Най-големите разбивачи на сърца сред зодиите
Любов и партньорство Астрология

Най-големите разбивачи на сърца сред зодиите

Хората преминават през събирания и раздели в техния любовен живот. Големите възможности, динамичното ни ежедневие и многообразието от интереси направи задачата да срещнеш човек, който е подходящ за теб, по-лесна, но изкушението да смениш партньора си след време заради нова тръпка също е голямо.

Преди век е било почти немислимо да имаш няколко мъже в живота си, а бракът е бил неразрушим. Сега обаче не е така. Хората свикнаха да правят промени в живота си и това вече не важи само дали да купят нова кола или жилище, а и да потърсят семейното щастие някъде другаде. Разбира се, след една раздяла почти винаги остава поне едно разбито сърце и тази болка понякога трудно заздравява. Зодията също има своята роля тук, защото голяма част от характера на един човек се определя именно от това по кое време на годината е  роден.

 

Има някои знаци, които по природа са по-големи разбивачи на сърца от останалите. Ето кои са те

 

Дева.  За хората от тази зодия да разбиват сърца е като ежедневие. Този земен знак може да бъде прекалено откровен в изказа си, но хей, ние ги обичаме заради тяхната честност, нали? Ако са изразили неодобрението си към вашето закъснение или към факта, че оставяте дрехите си до закачалката, а не на нея, не очаквайте от тях да повторят забележката си още 100 пъти след първото предупреждение. Тези върховни перфекционисти и спретнати хора очакват реакция от ваша страна незабавно или най-малкото да опитате да се справите по-добре.

След като решат, че нещо е приключило, няма да има дълъг, продължителен процес на раздяла и определено няма да ви спестят нищо. Не очаквайте да чуете „не си ти виновен, в мен е причината“, за да направят удара по-малко болезнен. Те ще ви дадат своите обмислени причини за раздялата, така че да няма объркване защо са решили да сложат край на нещата. Разбира се, Девите обичат предизвикателството, но придържането към връзка, която вече не работи, просто не е техният стил. Девите обичат бързо да продължават напред и да не си губят времето във вече загубени за тях битки.

Везни. Тези пламенни хора в крайна сметка разбиват сърцата не непременно поради това, което са направили, а защото са удължили раздялата от страх да не създадат драма – точна противоположност на това, което казахме досега за Девите. В крайна сметка Везните са кралиците, които се опитват да накарат всички да ги харесат. Те непрекъснато се опитват да създадат баланс и да се уверят, че всички са щастливи, така че идеята да влязат в спор по проблем, колкото и да ги тормози и да не им дава покой, не е особено привлекателна за тях.

Тези въздушни знаци биха предпочели да се дистанцират от ситуацията и да направят така, че другият човек да скъса с тях, за да не се чувстват виновни след това. В типичен стил за тях е да оставят някои текстови съобщения без отговор, да започнат да водят с вас по-кратки разговори през нощта, да отменят плановете ви в последната минута и всичко това, само за да се предотврати евентуална конфронтация, която те не искат в никакъв случай.

Вече разбрахме, че Девите и Везните са най-големите сърцеразбивачи и всеки го прави по свой собствен начин. Има обаче една зодия, която обожава да е на крилете на любовта и би дала всичко това да се случи.

Лъв. Единственият знак, който обича да е влюбен. Тези хора имат нужда да чуват постоянно от околните колко са страхотни и велики. А кой е по-подходящ да го направи от някой, който е влюбен в тях? Те не биха харесали нищо по-добро от това да ви приготвят изискано традиционно ястие, за да можете да направите комплимент за техните кулинарни умения. Ще ви отведат на екскурзия на някое луксозно място, за да можете да се възхитите колко са изискани и как обичат да го показват.  Другото нещо, което биха направили за вас, е да ви приготвят незабравимо парти за рождения ви ден, изпълнено с всички ваши любими десерти и романтични изненади, за да можете да се похвалите на приятелите си колко страхотен човек е Лъвът.

Не всичко е само за суетни цели. Известно е, че тези огнени знаци са топли, мили и щедри, така че те ще искат да имате най-доброто от най-доброто, просто защото искат да ви накарат да се усмихнете. Те биха поставили вашето щастие пред тяхното собствено, защото това би ги направило доволни от свършената от тях работа.

Tagged , , , , , ,
на горе