Шестте най-токсични зодии
Астрология

Шестте най-токсични зодии

В живота си със сигурност сте попадали на хора, които сте определяли като токсични. Това може да са, както някои ваши познати, които имат лошо влияние върху вас, въпреки че са ви близки, така и някой, който срещате за пръв път, но усещате неговата негативна енергия. Хубаво е да избягвате близкия контакт с тях, за да не натоварвате ненужно психиката си. Какво обаче определя един човек като токсичен? Това може да бъде неговото държание, начинът му мислене или всякакви вредни навици, които рефлектират негативно на околните и пречат на нормалното общуване.

Ето кои са шестте зодии, които най-често биват причислени към тази категория:

Рак

Изненада – Ракът е най-токсичният знак. Зад сладката и нежна му външност се крие една наистина токсична личност, която просто чака да контролира всичко пред очите й. Ако знаете нещо за зодиакалните знаци, вероятно вече сте наясно, че хората от тази зодия са отдадени на семейството си. Това е страхотно, но връзките им с близките им обаче често стават напълно нездравословни, защото Раците прекаляват в загрижеността си, без дори да го осъзнават.

Лъв

Той просто не може да си помогне. Въпреки явната омраза към всичко негативно, самите Лъвове често показват съмнително нездравословни черти на характера. Когато става въпрос за любов и дори приятелство, Лъвът винаги трябва да е на мястото на водача и да контролира нещата. Тези хора не успяват да разберат необходимостта от двустранна комуникация в каквато и да е връзка и неизбежно нараняват другите около тях.

Скорпион

Той винаги е в недоумение. Хората от тази зодия редовно са опетнени с лоша репутация, но когато става въпрос за тяхната токсичност, те всъщност нямат аргументи, с които да се оправдаят. Скорпионът за съжаление е естествено песимистичен и негативен, което означава, че му е трудно да види чашата наполовина пълна и често разпространява липсата си на ентусиазъм и негативни мисли върху тези, които го заобикалят.

Водолей

Невежеството е блаженство за Водолея. Фразата „никога не съди книга по корицата“ не би могла да бъде по-подходяща за представителите на тази зодия. Въпреки че те може да изглеждат безобидни и доста ефирни, те всъщност прекарват толкова много време в собствените си глави, че се борят със собствената си реалност. Накратко, когато тяхната реалност не отговаря на тяхната фантазия, те изпадат в паника, от която не могат да се освободят и са способни да повлекат и другите надолу.

Овен

Овен просто не го интересува. Хората, родени под първия зодиакален знак, просто не вярват, че трябва да прикриват отрицателните си черти и дори стигат до това да ги показват, за да ги видят всички. Истината е, че хората от Овен са готови на много неща, за да получат това, което искат. Лъжи, слухове, клюки, Овенът ще го направи, за да постигне своята собствена цел.

Дева

Въпреки привидната добра репутация на Девите, тези хора всъщност са изключително токсични. Безпокойството им непрекъснато ги разяжда и ги тласка да споделят това с обкръжението си, което очевидно винаги ги кара да падат. Девите прекарват целия си живот в безпокойство и затова никога не се колебаят да натоварват другите с проблемите си. Най-лошото е, че те са безмилостно нуждаещи се и редовно изискват постоянно внимание, понякога дори прекалявайки с това.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе