Любов според зодиакалния знак: мъж – Водолей

Любов според зодиакалния знак: мъж - Водолей
Астрология

Любов според зодиакалния знак: мъж – Водолей

 

Водолеят е щедър, отворен за общуване и винаги се интересува от другите хора, вземайки активно участие в живота им. Обективно погледнато, той е щастлив само когато се чувства необходим на някого. Водолеят има много познати, в чиито проблеми е готов да се потопи, без да пести време и усилия.

Известен Водолей е Джъстин Тимбърлейк. Освен него под този зодиакален знак са родени Джон Траволта, Аштън Къчър, Илайджа Ууд, Никълъс Картър.

 

Водолеят е в постоянно търсене на нови, интересни решения – той има изразени аналитични способности. Донякъде пасивен и плах по природа, той обикновено предпочита да изчака, докато жената направи първата крачка. Ако иска да излезе с него на среща, тя ще трябва да поеме инициативата в свои ръце. Но това изобщо не говори за безразличието му към жените. Просто за него страстта е немислима без приятелство, а приятелството не се появява за една нощ. Ако искате да съблазните Водолей, бъдете по-мистериозни! С други думи, бъдете непредсказуеми. Вашата задача е да изглеждате непревземаеми, след това да сте готови да правите секс с него навсякъде и по всяко време, но никога – евтино. Повторете този цикъл няколко пъти.

Комбинацията от сексуалност и ум има „смъртоносен“ ефект върху Водолея, така че между правенето на любов водете много интелигентни разговори с него и ще бъдете оценени.

Водолеят не е създаден да живее и работи в постоянно напрежение. Той е доста креативен, но да го наречеш съвестен служител е малко пресилено.

Този човек е новатор по природа, той не уважава обичаите и традициите, предпочита да измисля и прилага нови, измислени от самия него. Мотото му е: „Няма паметник на консерватизма в нито една страна по света“.

Опитът да „укротите“ Водолея в повечето случаи е загуба на време. Той иска да бъде свободен като вятъра. Естествено, обича да пътува. Независимостта на Водолея често му изиграва номер – въпреки изобилието от познати, той има много малко истински приятели.

Водолеят много лесно харчи пари – често те изтичат през пръстите му като вода. Въпреки това той е в състояние да печели добре, само ако средствата са необходими не на него самия, а на някой от неговите роднини.

Този мъж се влюбва лесно, но не бърза да предложи брак, опитвайки се да намери своя идеал. Този, който може да „кликне“ на Водолея, ще има голям късмет. Той е остроумен и нежен, от сърце се радва на живота и е добре запознат с хората. Водолеите са добри съпрузи – те рядко изневеряват и флиртуват единствено от любопитство и желание за новост.

За Водолея жената е много повече от „сексуален обект“, той се интересува не само от тялото й, но и от нейната душа и нейните мисли. Той тръгва към сближаване изключително внимателно, бавно, наслаждавайки се на любовната любовна игра. По принцип Водолеят е добър любовник. Всяка негова еротична фантазия е достойна да бъде реализирана незабавно и той  никога няма да откаже предложение да опита нещо ново. Леглото за него е сцена, на която се старае да не играе една и съща роля два пъти. Той е истински „еротичен експерт“, изучаващ с интерес цялата литература по тази тема.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе