Какъв ИНТЕРИОР предпочитат различните зодии?

Какъв ИНТЕРИОР предпочитат различните зодии?
Астрология

Какъв ИНТЕРИОР предпочитат различните зодии?

Какъв интериор предпочитат различните зодии на Зодиака?

Ако планирате ремонт или преместване, то тази година може да се окаже, че е най-подходящото време да го осъществите.

Тази година гигантът Юпитер, планетата на експанзията, на развитието и късмета, ще се „срещне“ с Нептун, планетата на мечтаните видения и фантазии, в творческият и мистичен знак Риби.

Това е прекрасен период да помислите по-мащабно и да превърнете бленуваният дом в истинска реалност.

Кой знае, някои от вас може да станат горди собственици на средиземноморска вила или планинско имение…

Интериор за зодия Овен:

Овните са известни с това, че са доста огнени и бурни натури. Така че, е добре да има къде да се отпусне, както подобава. Мощният Овен, ще декорира така дома си, за да си осигури максимална релаксация. Освен това, този знак знае как да се забавлява, така че задължително, трябва да има осигурено помещение за импровизиран купон, нещо подобно на домашен клуб за забавление с приятели. Овенът трябва да държи емоциите си под контрол, при вземането на дизайнерски решения.

Известният интериорен дизайнер Шон съветва, да бъде внедрен голям прозорец в кухнята на Овена, който в крайна сметка да се слее със структурата и разположението на жилището. Представителите на знака, биха могли да се възползват от безграничната си фантазия, ако го искат реализират желаният интериор.

Интериор за зодия Телец:

Кирстен Дънст обхваща напълно духът на Телеца – богат дом в провинциална атмосфера, пълен с невероятни находки и антики. Телецът обича изисканите неща, които не са просто красиви и модерни, а трябва да имат антична история и да създават чувство на възхита. Кирстен е събрала вещи, като една от вратите на Джаки, датски стол с крило, неща които е почти невъзможно да се намерят, просто хей така.

Телците могат да последват нейният пример, като отделят време да придобият вещи, които са наистина важни за тях, дори ако трябва да се напрегнат малко повече от необходимото. Кирстен съветва представителите на знака, да действат бавно и сигурно. Да бъдат търпеливи, за да се насладят на невероятните резултати, които могат да постигнат.

Интериор за зодия Близнаци:

Като твърде променлив и колеблив въздушен знак, Близнаците имат нужда от много плавност и гъвкавост. Невероятният дом на Трой Сиван в Мелбърн е мечтан за почти всеки Близнак. Дом с огромни, панорамни и отварящи се прозорци, за да могат да водят разговори, дори от различни етажи.

Близнаците са известни с ораторските си умения в общуването.  Именно, поради това, те се нуждаят от места, където могат да пишат, да говорят и да четат, когато сърцето им пожелае. Домът на Сиван е изпълнен с любимите му книги и разполага с множество кътчета за четене, които лесно могат да бъдат пресъздадени в любимият и мечтан дом на Близнаците.

Интериор за зодия Рак:

Ракът е най-мистичният, най-загадъчният и най-емблематичният знак на Зодиака. Така че, за него е особено важно да има дом, който обожава, тъй като няма да иска да излиза от него, освен ако не се налага. Лив Тайлър, слънчева и лъчезарна, притежава уютен дом-крепост в Ню Йорк, още в скромните си 20 години.

Домът пресъздава атмосферата на перфектният семеен дом, изпълнен с много странни сувенири и сантиментални спомени. Желанията на Рака могат да бъдат насочени към по-меки цветове. Имотът на Лив е обзаведен с бели и много обемисти мебели, както и изделия от розово стъкло.

Този воден знак силно акцентира върху красивата вана. Кухнята, според него, е чудесно за обзавеждане с огромни дивани, специално пригодени и за спокоен сън.

Интериор за зодия Лъв:

Кара Делевин, може би притежава най-необичайният дом за зодия Лъв, който някога е съществувал. Супермоделът пресъздаде „Алиса в страната на чудесата“ във вид на игра за възрастни, включваща ямка за топка, гардероб за костюми и вградени батути. Не е нужно да изпадате чак в такива крайности, но Лъвовете се чувстват превъзходно и в „свои води“, когато имат пространство, което насърчава игривото им творческо въображение.

Те предпочитат ярките цветове, щампи с животни или собствено бяло пиано. Лъвовете обичат да напомнят на хората, че са царе по природа. Ето защо, и самата Делевин има каменни лъвове, украсяващи външната страна на дома й.

Интериор за зодия Дева:

След бляскавото представяне на дома на Лъва. Зодиакът „слиза“ обратно на Земята с интериора на Девата. Тези хора не от тези, които ще парадират с дома си, но това не означава, че са скучни и старомодни.

Пищният дом на Марк Ронсън в Лос Анджелис е всичко друго, но не и елементарен, с тапети и смело изкуство. Но дори и най-дивата Дева няма да изневери на своята същност по природа – практичност. Продуцентът се придържа към поговорката „ако не е счупено, не го поправяйте“ и има цяла къща за гости, в която да се отпуска в компанията на семейството и приятелите. Марк наистина демонстрира своята скромност, като срамежливо показва своите Грами и различни отличия, без да иска да привлича твърде много внимание върху себе си.

Интериор за зодия Везни:

Везните са благословени с присъщата им по природа способност за добър и изтънчен вкус. Дори не е нужно да се стараят толкова, когато декорират пространството около себе си. Проветреният, изпълнен със светлина дом на Везната – Дакота Джонсън, е шик без особени усилия. Стени с перфектно подбрани снимки на музикални инструменти.

Везните могат да дадат приоритет на формата пред практичността, както се вижда от красивите дворни мебели на Джонсън. Дървената маса от яхтата на Уинстън Чърчил, на която гостите, всъщност, не могат да седят, а само да се наслаждават.

Интериор за зодия Скорпион:

Домът инкогнито на Кендъл Дженър предлага едно от най-важните неща за един Скорпион – поверителността. Скорпионът се нуждае от място, където да може да възстановя силите и енергията. Да се „скрие“ от света, в идеалния случай, къща която е „сгушена“ дълбоко в прегръдките на гората.

Моделът на Скорпиона е напълно подчертан в нейното лично художествено студио (Скорпионите са изключително креативни), затъмнени земни тонове. Уютна трапезария и всекидневна, която да насърчава към интимни, задълбочени разговори, също би била на челно място в списъка с изискванията на Скорпиона.

Интериор за зодия Стрелец:

Ако един Стрелец не може да има дом във всяко кътче на света, то тогава ще организира всичките си пътувания там, където пребивават. Историческият дом на Ванеса Хъджънс, е изпълнен с дизайнерско вдъхновение в стил от различни европейски страни. Нейният дом разполага с ретро френски книги, огромни букети и неочаквани забавни детайли. Всичко това е много подходящо за вълнуващият огнен знак, управляван от най-голямата планета в Слънчевата система.

Интериор за зодия Козирог:

Козирозите са принципно най-трудолюбивите от Зодиака и те не се страхуват или пък срамуват, да демонстрират това си качество. Гигантският замък в Атланта на Тайрийз Гибсън е ода за успешната му дългогодишна кариера.

За Козирозите е известно, че никога не могат да спрат да работят, поради което се нуждаят от лично пространство, с предназначение за Home Office. Това ги насърчава и ги зарежда допълнително с творческа енергия, за да продължат напред.

Тайриз е известен и с това, че притежава собствен ресторант, който се намира в задния двор на предишният му дом. Защо да му се налага да излиза, след като може просто да слезе в дворът си?

Интериор за зодия Водолей:

Водолеите са новаторите на целия Зодиак. Така че, те ще се насочат към дом, който е по-модерен и практичен. Домът на Алиша Кийс има скално разположение. Има много внушителен външен и вътрешен вид. Въпреки това тя успява да създаде приветлива атмосфера, която издава нейната общителност и откровеност.

Водолеите харесват всичко технологично ориентирано, в неутрални цветове, които да създават илюзия за топлина и изкуство, което възбужда още повече любопитството.

По щастлива случайност съпругът на Кийс, Суиз Бийтз е с Луна във Водолей, съответстващ на нейното Слънце във Водолей.

Интериор за зодия Риби:

Никой знак не обича да се отдава на фантазиите си, така както го умеят Рибите. Великолепният дом на Кати Хилтън ще ви накара, да се запитате, дали все още сте в Калифорния, или по някакъв начин сте били пренесени във Франция в друг век. Характеристиките на зодията на Кати се проявяват чрез любовта й към романтичния, максималистичен стил – в дома й няма недостиг на пастелни цветове и мебели в стил рококо.

Въпреки, че може да изглежда много претрупано или много цветно, в това отношение Рибите могат да бъдат изненадващо специфични. Хилтън, е с толкова изострен поглед, че дори забелязва един единствен орнамент от миди виси на грешната коледна елха.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе