Финансов хороскоп от 20 до 26 декември
Астрология

Финансов хороскоп от 20 до 26 декември

 

За да се чувствате по-уверени от 20-ти до 26-ти, както и да вървите уверено към безопасния финал на 2021 г., астролозите съветват да следвате някои конкретни препоръки. Възможно е звездите да ни помогнат в правилния път, като изпращат прости и недвусмислени знаци.

 

 Овен

Овенът ще се възползва от вродената си смелост. За да не харчи излишно , е важно да се знае точно защо и къде ще отидат парите му. На хоризонта може да се появи покупка, която изобщо не са планирали, но която би била много полезна за тях в бъдеще. Някои финансови моменти ще зависят от близки хора или по-скоро от техните съвети, в които астролозите съветват Овните да се вслушат. Има четири добри причини Овенът да стане сутрин. Годината е към своя край, така че има и пета причина – трябва да имате време да завършите важните неща.

Телец

Телецът може да получи неочаквани пари тази седмица. Възможно е с негова помощ хора да успеят да увеличат доходите си или да получат пари от длъжници. Телецът в периода от 20 до 26 е по-добре да не променя ситуацията, защото това ще изисква известни разходи. Не си струва да чакате началото на период на спокойствие. От друга страна, ако някой Телец трябва да се изправи пред финансови изненади, всичко ще се окаже в негова полза. Астролозите съветват хората от този знак да заделят малко пари за „резерв“.

Близнаци

Увеличение на доходите може да очаква Близнаците на 20-и и 21. Това може да е неочаквана печалба, голям паричен превод или премия. Препоръчително е да инвестирате средства в професионално израстване или нови знания. Можете да си купите нещо важно за дома си, но е добре да не си губите парите за дрънкулки.

 

Рак

В началото на седмицата Раците могат да бъдат обзети от неприятни спомени и мисли за минали финансови провали. Това ще направи седмицата да изглежда изтощителна и трудна. Важно е да намерите начин да възстановите силата си и да се ободрите. Паричните дела ще погълнат Раците от първите минути на понеделник. Звездите ще помогнат на тези хора да станат по-добри, да се отърват от ненужните разходи. Ще бъде полезно да започнете седмицата с общо почистване на къщата и подреждане на нещата. Това ще бъде идеалното време за изпълнение на важни задачи на работното място и в бизнеса. Не отлагайте нищо за по-късно.

Лъв

Лъвовете в периода от 20 до 26 преди всичко ще се нуждаят от силна памет. Специални талисмани и упражнения ще помогнат за подобряването на паметта. Това ще бъде особено важно за тези, които се занимават с интелектуална или творческа сфера. Напълно възможно е в следващия период Лъвът да успее да намери нови източници на доходи, да придобие много важни знания. Отрицателните емоции могат да повлияят негативно на финансовото състояние на Лъва, затова астролозите силно съветват да не общувате с неприятни хора. Със своите съмнения те могат да пораждат негативни програми в съзнанието на Лъвовете.

 

 Дева

Девите трябва да преразгледат отношенията си с парите, ако не успяват да стабилизират финансовото си състояние. Обърнете специално внимание на разходите си. Възможно е да харчат за напълно излишни неща. Това дърпа Девите във финансова дупка. Освен това те трябва да увеличат енергийните си вибрации, за да станат по-щастливи и да привлекат късмет, без който ще бъде почти невъзможно да завършат 2021 г. на положителна вълна. Астролозите съветват представителите на този знак да помнят за навременната почивка.

Везни

Много Везни просто ще забравят за работата, разтваряйки се в домакински дела и романтика, но това е погрешно. Необходимо е започнатата работа да приключи и да не се отлага за началото на следващата година. Разбира се, прекаляването и преуморяването с работа също е нежелателно, но безделието по никакъв начин няма да помогне да реализирате плановете си. По-добре е паричният сектор да се постави като приоритет сега, като по пътя се отървете от негативните нагласи. Най-опасният ден за работа и финансова дейност ще бъде неделя. В този ден е по-добре да си починете, защото Венера отново ще се окаже в негативен аспект с Плутон.

Скорпион

Астролозите съветват Скорпионите да избягват застой. Важно е да работите неуморно, тъй като енергията на звездите сега е възможно най-позитивната. Разбира се, финансовите и работните проблеми няма да се решат от само себе си, така че Скорпионите ще трябва да положат усилия, за да успеят. Ще имате шанс да се отървете от бедността и да увеличите доходите. Краят на 2021 г. обещава да бъде натоварено и важно време, в което хората от този знак могат да станат по-успешни.

Стрелец

Стрелците трябва да посветят първия ден от седмицата, за да направят едно голямо дигитално разчистване. Важно е да спазвате реда не само в стаята, но и в работния компютър – излишни файлове, неизползвани програми, излишни приятелства във френд листите в социалните мрежи. Това ще ви помогне да имате повече късмет, който ще бъде най-активен на 20-и и 21-ви. Това също ще помогне за привличане на повече финансово богатство. Що се отнася до пазаруването, няма ограничения. Стрелецът може да купи всичко, което ще зарадва тях самите или техните близки и близки. Седмицата не е подходяща за драстични промени в плановете.

Козирог

Козирозите във финансовата и бизнес сферата трябва да се ръководят не от сърцето, а от разума, особено в онези въпроси, където са заложени големи суми пари. Талантите на тези хора могат да привлекат приток на средства, но за това не е нужно да се страхуват от комуникация и работа в екип. Идва и времето да се сбогуват с дълговете. По-добре е да не обещавате на себе си и на околните, да не си поставяте нерешими задачи и да не се страхувате да продължите напред. Много материални и финансови цели на Козирозите ще започнат да се сбъдват.

Водолей

Водолеят може да има трудно време в началото на седмицата. Проблемите могат да провокират началото на труден период. Препоръчително е на Водолеите засега да отложат подготовката за празниците. Ако пропуснете някоя възможност, не трябва да губите вяра в себе си. Трябва да внимавате с финансовите транзакции. Спонтанните решения ще доведат до загуба на пари или неразумни покупки. Струва си да следите промоции, отстъпки и разпродажби, както и да проверявате отзивите в интернет.

Риби

За Рибите е важно да планират разходите си за началото на следващата година и за тази седмица. Веднага трябва да се отбележи, че пазаруването и финансовите въпроси като цяло може да не вървят по план, но това е нормален ход на живота. Звездите са благосклонни и помагат на Рибите да имат добър, макар и по-бавен старт в началото на 2022 г.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе