Четири кодови думи за успех и безгранично щастие

кодови думи за успех и безгранично щастие
Интересно

Четири кодови думи за успех и безгранично щастие

Силата на думите е безгранична. Съществуват определени кодови думи, които могат да променят към по-добро живота ви, да го направят по-лесен и щастлив.

Те въздействат като чиста магия – своеобразен ключ към за подсъзнанието, който ще ви приближи до мечтите ви и ще ви помогне да постигнете всякакви цели.

Най-мощните кодови думи, които трябва да произнасяте като мантри:

БОРИ СЕ

Тя помага в ситуации, когато над вас висят проблеми, пред които се чувствате безсилни. Разбира се, необходимо е да сте уверени, че кодовата дума ще ви помогне.

СИЛА

Днес повече от всякога се сблъскваме със ситуации, при които ни остават едва няколко стъпки за да достигнем желаната цел, но точно тогава силите ни се изчерпват.

Експертите по биоенергия съветват, преди да стартирате нещо важно и мащабно в живота си, да не спирате да повтаряте кодовата дума „СИЛА“ до пълното постигане на целта.

УСПЕХ

Още една проста и удобна кодова дума, която ще ви помогне да постигнете успех в желаната посока. Този код за подсъзнанието би могъл да се използва без определена цел. Много е полезен в извънредни ситуации, когато всичко много зависи от късмета.

ПОСТИГАЙ

Това е най-многофункционалната парола. Причината е, че е съвсем ясно послание към съзнанието. Преди да направите заявлението за постигането на желаната цел, първо „проиграйте“ мечтата в главата си, като фокусирате цялото си внимание върху нея. Но е важно предварително да сте определили целта. Вашата цел трябва да бъде конкретна, ясно формулирана. Ако все още не сте наясно какво точно  искате от живота, няма да ви помогне.

ПОБЕДА

Ако искате бързо да постигнете целта по много важен за вас въпрос, не спирайте да си повтаряте тази кодова дума. Това ще ви помогне да противодействате на пречките пред вашата мечта, да поемете правилната посока и да вземете правилното решение.

Правила за работа с кодовите думи

Призивът към подсъзнанието ви следва да започва с думата ЗАЕДНО. Тя се явява като връзка между ума и подсъзнанието и е важно условие за постигане на добър резултат. Последната дума от „мантрата“ път трябва да е винаги кодът СЕГА. Това ще ускори процеса на реализиране на желанието.

Тоест, ако трябва да приложим това правило, когато използваме кодовите думи, „мисловното послание“ трябва да изглежда така:

  • ЗАЕДНО БОРИ СЕ СЕГА
  • ЗАЕДНО СИЛА СЕГА
  • ЗАЕДНО УСПЕХ СЕГА
на горе