Коте, зайче, любима… Да дешифрираме нежни прякори, с които мъжете ни наричат

Коте, зайче, любима… Да дешифрираме нежни прякори, с които мъжете ни наричат
Любов и партньорство

Коте, зайче, любима… Да дешифрираме нежни прякори, с които мъжете ни наричат

 

 

Обикновено жените обичат, когато мъжете се обръщат към тях с нежни прякори и комплименти. Но дори и тези нежни думи имат свой скрит смисъл, по който можем да оценим не само чувствата, но и сериозността на намеренията. Слушайте мъжа, може би той вече е узрял от доста време, за да ви предложи брак.

 

Вероятно и вие, и вашият мъж имате в арсенала няколко нежни думи един за друг. Може да си мислите, че сладките прякори като този просто ви помагат да изразите любовта си. Но дори тези напълно невинни думи имат свои собствени значения.

 

„Коте“, „зайче“ – подобни смешни имена, веднага напомнящи сладки плюшени играчки, най-често срещаните прякори за жени. Това говори за нежността на характера на вашия избраник. Ако не упражнявате предизвикателно натиск, можете лесно да контролирате такъв мъж. Това е романтична, нежна натура, която не приема метода „камшик“. Опитайте се да бъдете също толкова внимателни към него.

 

„Скъпа моя“, „злато“ – изобщо не означава, че сте безценни за вашия мъж. По-скоро показва делови характер и ангажираност към работата и парите. За съжаление материалните блага винаги ще бъдат малко по-важни за него от всичко друго.

 

Ако вашият мъж ви нарича „моята домакиня“ или други подобни – не търсете скрит смисъл тук. Той иска да ви види преди всичко като пазител на огнището, идеалната домакиня. Не лъжете надеждите му. Такива мъже много ценят комфорта и уюта в къщата.

 

„Слънчице“ … Ако любимият ви се обръща така, бъдете готови за това, че винаги ще трябва да бъдете най-добрата. Мъжът е изключително горд с вас и ви смята за свое лично постижение. Така че не се учудвайте, ако той постоянно се хвали с вас пред приятелите си. Но направете всичко възможно да не го разочаровате.

 

„Бебе“, „бебчо“ най-вероятно означава силно сексуално влечение на партньора ви към вас. Но не очаквайте сериозна връзка с такъв човек. Той може да бъде отличен любовник за вас, но не и съпруг.

 

Ако вашият избраник ви нарича „любов“ и „любима“, опитайте се да се отнасяте към него с повишено внимание и грижа. Обикновено такива мъже правят всичко възможно, за да угодят на жена си и да я осигурят добре. Затова се опитайте да му станете достоен спътник в живота.

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе