:00 часа.

И това е рано за нея – когато е в Европа, тя се храни по -късно.

 

Друга салата започва ястието, този път от ябълка, авокадо, портокали и смокини. И въпреки че обикновено предпочита риба и бяло месо, тя понякога обича „просто обикновен филе миньон“, съчетан с домашен сос от гъби и куп пресни задушени зеленчуци. Тя също обича да пече карфиол цял и да го покрие с топено сирене – удобно ястие, което майка й правеше.

 

Простите десерти задоволяват сладкишите й след вечеря.

Нейните фаворити са добра старинна топка сладолед или парче ябълков пай, особено рецептата на майка й.

 

Няма много, което тя не харесва.

Но тя стои далеч от шкембе (кравешки стомах, но кой не би?) И MSG (тялото й не реагира добре на това). Иначе тя обича да преживява и да се наслаждава на храната. „Някои хора казват, живееш ли, за да ядеш, или ядеш, за да живееш?“ – разсъждаваше тя. „Аз съм някъде по средата.“

51-годишната Катрин Зита-Джоунс сподели как се храни
https://www.instagram.com/p/CP_LZ02LMI2/?utm_medium=copy_link
Tagged , ,
на горе