Поведението на един мъж показва чувствата му към жената до него

Поведението на един мъж показва чувствата му към жената до него
Любов и партньорство

Поведението на един мъж показва чувствата му към жената до него

Скъпа, мъжете не се променят. Може би една малка част – да. Но повечето никога не го правят. Независимо дали поведението им наранява жената до тях. Независимо дали постъпват правилно спрямо нея. Независимо, че изглеждат и се държат като егоисти, защото наистина са такива. Някои мъже никога не се променят. Може би са способни да обичат. И може би го правят. По свой собствен начин. Някъде, дълбоко в себе си крият чувствата, които изпитват, но никога не показват. Защо? Това е въпрос, чийто отговор може да даде само един мъж. Но не и жена.

Ако живееш с мъж, който те наранява, но надеждата, че ще се промени те кара да останеш до него – напразно е, мила. Причиняваш болка само и единствено на себе си. Болка, която ще продължи вечно, защото той няма да стане друг. Няма да се преобрази в мил и нежен партньор, който поставя нуждите на своята любима пред своите. Ако чакаш да стане чудо и един ден да се събудиш до променената му и по-добра версия, по-добре се откажи. И се примири, че някои хора никога не се променят. Защото промяната им не зависи от теб и любовта към тях. Независимо колко силна е тя. По поведението на един мъж ще разбереш дали държи на теб.

Представяме ти знаците, които показват, че той никога няма да се промени.

Не се извинява искрено

Вярно е, че едно „извинявай“ не оправя ситуацията, но все пак е добре от време на време да се изрича. Може би тази думичка показва не само, че съжаляваш за постъпката си, но и уважаваш отсрещния човек. Разбира се, трябва извинението да бъде искрено и да го почувстваш. В противен случай, ще последват още действия, които ще продължават да нараняват.

Ако той ти се извинява само на думи и никога не доказва с действия, че наистина съжалява за стореното и се опитва да се промени, то най-вероятно ти го е казала, за да не се сърдиш и защото не иска да задълбочава спора ви.

Не се интересува от теб

Дълбоко в себе си знаеш, че той не се интересува от теб. Достатъчно умна си, за да разбереш това. Защото по никакъв начин не ти показва загриженост и обич. Обича да говори само и единствено за себе си. И всеки път, когато се опиташ да му споделиш нещо за теб, той или те прекъсва или изобщо не те слуша. Никога не те пита как си, как се чувстваш. Не се интересува от нещата, които харесваш, от хората, с които излизаш. До теб е, само че не усещаш присъствието му. А за любов да не говорим.

Няма значение дали прави нещо, което те наранява и никога не се опитва да те накара да се почувстваш по-добре, когато си тъжна. Мислиш ли, че такъв човек ще се промени? И каква би била причината, която ще го накара да го направи?

Интересува се единствено от себе си

Забелязваш ли колко често казва „аз“ и „моите неща“, а никога не казва „ние“ и „нашите неща“? Това е така, защото не вижда теб като негов спътник. Той е погълнат от себе си и не спира да говори само и единствено за него самия. Всеки един разговор опира до нещата, които той харесва и от които се интересува. Тези хора никога не се променят. Може би ще се държат мило с теб тогава, когато искат някаква услуга и имат ползва от това. И никога не осъзнават колко нараняват с действията си. Или може би го осъзнават, но изобщо не се интересуват от чувствата на другите.

Не спазва обещанията си

По постъпките му ще разбереш кога един мъж държи на теб и кога не. Ако той ти дава обещания, но никога не ги спазва – не те уважава. За него няма значение какво изрича и дали държи на думата си, защото той не те уважава достатъчно, за да се замисли върху поведението си. Вярно е, че понякога някои неща не зависят от нас и обещанията ни са невъзможни за изпълнение. Но ако всеки той ти обещава никога и никога не го спазва, най-вероятно изобщо не държи на теб. Мислиш ли, че ще се промени някога? И как се живее с такъв мъж?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе