хороскоп за зодия риби за декември 2022
Астрология

Хороскоп за зодия Риби за декември 2022

Хороскоп за зодия Риби за декември 2022: Трябва да бъдете внимателни в отношенията с хората, особено с тези, които не познавате от толкова дълго време. Не се доверявайте на финансови предложения със съмнителен произход и не се доверявайте на драматични истории.

Хороскоп за 2023 зодия Риби

Хороскоп за зодия Овен за декември 2022

Хороскоп за зодия Телец за декември 2022

Хороскоп за зодия Близнаци за декември 2022

Хороскоп за зодия Рак за декември 2022

Хороскоп за зодия Лъв за декември 2022

Хороскоп за зодия Дева за декември 2022

Хороскоп за зодия Везни за декември 2022

Хороскоп за зодия Риби за декември 2022

Хороскоп за зодия Риби за декември 2022: Обща прогноза

Хороскоп за зодия Риби за декември 2022

Според хороскопа за зодия Риби за декември 2022, ще ви настигне рядко срещан късмет. Това ще се дължи на поредица от звездни и планетарни събития, които успешно се отразяват на личния ви и служебен живот. Важно е да улавяте тенденциите, които ви водят към успеха, така че лекотата на постиженията да не ви отведат до задънена улица и да не предизвикват скука. Заредете се с положителни емоции и се запасете за в бъдеще!

Месец декември 2022 ще бъде важен, интересен, макар и не безоблачен. Основното нещо е да останете верни на вашите убеждения. Бъдете гъвкави и адаптивни към обстоятелствата, но в същото време останете себе си. Каквото и да се случва наоколо, бъдете честни и почтени и късметът ще стане ваш верен спътник.

Кариерен хороскоп за зодия Риби за декември 2022

хороскоп за зодия риби за декември 2022

Първата седмица от месеца, която ще премине под влиянието на планети от знака Стрелец, е период на внезапни прозрения, когато буквално ще бъдете извор на необичайни идеи, полезни за обща кауза. Не ги пазете за себе си, а незабавно ги споделете с ръководството.

Ако не сте доволни от заплатата си, искате да се прехвърлите в друг отдел или да решите друг важен работен проблем, свържете се с прекия си ръководител. Най-подходящото време за това е между 12 и 18 декември. Много е вероятно той да ви предложи няколко варианта за действие. Просто трябва да изберете опцията, която ви изглежда най-достоверна.

Третата декада на декември е благоприятен момент за изграждане на отношения с колеги. Лесно ще намирате общ език, дори с онези от тях, които доскоро са плели интриги срещу вас. Ако имате фирмено събитие за предстоящите празници, вниманието на всички ще бъде приковано към вас, което се потвърждава от Луната, която ще оказва благоприятно влияние.

Финансов хороскоп за зодия Риби за декември 2022

хороскоп за зодия риби за декември 2022

Според финансовия хороскоп за зодия Риби за декември 2022, деловите ангажименти в началото на месеца могат да бъдат трудни. Вероятни са промени в службата: от промяна в ръководството до намаляване на персонала. И далеч не е факт, че реформите ще бъдат безболезнени за вас. Приемайте всяка случка за даденост и се научете да действате според обстоятелствата. Каквото и да се случи, не се тревожете. В началото няма да е лесно да се адаптирате, но звездите успокояват, че в крайна сметка всичко ще се нареди към по-добро.

Още в средата на месеца ще има ясно разбиране на перспективите. Положителният аспект на планетите ще ви помогне да намерите добра работа и хора, които ще ви помогнат.

Здравен хороскоп за зодия Риби за декември 2022

хороскоп за зодия риби за декември 2022

Горните дихателни пътища ще бъдат уязвими в началото на декември, не яжте и не пийте нищо студено или прекалено горещо. Така че, запазете мечтите си за сладолед през зимата за по-късно. Освен това, е противопоказано да седите на течение. Гаргарата със сол или сода, е много подходящ домашен лек за по-бързо възстановяване.

Поради липсата на слънчева светлина може да чувствате понижена енергия. От това може постоянно да ви се спи, за което предупреждава негативното разположение на Марс. Препоръчително е да се занимавате с духовни и лечебни практики, например йога. Около 20 декември се препоръчва да бъдете сред природата.

27 и 30 декември са благоприятни дни за плуване, така че се препоръчва да посетите басейн. Водата ще окаже релаксиращ ефект върху тялото ви.

Любовен хороскоп за зодия Риби за декември 2022

Хороскоп за зодия Риби за декември 2022

Според любовния хороскоп за зодия Риби за декември 2022, периодът ще донесе малки изпитания в любовната сфера. Необвързаните Риби ще бъдат увлечени от кариерата, поради което няма да имат време за личен живот. Хороскопът съветва да не се посвестявате изцяло на работата. Разходете се с приятели, отидете на бар или друго многолюдно място. Ако през цялото време си седите вкъщи и не правите стъпки към съдбата, рискувате да останете сами.

Семейните Риби ще се включат в съвместно решаване на битови проблеми от 15 до 20 декември. Част от тези дни обаче ще преминат под влиянието на Червената планета. Това означава, че дори в процеса на банално почистване или основен ремонт, има вероятност да се заформи спор с партньора. За да не разбиете лодката на любовта в скалите на ежедневието, много внимавайте какво говорите.

Хороскоп за зодия Везни за декември 2022

Хороскоп за зодия Скорпион за декември 2022

Хороскоп за зодия Стрелец за декември 2022

Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

Хороскоп за зодия Водолей за декември 2022

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе