Хилари Дъф стана майка за трети път
Лайфстайл

Хилари Дъф стана майка за трети път

Хилари Дъф стана майка за трети път. Певицата и актриса посрещна на бял свят момиченце, като сама сподели за щастливото събитие със снимка в профила си в социалните мрежи.

„Обичаме те, красавице. 3-24-21“, написа блондинката под публикацията, с което издаде и че малката се е родила миналата седмица.

На кадъра Дъф държи бебето, като е заобиколена от половинката си Матю Кома и другите си две деца.

Щастливите родители разкриха и името на новороденото – Мей Джеймс Беър, като веднага получиха куп поздравления, включително и от известни личности като Ашли Тистейл и Кели Роуланд.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Hilary Duff (@hilaryduff)

Хилари и Матю имат и момиченце – Банкс Вайълет, което се роди през 2018 г., а година по-късно двамата се ожениха.

Дъф има и син – Лука Крус, когото ражда на 24 години. Той е от предишния й брак със състезателя по хокей Майк Комри.

„В началото бях малко изолирана, защото все още нямах приятели, които да имат бебета. Струваше ми се обаче естествена стъпка за мен и винаги съм знаела, че искам да стана майка и че това ще ми бъде приоритет №1 в живота. И така, чувствах се готова на някои фронтове и малко уплашена на други“, спомня си тя.

Любопитното е, че този път Хилари и Матю решиха да не разкриват до последно пола на бебето си.

„Обявихме пола при Банки и това беше толкова забавен спомен. За съжаление, през тези времена смятахме, че това не е наистина подходящо. Начинът, по който създаваме вълнение в семейството, е да изчакаме да разберем пола на рождения ден на бебето“, обясни тогава Дъф.

Съвсем наскоро актрисата публикува и книга, озаглавена „Моето малко смело момиче“, вдъхновена от предизвикателствата, с които се справя в ролята й на майка.

„Надявам се, че тази книга вдъхновява момичетата да се водят от сърцето си и да знаят колко специален е умът им, както и да помогне на родителите да не се чувстват толкова самотни, когато се справят с горчивия вкус да оставите детето си да порасне“, написа тогава Хилари, като веднага получи много окуражителни коментари под публикацията си в социалните мрежи.

Tagged ,
на горе