Хороскопът днес: Успешен ден за Рибите, нови възможности за Овните

Хороскопът днес: Успешен ден за Рибите, нови възможности за Овните
Астрология

Хороскопът днес: Успешен ден за Рибите, нови възможности за Овните

13-14 лунни дни. Днес аспектът на Луната към изместения във фаза Меркурий ни кара весело и гордо да гледаме само напред, без да се обръщаме към миналото. Някои дори ще искат да си съберат раниците и да се впуснат в пътуване. Очаквайте новини от ваши близки. Вечерта, умората ще си каже думата. Ще ви се прииска да легнете на дивана в поза звезда и да лежите там няколко години.

Овен – Излизайте и приемайте покани – днес на необичайно място може да ви застигнат нови възможности и изненади. Също така е полезно да общувате с приятни хора, така че настроението само да се вдига все по-нагоре и по-високо. Не си отказвайте някои малки и приятни покупки – много е важно да се харесате и да си позволите повече в този труден ден.

Телец – Днес ще бъде трудно да общувате – всички събеседници се стремят да ви потиснат и да ви убедят в опцията, която е изгодна за тях. Затова се опитайте да работите и да се отпуснете в прекрасна изолация. Полезно е да се откажете от всичко, което вече не носи ползи или приятни емоции. Изчиствайки пространството, ще привлечете нови възможности в живота си.

Близнаци – Днес ще ви е трудно да контролирате емоциите си и, ако не се сдържате в определен момент, можете да се скарате с близките си. Затова се опитайте да проявите разбиране и да изгладите комуникацията. Също така е полезно да работите върху грешки в този ден – поправете това, което се обърка или не ви харесва. Но не бива да приемате нови неща – може и да не ги довършвате.

Рак – Звездите ви изпращат знаци, които да ви помогнат да се ориентирате и да вземете правилното решение. Затова обръщайте внимание на обстоятелства, ситуации и думи – всичко това ще ви каже нещо важно. Освен това се опитайте да не приемате всичко присърце – днес безпокойството може да съсипе не само настроението ви, но и личните ви дела. Но по-добре отложете важните разговори за вечерта – тогава бързо ще се съгласите със събеседника.

Лъв – Днес много задачи и проблеми валят върху главата ви. Помислете за правилното разпределение на времето и се опитайте да определите краен срок за всяка задача, така че всичко да може да се направи навреме. Бързането в този ден е вредно – можете да направите много грешки. Добре е да се заемете с нещо ново – това ще ви вдъхнови и ще ви помогне да погледнете на живота си от различна гледна точка. Звездите също съветват да помогнете на всички в нужда – по този начин ще се почувствате по-добре.

Дева – Опитайте се да се отпуснете. Дори да имате много работа, отделете малко време за себе си, за да направите любимите си неща. Също така си струва да повярвате в себе си – днес можете да се справите с всички проблеми, така че не се колебайте да продължите напред. От лична гледна точка трябва да обърнете голямо внимание на желанията и нуждите на вашия партньор – сега той се нуждае от вашата подкрепа.

Везни – Бъдете изключително внимателни днес – можете да пропуснете важна подробност, която може да развали всичките ви планове или да навреди на бизнес, който правите от много дълго време. Ще искате да драматизирате, да изразявате емоционално мнението си, но трябва да внимавате – някои хора няма да разберат това и могат да доведат ситуацията до сериозен конфликт.

Скорпион – Днес любимите не се намесват в живота ви, така че не започвайте да се бъркате в делата им. Много задачи се разглеждат най-добре през обектива на творчеството – по този начин бързо и успешно ще изпълните повечето от тях. Но да харчите пари в този ден не си струва – можете да си купите неща, които няма да ви задоволят и няма да издържат дълго. В крайна сметка ще загубите много пари.

Стрелец – Днес можете да станете истински ясновидец – предскажете няколко ситуации и можете да прочетете мислите на други хора. Опитайте се да правите изводи, основаващи се не само на вашите мисли, но и на фактите – просто няма как да сбъркате. Полезно е да разговаряте с любимите хора на този ден, за да укрепите отношенията. Също така звездите ви съветват да бъдете по-малко нервни.

Козирог – Днес имате чудесна възможност да привлечете враговете си на своя страна. Затова бъдете по-активни, по-приятелски настроени и по-изобретателни. Но огъването на линията ви там, където има твърде много препятствия, все още не си струва – няма да постигнете целта си и само ще загубите ценна енергия и време. Утре можете да опитате отново и може би всичко ще върви като по часовник. Дотогава се заемете с проблемите, които не могат да бъдат отложени.

Водолей – Обстоятелствата и неочакваните ситуации могат да ви съборят, но в същото време ви дават много шансове да коригирате ситуацията си, да промените живота си. Опитайте се да търсите възможности дори в най-трудните моменти и се настройте за победа. Също така звездите казват, че днес можете да видите любим човек от съвсем друга страна – опитайте се да се контролирате и да не критикувате действията и избора им.

Риби – Днес можете да си починете – работили сте много усилено и сега настъпи моментът на релаксация. Но не за дълго – рутинната работа все още ви очаква. Също така звездите съветват да общувате по-малко и да не споделяте идеите си с другите. Те или няма да ви разберат, или ви крадат мислите и зараждащите се проекти. Вечерта звездите ще ви изненадат – определено ще ви хареса.

 

Tagged , ,
на горе