Вълшебният период от 02.01 до 13.01: дванадесет дни за поставяне на основите на една щастлива и успешна година

Вълшебният период от 02.01 до 13.01: дванадесет дни за поставяне на основите на една щастлива и успешна година
Астрология

Вълшебният период от 02.01 до 13.01: дванадесет дни за поставяне на основите на една щастлива и успешна година

 

 

Фразата: „Както посрещнеш Нова година, така ще я прекараш“ – не се отнася за нощта от 31 декември срещу 1 януари. Всичко е много по-интересно, сериозно и приказно.

 

Новогодишната суматоха отнема сили и енергия на мнозина, предстоящите празници ни карат да се отпуснем. В усилията си да направиш всичко красиво в една празнична нощ, понякога забравяш да си пожелаеш най-съкровеното желание и да помислиш за себе си: докато палиш светлините за всички, докато отваряш шампанското… А има много неща за вършене.

Идва най-красивият период за да поставите основата на вашата страхотна и щастлива година, да засадите семето на жизнено, зашеметяващо дърво на изобилието, За картографиране на стъпки и задействане на желания. И този период ще се случи от 2 януари до 13 януари включително.

Магическата система за формиране на успешна година

Периодът на вълшебството започва на 2 януари. Ще продължи точно 12 дни (колко месеца в годината).

 

2 януари: В този ден се чистим духовно, чистим домовете си, прекарваме време със семейството си, не хабим енергия за конфликти и глупости. По-добре е да не ядете месо. Просто почистете тялото, дайте му малко почивка. Разходете се. Премахнете ненужните опаковки от подаръците, запалете свещи. Този ден е целият ви януари. Как искате да изглежда първият ви месец от годината? Добър, уютен, чист, духовно силен, със семейството и приятелите, в здраве (това е за всеки месец), зареждащ с енергия. Направиете го. Всичко е във вашите ръце!

 

3 януари (неделя): отговорен за февруари. Ден на слънцето. Зашеметяващ ден, когато е позволено много портокали (а защо не палачинки за закуска, всякакви ярки емоции и моменти). Подобряваме здравето, ядем витамини, разхождаме се и спортуваме на въздух, правим упражнения, играем игри на открито. Точно през февруари силата е много необходима, там имунитетът винаги пада. По-добре е да не прекарвате този ден сами.

 

4 януари: отговорен за март. Тоест на 4 януари формираме нашата пролет. Това е магията на земята, тук става дума за плодородието. Тоест тук можем да напишем някои от нашите мисли. Ден на възприятието. Погледнете с вътрешното си аз, с емоциите си, вижте хората през себе си. Не чрез повърхностни и егоистични емоции, а сякаш в огледало : какво чувствате за себе си чрез този човек и неговите действия, думи, какво иска да предаде и какво отговаря на това във вас, каква емоция, защо и т.н. Колкото по-приятно, пролетно и розово прекарваш 4 януари, толкова по-хубави ще са март и цялата пролет.

 

5 януари: отговорен за април. Активен ден, Марс е отговорен за това. На този ден можете да планирате мини-пътуване до най-близкото езеро, гора, съседен град. Така ще отворите възможността за пътуване за цялата година, ще оформите „куфар” от емоции и впечатления. Можете да се заемете с развитието на отдавна забравена идея, например да изпечете най-трудната торта. И през април всичко ще бъде енергийно правилно.

 

6 януари: отговорен за май. Прекарайте януарски ден като май: толкова лек, ефирен, усмихнат, сякаш ви гали топъл вятър с ухание на люляк. Никакви важни дела, начинания, постижения и т.н. Всичко е спокойно, с душа и сърце, с любов към себе си и вяра, че щастието е близо.

 

7 януари: отговорен за юни. Общуване с роднини, близки, с тези, които не отнемат сили, а ви дават, които могат да ви накарат да се усмихнете. Дайте им грижа и доброта. Интуитивно почувствайте какво искате да правите в този ден, като си спомняте юни – месецът на цъфтежа, месецът на дългите дни, топлината, ярките дрехи, ягодите и морето от аромати.

 

8 януари: отговорен за юли. Ден за любов към себе си. Денят, в който е добре да се посветите на грижите за тялото, душата, емоциите си. В този ден трябва да си позволите да бъдете щастливи, да се поглезите. И мъжете, за да е добър притокът на финанси, могат да дадат на любимата си малък подарък, който ще отвори важен портал за благополучие. Облечете се в нещо красиво, поглезете се, сгответе нещо вкусно, не се обвинявайте, обичайте се и се усмихвайте.

 

9 януари: отговорен за август. Ден на вашия дом, вашата крепост, вашата душа, чистота и осъзнатост. Направете своя август толкова горд, приятен, щастлив и усмихнат.

 

10 януари: отговорен за септември. Пригответе се за новата работна година с настроение. Очаквайте нови постижения, завоевания и победи с ентусиазъм. Грижи се за здравето си. Не пийте и не преяждайте, за да летите леко в офиса или работното си място.

11 януари: отговорен за октомври.  Настройте се за плодовитост, за успех, правете малки, но редовни крачки напред. Не насилвайте чуждите емоции и лошото настроение.

12 януари: отговорен за ноември. Ден на енергии и завоевания. Мечтайте, планирайте и визуализирайте това, което искате да ви се случи.

 

13 януари: Ден на спокойствието, задълбочеността, ден, в който да загърбите конфликтите, бързането и суетата. Бъдете фокусирани върху себе си и своите цели. Опитайте се да не обръщате внимание на мненията на хора от обкръжението ви, които се страхуват от всичко.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе