съвет за 22.6.2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29.01.2022 – Събота

Дневен хороскоп (29.01.2022 – събота) за всички зодии: Яснотата е всичко в наши дни, така че се уверете за хората, с които имате работа, че ви разбират на 100%. Чувствайте се свободни да повторите казаното няколко пъти и да дъвчете всяка дума. Постоянно питайте отново, дали всичко е ясно на вашите събеседници. Ако не направите това, няма да можете да избегнете конфликтни ситуации. Проверете два пъти всички имейли преди изпращане и претеглете плюсовете и минусите, преди да кажете нещо.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29.01.2022 – Събота 

СЪВЕТ за 29.01.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 29 Януари: Лошото на конфликтите е, че ви карат по време на комуникация, да се чувствате, че минавате през минно поле – кой знае каква реакция ще предизвика следващата изречена дума! Но има и добра страна на конфликтите, особено ако опонентът ви е много мил с вас – те карат сърцето ви да бие по-бързо и събужда емоциите! Така че, не се страхувайте да спорите с хора, които бихте искали да опознаете по-добре. Много често такива ситуации се превръщат в приятни, ползотворни и спокойни разговори.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 29 Януари: Ако напоследък животът ви е като дърпане на въже, тогава е време да се съберете и да дръпнете края на въжето по-силно. Шансовете са добри, че една решителна стъпка ще бъде достатъчна, за да получите незабавно това, което искате. Подценявате силните си страни, защото сте твърде толерантни към чуждите идеи и позволявате на други хора да ви убедят, че са прави. Напомнете си, че само вие можете да решите какво да правите и в каква посока да се движите.

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 29 Януари: Днес умен събеседник от противоположния пол ще влезе в конфронтация с вас и ще ви принуди да заемете отбранителна позиция. Опитайте се да не показвате предразсъдъци във връзка с личните качества на врага и още повече с неговия пол. Това е същият човек като всички останали и като другите просто изразява мнението си. Вашият събеседник не говори от името на всички представители на един и същи пол, така че не използвайте поведението му като доказателство за вашите предразсъдъци.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 29 Януари: Сега в мислите ви настъпват сериозни промени – подсъзнанието търси нови обекти за изследване. Съвсем естествено е, че проблемите с кариерата също са в списъка, но внимавайте да не мислите, че самият факт на промяна означава, че животът ви ще бъде по-добър. Може би ще замените само шило за сапун, само заглавието на позицията ще бъде различно. Докато мислите за възможни промени, е много важно да не губите контакт с реалността.

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 29 Януари: Дали, конкретен човек изпитва търпението ви толкова много, че сте готови да му изкажете вашето лично мнение? Поемете дълбоко въздух и се спрете. В момента трябва да се пазите от разочарования – в разгара на мига можете да кажете нещо, за което по-късно ще съжалявате. Когато загубите разсъдъка си, няма връщане назад. Най-вероятно този човек не разбира напълно, че сте разстроени, така че вие ​​сами трябва да му кажете за това. Бъдете ясни и учтиви и му кажете от какво имате нужда.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 29 Януари: Ако очаквате, че скоро ще имате по-малко проблеми и най-накрая ще можете да прекарвате повече време с любимите хора, то това е напразно! Това скоро няма да се случи, така че вие ​​сами трябва да отделите това време и най-добре да започнете още днес. За щастие в този ден ще имате повече поле за маневриране, поради появата на човек, който ще предложи помощта си. Ако можете да реорганизирате работния процес, тогава си освободете малко повече време. Опитайте се да го превърнете в здравословен навик за себе си.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 29 Януари: Химията играе много важна роля във всяка връзка, но за да постигнете пълна хармония, е също толкова важно да бъдете заедно по-често. Привличането или го има, или го няма, но прекарването на време заедно е изцяло във ваши ръце. Необходими са много усилия, за да разберете от какво се нуждаят вашите приятели и да ги уведомите за собствените си нужди. Честността е по-важна от всякога, така че не крийте как се чувствате.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 29 Януари: Днес съдбата ще ви предизвика, с нещо което чакате от много време. Така че, изчистете малко място в графика си предварително и се пригответе да действате. Получаването на това, което искате, ще бъде един вид шок за вас, така че отделете време и не си позволявайте от възхита да загубите фокус. Днес хората са по-възприемчиви към начина ви на мислене от обикновено, така че ако ги попитате, те ще бъдат по-търпеливи и учтиви.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 29 Януари: Най-накрая сте готови да предприемете решителни действия! Време е да влезете в играта и да предприемете необходимите стъпки. Ако напоследък сте бръмчали по темата за романтичните си чувства, сега е моментът да признаете как се чувствате. Сега или никога! Ако сте мислили, дали да отидете на пътешествие, то сега е моментът да закупите билети и да стегнете багажа си. Наградата за решителността няма да закъснее!

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 29 Януари: Днес комуникацията няма да ви е лесна. Хората просто не разбират какво им казвате и това не е по ваша вина. Изразявате се много ясно, просто обстоятелствата замъгляват възприятието на събеседниците ви. Всичко, което ви остава, е да приемете ситуацията и да игнорирате негативните коментари. Но още утре ситуацията значително ще се подобри и хората около вас ще могат да ви изслушват внимателно.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 29 Януари: Фактът, че вие ​​и някой друг не можете да се споразумеете по много важен въпрос, не означава, че не може да се намери решение. Със сигурност ще бъде намерен компромис. Можете да бъдете радикални, но ако покажете на събеседника, че сте готови да отстъпите доста, може би това ще бъде достатъчно. Демонстрирайте желанието си за сътрудничество и може би ще получите почти всичко, което искате, или като цяло всичко ще се окаже точно, както желаете.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 29 Януари: Когато нещо свърши, винаги започва нещо друго. Може да е нова идея или нов житейски път. Ако трябва да се сбогувате с нещо, то все още може да ви вдъхнови в бъдеще. Помислете за всички уроци, които сте научили наскоро и се опитайте да ги приложите в отношенията си с някого или в работата. Обърнете внимание на здравословните проблеми – отидете на лекар или поне сменете режима си. Трябва да се грижите по-добре за себе си.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе