Целувката по челото от любимия ви мъж носи важни послания
Любов и партньорство

Целувката по челото от любимия ви мъж носи важни послания

Целувката по челото от любимия ви ъж винаги носи  важни послания. Романтичните партньори могат да обменят целувки, вариращи от леко докосване по бузата до едночасова сесия. Но какво означава целувката по челото? Ти не си дете! Психолозите говорят за основните причини за такава странна проява на нежност.

Целувката по челото от любимия ви мъж носи важни послания

Ето какви послания носи целувката по челото

1. Имате силна емоционална връзка.

Целувката по челото не е същата като целувката по устните, която показва сексуални претенции. Първата е знак за емоционалната интимност. Ето защо, между другото, по-възрастните роднини често целуват децата си по челото.

2. Той иска да целуне душата ти

И това е само отчасти метафора. След целувка по челото усещате как топлината се разпространява отвътре. И всичко това, защото устните му стимулират епифизната жлеза, която произвежда химикали, които повишават настроението и благосъстоянието. Така че той харесва вашите мисли, идеи и вас самата като човек.

3. Той иска нещо повече от вашето тяло

Целувка по челото може да се случи както десет години, така и месец след срещата. Това показва, че не сте само и не толкова обект на сексуално желание. Това е знак на възхищение и уважение към вас.

4. Той иска да изпитва любов

Често хората правят хубави неща за другите, надявайки се на също толкова приятна реакция. Целуни го и ти!

5. Той показва, че има по-малко интимност

Ако вашият партньор е започнал да ви целува често по челото, това може да е знак, че сте по-малко интимно заинтересовани един от друг. Ако нещо ви обърква в една връзка, обърнете устните си към него. Отдръпва се изненадан? Имате за какво да говорите! И ако човекът, с когото просто спите, ви целуне по челото за довиждане, това може да означава, че всичко му е харесало, но не иска да продължи напред.

6. Радва се, че те е открил

Целувката по челото, ако всичко е наред с вас, може да означава и неговата благодарност към съдбата, че сте заедно. Между другото, този вид целувка е доста популярна в Instagram, което означава, че хората са доволни да я помнят!

infomax-logo-50-15-HW Ема Уотсън – Хърмаяни: Научих повече за любовта и за това да бъдеш жена

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе