съвет за 22.6.2022
Астрология

Хороскоп за 16.12.21-Четвъртък

Дневен хороскоп за всички зодии: Звездите предупреждават, че всякакви опити да се окаже натиск върху някого и още повече опитите за повлияване, може да предизвикат решителен отпор. Денят може да бъде изпълнен с много недоразумения. Ако искате да излезете като победител, не се опитвайте да спорите с опонента си. Много по-удачно би било да се намерят общи интереси с него, чрез установяване на личен контакт. Тогава би възникнала симпатия по между ви.

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 16 декември: Овенът уверено ще върви напред и нагоре! На първо място, това се отнася за области, като бизнес, пари, работа, обучение, както и големи проекти за дома – ремонт или закупуване на нова покъщнина. Освен това, денят буквално е създаден за Овен, който ще гради полезни връзки и контакти. Напълно възможно е днешните контакти в бъдеще да го издигнат по кариерната стълбица.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 16 декември: „Искате ли да сте щастливи и успешни? Бъдете такива!“ – тази формула трябва да се превърне в пътеводна звезда за вас. Денят дарява Телецът с качества като воля, организираност и целеустременост. Той е в състояние да държи ситуацията под контрол, уверено да върви напред. Така че, ако имате начертан път към бъдещето, тогава днес е моментът да предприемете действия!

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 16 декември: Денят на Близнаците ще бъде изпълнен с креативни вибрации! Дори и да са далеч от бохемските среди, във всяка материя, дори и най-прозаичната, те ще бъдат придружени от творческа искра. Учебна и научна работа, изобретения, реклама, маркетинг – в почти всяка област Близнаците днес ще са в състояние да се докажат, внасяйки нов поток от творчество. Звездите от хороскопа ви съветват, да експериментирате с всичко, което можете.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 16 декември: Ракът ще бъде в мечтателно настроение, дори и обстоятелствата спешно да изискват от него да слезе от небето на земята, няма да му е лесно да го направи. Енергията ви зарежда с ярки фантазии, които успешно ще засенчат реалността ви или направо ще спорите с нея. В една или друга степен това важи за всички Раци, но особено за тези, които са влюбени или търсят любим човек. През нощта Ракът е в състояние да „види“ фантастични или пророчески сънища, а през деня искрено да мечтае.

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 16 декември: Денят, в който нещо ново и интересно може да влезе в живота на Лъва. Може да се окаже нов етап, нови хора, нови хобита, нови чувства, нови места. Звездите от хороскопа ви съветват да не се съпротивлявате на случващото се и да не отказвате предложените оферти под някакви предлози, като: „Не ми се върви по улиците“ или: „Предпочитам да си седя вкъщи тази вечер“ Преодолявайки инерцията си, вие няма да съжалявате.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 16 декември: На Девата няма да й бъде лесно да се съсредоточи върху ежедневните си ангажименти. Поради безотговорното си отношение, във всяка работа, която изисква внимание и търпение от Девата, тя е способна да прави грешка след грешка. Ако някой започне да оказва натиск върху вас, изисквайки да изпълните задълженията си, е много вероятно да се разбунтувате, оставяйки всичко зад себе си! Ето защо, звездите от хороскопа съветват Девата, да прави само това, което й харесва.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 16 декември: Везните ще бъдат уверени в действията си и са склонни да отстояват позициите си до последно. Благодарение на такъв борбен дух те са в състояние да постигнат много, но звездите от хороскопа ги съветват да обърнат внимание на отношенията с другите: те са далеч от идеалните. За да не обидите или нараните случайно действайте по формулата: „Преди да кажете нещо на другите, кажете го на себе си“. Това ще помогне да се избегнете конфликти.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 16 декември: В сърцето на Скорпионът ще гори творчески огън, отразяващ всичко, което прави. Звездите от хороскопа му дават вдъхновение и творческа искра, с тези качества Скорпионът е в състояние да приложи дори в най-рутинните и скучни дела. Всичко, с което ще се захванете днес, ще сте  състояние да нарисувате в ярки цветове. Единственото нещо е, че звездите ви съветват да държите силните емоции под контрол.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 16 декември: Стрелецът рискува да потъне в рутината! От нулата могат да възникнат недоразумения, които трябва да бъдат разрешени на време и ако Стрелецът не излезе от порочния кръг, тогава той ще посвети целия ден в рутинни действия. Звездите от хороскопа предупреждават, че днес подобен начин на действие не му е от полза. Да се ​​опитвате, да направите всичко наведнъж означава да не направите нищо. Следвайки сляпо тривиалностите на ежедневието, само ще губите енергия.

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 16 декември: Денят за Козирога обещава да бъде много успешен: той лесно ще намери общ език с другите и трябва да използва това в своя полза! Може би отдавна сте искали, да поговорите от сърце с някого или да предложите някаква идея – ако е така, тогава няма по-добър момент да осъществите това. Това важи и за онези Козирози, които не могат да се осмелят да отворят чувствата си към любимия човек. Правилните думи, изречени в точното време, могат да променят живота ви.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 16 декември: Водолеят го очаква ден, в който трябва да бъде внимателен във всичко, каквото и да предприеме. Дори при най-простите въпроси, като „две и две“, може да се получи неочаквано подхлъзване и отговорът ви може да бъде „седем“ и дори „корен квадратен от десет“. С други думи, днес лесно можете да се объркате и затова най-правилното решение би било, напълно да се дистанцирате от решаването на важни проблеми. Или поне да поверите на някого контрол върху изпълнението им.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 16 декември: Енергията на Рибите ще бъде много силна! Благодарение на това те имат шанс да отработят много различни неща. Единственото нещо, което би могло да ви попречи, е нетърпението и прекомерната припряност. Именно заради тях Рибите могат да хвърлят повечето от предприетите  дела наполовина. За да не ви се налага по-късно да коригирате несъвършенствата, звездите от хороскопа ви съветват в четвъртък да поемете само това, което наистина е важно.

Tagged , , , , , , , ,
на горе