За кого ще се омъжите според астрологията и вашия зодиакален знак от седми дом

За кого ще се омъжите според астрологията и вашия зодиакален знак от седми дом
Астрология Любов и партньорство

За кого ще се омъжите според астрологията и вашия зодиакален знак от седми дом

Когато мислите за перфектния брачен партньор, за когото ще се омъжите, не гледайте по-далеч от вашия зодиакален знак и седмия дом. Какъвто и зодиакален знак да имате там, той може да посочи типа човек, който ви привлича и с когото е най-вероятно да сключите брак.

Имате свободна воля да се омъжите за когото искате, но в същото време някои неща са ви предопределени още с раждането ви. Вашата натална карта или рождена карта е практически запис на всичко астрологично, което се е случвало в точния час, дата и място на вашето раждане.

Всеки се ражда с десет планети в наталната си карта. Всеки има 12 зодиакални знака и 12 астрологични дома.

Всяка планета има зодиакален знак, който управлява, и зодиакален знак, в който попада, когато сте родени. В допълнение към зодиакалния знак, в който се намира вашата планета, има и свързан дом.

Планетата символизира каква енергия да внесете във връзката. Зодиакалният знак представлява енергията, която привличате или отделяте. Домът е това, което се случва. Така например, ако винаги установите, че привличате Близнаци, Телец или друг зодиакален знак, има доста голям шанс да имате своя седми дом в този зодиакален знак или техния владетел на планетата във вашия седми дом.

Ако имате повече от един зодиакален знак, в който е сгушен вашият седми дом, тогава може да имате повече от един партньор за връзка. Ако имате планета там, това може да разкрие как сте, когато сте влюбени и колко сте съвместими с друг човек.

Зодиакалният знак разкрива вашите силни и слаби страни. Тъй като Седмият дом е и мястото за партньорства, той дори може да ви каже кои са най-добрите кариерни планове за вас и кой би бил идеален партньор, с който да започнете бизнес.

Освен това ще ви каже кои личности трябва да избягвате, когато става въпрос за взаимоотношения, за да вземете правилните решения за връзката си, вместо да бъдете наранени или да разбиете сърцето си.

И така, ето кратко ръководство как да разберете кои са вашите идеални съвпадения в отношенията и за кого ще се омъжите най-вероятно:

  1. Знайте точния час, дата и местоположение, където сте родени.

Можете да научите много за това как трябва да бъдете обичани и как ще обичате партньора си. Имате обаче нужда от личните си данни, защото без тях няма да можете да получите местата си в домовете в диаграмата. Домовете сменят зодиакалните знаци на всеки няколко часа и не са в застой. Ето защо времето и мястото са толкова важни. Ако не знаете часа, в който сте родени, поне попитайте член на семейството дали е било ден или нощ.

  1. Използвайте програма за астрология, за да генерирате натална карта.

Можете да намерите безплатни астрологични софтуерни програми онлайн. Можете също да закупите специализиран софтуер. След като имате това, вашата рождена карта ще ви каже личностните черти, към които най-вероятно ще бъдете привлечени в партньор. Ще откриете, че е супер страшно колко верни са тези описания за вас.

  1. След като сте направили стъпка 2, тя ви отвежда до страница с отчет за рождената карта.

Това е мястото, където можете да превъртите надолу и да видите позицията на всичките си планети, луни, домове и други за времето, когато сте родени, както и информация, обясняваща какво означава всяка от тях лично за вас. Вашият доклад ще ви помогне да разберете от кого най-добре ще бъдете привлечени, как общувате най-добре и повече за това как обичате да бъдете обичани и какво търсите в партньор.

  1. Проверете за лични планети и в какви домове се намират.

Вашите лични планети включват Венера, Марс, Меркурий, Луната и вашето Слънце. Също така, трябва да обърнете специално внимание на вашите 5-и и 11-и дом в наталната ви карта. Тези домове се занимават с любов, приятелства и взаимоотношения.

  1. Проверете вашата Венера.

Тъй като Венера е богинята на любовта, има смисъл да искате да обърнете внимание на това къде е тя в наталната ви карта.

Планетата Венера е една от най-разказващите за връзката ви чрез нейното разположение. Така че, забавлявайте се и изследвайте рождената си карта за любов! Много е интересно.

Ето и за кого ще се омъжите според астрологията и вашия зодиакален знак от седми дом:

Овен в седми дом

Бъдещ брачен партньор: Овен или Везни

Ако имате своя седми брачен дом в Овен, вие сте привлечени от някой, който има атлетично тяло. Лесно се влюбвате в някой, който има силна воля за оцеляване. Освен това имате силно желание да бъдете привързани и интимни с партньора си. Вашият партньор ще има харизма и ще бъде приключенски настроен. Ще се окажете привлечени от човек, който има власт и пари и вероятно ще се омъжите за него. Често можете да привлечете хора, които имат лични планети в Овен или слънчев знак в Овен. Ухажването ви ще има някои трудности, но с взаимно уважение можете да преодолеете проблемите си с комуникацията.

Телец в седми дом

Бъдещ брачен партньор: Телец или Скорпион

Ако имате Телец в седми дом, вие ще привлечете хора с добри сърца. Той може да е традиционалист, който също е леко упорит. Този човек ще бъде добър партньор и ще се увери, че имате това, от което се нуждаете. Вероятно ще се омъжите за човек, който иска да има деца и който разглежда връзката ви като партньорство. Вашият партньор може да бъде склонен към ревност и това ще трябва да бъде решено от двама ви. Тъй като Седмият дом се управлява от Венера, вашата връзка се основава на външната красота и удобствата, които светът носи. Може да има известна повърхностност във вашия брак, но в същото време много финансова сигурност.

Близнаци в седми дом

Бъдещ брачен партньор: Близнаци или Стрелец

Ако имате Близнаци в седми дом, бъдете готови за много забавления, приятелство и добри разговори. Някои ще кажат, че да имате седми дом на брак в Близнаци също означава, че ще бъдете разведени един ден, но ще се омъжите отново. Наслаждавате се на динамично взаимодействие и близката интимност на разговора, но понякога харесвате и вашето лично пространство.

Рак в седми дом

Бъдещ брачен партньор: Рак или Козирог

Да имате своя седми дом на брак в знака на Рак, значи вашето семейство означава много за вас. Вие не само ще привлечете съпруг, който е отражение на дома, но и ще желаете партньор, който също обича и се грижи за вас. В ранния си живот ще бъдете близо до родителите си или членове на семейството си, които смятате за безопасни. Ще искате да останете близки и свързани с партньора си и да го оцените, когато той се отвори пред вас.

Лъв в седми дом

Бъдещ брачен партньор: Лъв или Водолей

Ако имате Седмия дом на брака в знака на Лъв, ще привлечете партньор, който дава толкова уважение, колкото и те.  Няма да оцените, че ви кара да го чакате, тъй като той върши своето. Ще харесате лидерски тип личност. Ще искате да се омъжите за някой, който обича да живее живота и да се забавлява. Може да се окажете привлечени от Водолей.

Дева в седми дом

Бъдещ брачен партньор: Дева или Риби

Ако имате своя Седми дом на брак в знака на Дева, вие сте придирчиви, когато става въпрос за кого ще се омъжите.  Понякога може да почувствате, че партньорът ви е прекалено критичен към вас. Здравните въпроси ще бъдат важни за вас. Ако бракът ви е подложен на много стрес, вие също ще носите този товар на раменете си. Вашият брачен партньор може да бъде някой, който се бори със здравословен проблем в началото на живота си и вие ще трябва да бъдете основният източник на комфорт за този човек. Искате брак, който включва традиция, но също така искате да имате думата какво означава това за вас в брака.

Везни в седми дом

Бъдещ брачен партньор: Везни или Овен

Ако имате своя седми дом в знака Везни, ще имате късмет, когато става въпрос за любов. Вие сте всеотдаен и лоялен партньор, който търси справедливост в отношенията. Не искате някой, който ще се опитва да ви контролира, въпреки че понякога можете да ревнувате. Обичате красотата и няма да се задоволите с някой, който не се грижи добре за себе си. Вие сте очарователни и обичате по-хубавите неща в живота. Искате партньор, който ще може да ви осигури грижа и подкрепа. Ще се омъжите за човек, който с времето ще стане още по-специален за вас.

Скорпион в седми дом

Бъдещ брачен партньор: Скорпион или Телец

Ако вашият седми дом е в знака на Скорпион, вие сте привлечени от партньори със сила и страст.  Можете да се изгубите, когато става дума за любов. Вие също сте съблазнителен човек и имате невероятен живот. Не можете да имате партньор, който е близо до вас само в някои случаи. Вие искате всичко или нищо и желаете да бъдете с някой, който иска вас и никоя друга. Ще се влюбите и разлюбите в брачния си партньор, но с времето ще намерите идеалния баланс. Бракът ви ще бъде изпълнен с дълбока страст и ангажираност.

Стрелец в седми дом

Бъдещ брачен партньор: Стрелец или Близнаци

Ако имате своя седми дом на брак в знака на Стрелец, вие внасяте много интелигентност във връзката си. Ще се радвате да се омъжите за някой, който е дълбоко духовен, пътувал по света и който разбира културата. Ще се насладите на брак, в който се изследват животът и ученето заедно. Няма да искате да сте с някой, който е скучен или обикновен за вас. Може да срещнете партньора си в колежа и да преминете през връзка от разстояние. В този тип брачна ситуация може да има моменти, когато се чувствате малко недостъпни за бъдещия си партньор.

Козирог в седми дом

Бъдещ брачен партньор: Рак или Козирог

Ако вашият седми дом на брак е в знака на Козирог, вие не сте човек, който се влюбва лесно, но когато го направите, вие сте всеотдайни. Вие сте от типа хора, които биха се отказали от живота си заради половинката си и бихте направили всичко за семейството си. Вероятно ще се омъжите в по-късен етап от живота си.

Водолей в седми дом

Бъдещ брачен партньор: Водолей или Лъв

Ако вашият седми дом на брак попада в знака на Водолей, ще се омъжите за някой от друга култура. Вашият брачен партньор ще бъде артистичен и различен. Няма да се задоволите да се обвържете с човек, който тича с тълпата. Вие ще искате този човек да стъпи на краката си и да прегърне своята уникална индивидуалност. Понякога ще изглеждате на другите като далечни и труднодостъпни. Това обаче може да изглежда така само на повърхността. Дълбоко в себе си копнеете за силна връзка и искате да се омъжите за най-добрия си приятел.

Риби в седми дом

Бъдещ брачен партньор: Риби или Дева

Ако вашият Седми дом на брака попада в знака на Риби, може да бъдете прекалено големи, когато става въпрос за любов. Може да ви е трудно да останете здраво стъпили на земята. Проблемът ви е, че прекалено идеализирате брачния си партньор. Ако го направите до крайност, половинката ви може никога да не отговаря на идеала, който имате. Това може да доведе до брак, който не е щастлив за вас. Въпреки това, от по-положителна страна, бихте се насладили на брак, който е мечтан. Вие сте напълно доволни да имате прости неща. Трябва да вярвате в любовта, за да я получите. Вие сте духовни и копнеете за връзка с тялото, ума и духа с бъдещия си брачен партньор.

Tagged , , , ,
на горе