Шарапова почива на слънчевия залез
Лайфстайл

Шарапова почива на слънчевия залез

Екс-тенисистката и бивша приятелка на Григор Димитров Мария Шарапова посъветва феновете си да си подаряват поне по час за релакс на ден.

Тя сподели съвета си в личния си профил в Instagram и показа снимка, уловила безвремието около нея.

„Просто се настанете и си осигурете час (или повече, ако имате нужда в този момент), за да се откъснете и да се обновите от навигирането на всички норми на работно-личния живот. Моят щастлив час е да гледам залеза със семейството си”, написа Шарапова в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maria Sharapova (@mariasharapova)

Родената в Русия красавица, която от дете живее в Лос Анжелис, предприе радикални промени в личния си живот през 2020 г. Първо тя прекрати спортната си кариера, а в края на годината обяви годежа си с Александър Гилкс. И Шарапова е милионер, но и избраникът й не е случаен. Финасовото състояние на Гилкс се оценява на 20 милиона долара. Британецът е търговец на произведения на изкуствата. Той е учил в колежа Итън заедно с принцовете Уилям и Хари.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maria Sharapova (@mariasharapova)

Богатството си Шарапова натрупа от успешната си кариера на тенис корта, но и от рекламни договори заради огромната си популярност. По време на спортната си кариера Маша спечели 36 титли, пет от които от турнири от Големия шлем. Красавицата беше и №1 в световната ранглиста.

И след като остави тенис ракетата тя продължава да поддържа огромната си бизнес империя. Шарапова беше обявена от квалитетното списание „Форбс“ за най-добре печелещия руски спортист за последното десетилетие – приходите й между 2010 и 2019 г. се равняват 197,8 млн. долара.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maria Sharapova (@mariasharapova)

През 2012 г. рускинята стартира фирмата си за сладкиши Sugarpova, която в момента печели по 20 млн. долара на година. През 2020-а тя стартира компания за фитнес гривни и инвестира и в компанията Terabody, която също ще е насочена към тренировките и произвежда масажори и различни устройства за поддържане на по-добра фигура. Шарапова е част от звездните лектори на онлайн платформата The Skills, която предоставя онлайн курсове на обикновените хора с популярни хора.

Любовният живот на Шарапова винаги е бил във фокуса на медиите. Тя е имала връзки с фронтмена на Maroon 5 Адам Ливайн, звездата от НБА Саша Вуячич, но най-популярната й любовна афера у нас беше тази с Григор Димитров. И след края на отношенията им като двойка българинът не веднъж е споменавал, че изключително уважава Маша.

на горе