Щастливи и сами – зодиите, които са най-добри необвързани
Любов и партньорство Астрология

Щастливи и сами – зодиите, които са най-добри необвързани

Да бъдеш сериозно обвързан не е за всеки. Отговорността да прекараш по-голяма част от времето си с един човек, да споделяш хубавите и лошите моменти с него и да му бъдеш верен може да се окаже прекалено тежко за много хора. Затова понякога можем да чуем, че някой се чувства по-добре сам. Обикновено това се случва на по- млади хора, които все още не мислят за семейство и за това да имат сериозен партньор в живота си. Това тяхно мислене може да бъде придобито, както от семейството, така и от приятелите, а понякога дори зодията може да окаже влияние. Може да е странно, но много представители на определени знаци не намират общо с други като тях заради несъвместимост на характерите именно благодарение на месеца, в който са родени.

Ето и кои са зодиите, които са най-щастливи, когато са сами:

Близнаци

Те са в двете крайности- прекалено горещи и студени за връзка. Всеки, който познава характера на Близнаците, ще разбере, че тази зодия невинаги се справя добре в дългосрочни отношения. Това не означава, че те не жадуват за интимност, но просто предпочитат небрежните и по-лесни взаимоотношения, които не са толкова сложни за контролиране. Този знак бързо преминава от горещо към студено, което той осъзнава, така че обича да започва връзка , само ако е уверен, че нещата се получат.

Стрелец

Стрелецът иска да запази свободата си. Той не се страхува да се обвърже, но ще го направи, само ако вярва, че може да е намерил „Единственият“ за него. Животът на хората от тази спокойна зодия е доста безгрижен, когато са неженени, така че те се страхуват от нови партньори, които проявяват прекалено голям интерес или са прекалено обсебващи. Те тайно искат връзка, въпреки че може да не изразят това вербално, но само ако партньорът споделя същите интереси и хобита като тях. Много е вероятно да не бъдат смели да направят първата крачка и да изчакват подходящ сигнал за това или пък да разчитат, че човекът отсреща ще се осмели да го стори.

Водолей

Той е много взискателен в една връзка. Несъмнено като най-независимият знак на зодиака, Водолеят е много щастлив да си свърши сам цялата работа. Въпреки че са едни от най-състрадателните и грижовни хора наоколо, те също се нуждаят от периоди на почивка и тишина, в които могат да развиват своите идеи и мисли на спокойствие. Те се нуждаят от някой, който напълно ги разбира и споделя тяхната визия за света, което понякога се оказва, че е по-трудно да се направи, отколкото да се каже. Хората от тази зодия обичат да имат общи интереси и теми на разговор с партньорите си. За тях това е важно и поради тази причина те са по-склонни да започнат връзка с колега или човек от тяхното обкръжение.

Риби

Рибите са твърде несигурни, за да се влюбят. Личността им се различава от другите знаци в този списък, тъй като хората от този знак се нуждаят от грижи и внимание, за да се чувстват ценени. Те са повече от щастливи да проявят обич и да завързват нови контакти, но понякога се претоварват доста лесно. От мисленето, че не заслужават толкова добър партньор, до превръщането на малък коментар в огромна критика в ума си, Рибите често търсят свой собствен изход от връзката. Това ги прави несигурен партньор и е по-сложно да създадете семейство с човек от тази зодия.

Дева

Девата е твърде придирчива в любовта. Противоположно на Рибите, тя се напряга, защото всъщност е твърде критична към другите, а не към себе си. Девите се стремят към създаването на идеалния образ на една връзка, когато се срещнат с партньор и е излишно да казваме, че животът в двойка с тях никога не е без предизвикателства. Ако не е идеален,  той просто не е достатъчно добър за Девата. Вместо това тя би предпочела да изчака „Перфектния партньор“, независимо колко време отнема това.

Tagged , , , , , ,
на горе