Хороскопът за 01.07: Раци да си поставят нови цели, ще имат успех

Хороскопът за 01.07: Раци да си поставят нови цели, ще имат успех
Астрология

Хороскопът за 01.07: Раци да си поставят нови цели, ще имат успех

ОВЕН – Не бива да отрагате срещите си, за да осъществите нови познанства. Имате възможност да оцените своите приятели. Ще ви дадат полезни съвети в личните и професионални отношения. Заемете се със задълженията си на работното си място. Не са желателни прекалено активни действия от ваша страна, защото полза ви носят тактът и търпението.

ТЕЛЕЦ – Разчитайте на приходи, които както винаги предизвикват недоволството на околните от заслуженото с вашия труд и знания заплащане. Не бързайте да се ядосвате и подминете интригите с мълчание. Така ще спечелите уважението на вашите колеги, но и ще докажете на интригантите, че не сте на тяхното ниво. Не се поддавайте на желанието да работите до късно вечерта.

БЛИЗНАЦИ – Предпазвайте се от травми заради невнимание. Не се изкушавайте от високите скорости, не рискувайте. Възможни са разправии с непознати хора или с ваши съседи. Бъдете отговорни към постъпките си. Подобрете материалното си състояние без напрежение, като се отдадете на рутинните си задължения. Трудностите  да не ви притесняват.

РАК – Не бива да сте прибързани в този ден. Правете реална оценка на ставащото около вас, но не се намесвайте там, където има некасаещ ви проблем, за да не се окажете в чужд конфликт, без вина виновни. Вгледайте се внимателно в себе си отстрани. Въпреки трудностите планирайте действията си. Не пропускайте срещите свързани с постигането на поставените нови цели.

ЛЪВ – Не противоречете на никого на вашето работно място, дори и да се налага намесата ви, за да решите проблем, който са създали ваши колеги. Следобед се постарайте да работите без да се разсейвате. Проведете важните разговори, без да постигате крайни споразумения. Не отказвайте предложения за допълнителна работа.

ДЕВА – Денят е неблагоприятен за начинания и импулсивни действия и решения, подвластни на емоцията. За да си спестите проблемите, не проявявайте лекомислие. Избягвайте странично влияние. Заради прибързаност може да бъдете губещи в близките месеци. Внимавайте, защото трудно ще изградите отново съсипаната финансова стабилност.

ВЕЗНИ – Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Бликащата емоция води до срив в отношенията ви лични и делови. Бъдете разумни и запазете спокойствие, каквото и да се случва около вас. Проблеми, които отказвахте да разрешите, днес изнервят и вас и колегите ви.

СКОРПИОН – Не пропускайте в ранния следобед да завършите започнатото На работното място. Не се поддавайте на желанието си да продължите да работите до късните часове на деня. Не рискувайте, защото преумората ви вреди. Преценявайте с разум действията си и не налагайте мнението си, за да сте сигурни в професионалния си успех.

СТРЕЛЕЦ – Помогнете на близките си, ако искат финансовата ви подкрепа за лечение, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари или ги преведете лично по сметката, в която влизат. Имате шанс да подобрите бързо материалното си състояние. Предпазвайте се от сериозни пропуски на работното място, ако решите да рискувате. Разчитайте на интуицията си.

КОЗИРОГ – Не планирайте задачите си, защото плановете ви се провалят заради непредвидена странична намеса, която е във вреда не само на нас, а и на вашите колеги. Трудностите са породени от външни фактори, затова се радвайте и на малките си успехи. Не е изключено да поставите начало на успешна дейност. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на вашите нови делови партньори и познати.

ВОДОЛЕЙ – Бъдете отговорни към своите постъпки и успехът ще е с вас. Проявете предпазливост при неочаквани разходи. Ако сте зад волана бъдете внимателни при пътуване в провинцията. При делова среща не говорете повече от позволеното. Разговорите няма да ви донесат успех, ако сте ги уговорили за този ден. Разсеяни сте и имате нужда от разтоварване.

РИБИ – Овладейте емоциите си и проявете далновидност, без значение дали в професионален план или в деловите отношения. Не се събирайте с колеги или партньори, които ви повлияват неблагоприятно. Не си разваляйте настроението заради интриги по ваш адрес от ваши нови познати. Все се срещате с хора, които са недоволни, че не са могли да ви впечатлят и да ви използват.

Tagged ,
на горе