ЛЮБОВЕН хороскоп за 16.12.2021 – Четвъртък

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16.12.2021 - Четвъртък
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16.12.2021 – Четвъртък

Любовен хороскоп за всички зодии: Звездите ви зареждат със специален чар и магнетизъм, благодарение на които случайно запознанство може да се превърне в романтика за цял живот, а старите връзки могат да намерят романтика и топлина. Помнете, че любовта, която е породена не от свободата на духа, а от нещо друго, лесно се превръща в омраза.

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 16 декември: Овните трябва да поемат инициативата във връзката с любимия човек. Ако имате любовен партньор, с който планирате среща, струва си да поемете всички организационни въпроси върху себе си. Кога и къде да отидете и дори с какъв транспорт да стигнете до там – нека всичко падне на вашите плещи. Така ще е по-добре! Ако все още сте необвързана личност, има смисъл да проявите повече смелост и увереност от обикновено.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 16 декември: Най-добрият вариант за вечерта на Телеца е да не планира нищо конкретно – така или иначе животът ще направи своите корекции в мечтите му. Може би вашият любим човек сам ще промени часа или мястото на срещата, или обстоятелствата ще го направят вместо вас. Не бива да се разстройвате, просто трябва да приемете промяната за даденост и да се адаптирате към извънредни ситуации.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 16 декември: Влюбени, Близнаците, очакват да постигнат нещо, ще трябва да стигнат до целта по най-нестандартни начини! Време е да проявите креативност и въображение! Само по този начин днес Близнаците могат да заинтересуват човека, който харесват. Ако все-още сте в търсене, денят ви дава шанс, да се запознаете с интересен, много необикновен човек. Тази среща може да се случи по всяко време и където най-малко очаквате.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 16 декември: Звездите съветват този знак, да не разчита на странична организация, относно днешните планове в любовните отношения. Изглежда, че в тази област, като любовта не се изисква специална концентрация, а всъщност не е съвсем така. Съгласете се, че не е особено приятно да закъснявате за романтична среща или да объркате мястото на срещата. Ето такива недоразумения и днешната разсеяност може да повлияят днес на Рака. Така че, не трябва да се отпускате твърде много и е по-добре да записвате всичките си задачи в бележник.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 16 декември: романтиката и любовта ще процъфтяват в живота на Лъва, само ако е готов да експериментира с това. „Среща, както обикновено“ не е за този ден, каквото и да означават тези думи в момента. Енергията на небесните тела ви зарежда и подтиква, да търсите необичайни, нестандартни решения във всичко. След като се поддадете на този импулс и направите незабравима изненада на любимия си човек, и двамата няма да съжалявате!

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 16 декември: Ще трябва да преодолеете някои препятствия и трудности в отношенията с любимия човек. Може би това ще бъде обикновено спречкване или може би неочаквани обстоятелства, които ще ви пречат да се срещнете. Възможно е някои от партньорите просто да не са в настроение. Въпреки това, във всеки случай, днес ще имате няколко варианти за действие. Може да изчакате неблагоприятния период да отмине или радикално обърнете посоката на действие.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 16 декември: В романтичните отношения сте в състояние да внесете елементи на хумор, игра и флирт! Ако Везните вече имат любим човек, това ще им позволи да прекарат един прекрасен, забавен ден с половинката си, не обременен с патос и излишни предразсъдъци. В случай, че все-още сте свободни, сегашното ви игриво отношение ще привлече към вас заинтересовани погледи.

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 16 декември: Звездите съветват Скорпиона да уреди противоречивите си чувства. Вашият любим човек е превзел цялото ви сърце или може би го споделяте и с някой друг? Може би Скорпионът дори не осъзнава това, но в живота му има място за флирт с повече от един представител на противоположния пол. Е, ако е така, тогава защо си заравяте главата в пясъка? Винаги имате право на избор, само трябва да е съзнателен.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 16 декември: Звездите съветват Стрелците първо да се погрижат за себе си. Дори и да бъдете сами, само с любимия човек вие сте образец на търпение и грижа, струва си да промените правилата за известно време. Днес Стрелецът трябва да направи всичко, което ще му достави удоволствие: да купи нещо красиво и непланирано, да се наслади на ароматна вана, да си позволи да бъде капризен. Понякога трябва да помислите и за себе си! В противен случай, всички ежедневни жертви ще се приемат за даденост от партньора.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 16 декември: Звездите съветват Козирозите, да се подготвят за компромиси в любовните отношения. Той трябва да погледне на отношенията си отвън: ами ако борбата му за власт надминава границите на нормалното? Ако вие не се научите, поне малко да отстъпвате, може да съсипете всичко. Така че си струва да започнете да тренирате дипломация още днес: вместо да спорите за дреболии, опитайте се да вземете гледната точка на партньора си.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 16 декември: Водолеят може да има разногласия с любимия човек. Това ще бъде дребно недоразумение или няма да успеете, да споделите своята „единствена и правилна“ гледна точка с партньора си. Във всеки случай, днес Водолеят не трябва да си прави глобални изводи, дали той и любимият му са подходящи един за друг. Мъжът и жената трябва да са различни – това е законът на природата. Основното в спорна ситуация е да не налагате мислите си на друг, а да търсите успешен компромис.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 16 декември: Звездите придават страст и интензивност на любовната връзка на Рибите! Може да почувствате буря от чувства по отношение на партньора си и в същото време – пълна липса на желание да ги задържите в себе си. Нека този ден дари на Рибите и техния любим човек максимум незабравими емоции. Ако сте заедно от дълго време, във вас могат отново да се появят привидно забравени чувства. Не изпускайте тази прекрасна възможност!

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе