Ще те потърси ли отново? Ето как да го накараш
Любов и партньорство

Ще те потърси ли отново? Ето как да го накараш

Да, мила. Мъжете са странни. И живота си да посветиш на тях, отново няма да ги опознаеш напълно. И да вникнеш в съзнанието им. Един мъж може да проявява изключителен интерес към теб в един миг, а на следващия да е забравил вече името ти. Странно е, но е факт. Ако излизаш с него, но не са ви твърде сериозни отношенията, съвсем нормално е да не те търси всеки ден. Това, че ти искаш да го прави, не означава, че трябва. Знаем, че го харесваш и искаш нещо повече от просто флирт. Знаем, че искаш да му пишеш всеки ден, без да ти е нужна причина за това. Да му се обадиш по телефона просто така, за да чуеш гласа му. Да му отидеш на гости или да му направиш изненада, без да се притесняваш, че той може да се ядоса. Но това е възможно само тогава, когато и той проявява интерес и ще му бъде наистина приятно от вниманието, което му отделяш.

Не ти е писал от няколко дни, а така искаш да го направи? Ето как да го накараш да ти пише отново.

Не го карай да се чувства нежелан

Трябва да внимаваш с думите и поведението си. Може би е спрял да ти пише, защото си направила нещо, което е показало, че нямаш интерес към него. Разбира се е без да искаш, но той няма как знае това.  Ако искаш да ти пише отново, не го карай да се чувства нежелан. Може би е направил нещо, с което те е ядосал. Но не се дръж арогантно с него ако искаш да те потърси. Покажи му, че ти също проявяваш интерес към него. Не се прави дълго време на недостъпна, защото по този начин ще го отблъснеш.

Прави това, което той прави

Ако той харесва твоя снимка в социалните мрежи, побързай да му върнеш жеста. Ако те погледне в очите, не се срамувай и ти също го погледни, дори се усмихни, когато го правиш. Ако те погали, отвърни му. Покажи му, че ти също имаш интерес към него и го харесваш. Ако му отвръщаш на сигналите, ще му дадеш увереност.

Така ще си сигурна, че няма да е останал с впечатлението, че ти е безразличен. Защото ако той си мисли, че не се интересуваш от него, не се надявай да продължи да те търси. Мъжете не се слагат там, където са нежелани. А ти не искаш това, нали?

Отпусни се

Знаем, че го харесваш и очакваш с нетърпение следващото съобщение от него. Всеки път, когато някой ти пише, бързаш да отвориш месинджър, надявайки се, че е той. Отпусни се, скъпа. Не го приемай твърде навътре. Защото има вероятност и никога да не те потърси повече. Нима животът ще свърши? Нали не искаш да изглеждаш като отчаяна за неговото внимание и още повече той да разбере това? Защото със сигурност в даден момент няма да успееш да се контролираш и той ще забележи това.

Отпусни се и се забавлявай. Не приемай нещата на живот и смърт. Това е просто флирт, а той момче. Ако не стане с него, ще стане със следващият. Пък и да не забравяме, че за да се получат нещата между вас, трябва и двете страни да проявяват интерес. Тази игра на „търси ме, не ме търси“ е за децата, не мислиш ли?

Бъди позитивна

Мъжете обожават момичета, които са позитивно настроени. Такива, които предават положителната си енергия на тях и са виновни за доброто им настроени. Накарай го да види, че ти си точно такава. Че негативизмът ти е така чужд и нямаш време за него. Не спирай да се усмихваш, когато сте заедно. Покажи му, че винаги гледаш положително на живота, независимо какво ти сервира той. Ако си в лошо настроение, когато си с него, той ще започне също да се чувства така и ще се отдалечи от теб.

Направи всичко възможно да бъде щастлив, когато е в твоята компания. Това ще го накара да иска да се вижда отново и отново с теб и няма да пропусне нито в ден, в който да не ти пише.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе