Умната жена знае какво иска и как да го постигне! И не позволява да си играят с нея

умната жена
Любов и партньорство

Умната жена знае какво иска и как да го постигне! И не позволява да си играят с нея

Умната жена, която изглежда и привлекателно не е за всеки. Чудите ли се дали вашата интелигентност и ум пречат на мъжете да ви намират за привлекателна? Притеснявате ли се, ако сте твърде плашеща или твърде успешна, за да срещнете типа момче, което търсите? Искате ли да знаете как да балансирате вашите образователни и кариерни цели с вашите цели за любов, романтика и сериозна връзка?

Може да почувствате, че мъжете, които срещате, не искат партньор, който е по-умен или по-успешен от тях, което води до бариери при срещите, несигурност и отхвърляне. Въпреки че някои проучвания подкрепят това, има много мъже, които ще ви оценят такава, каквато сте.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Какво прави умната жена, за да изглежда и привлекателно

Не правете компромиси и не крий коя си

Практикувайте себеприемане и насърчавайте увереността си. Поемете собственост върху вашите умения, силни страни, личност и постижения, като същевременно продължавате да работите върху това да бъдете най-доброто от себе си чрез самоусъвършенстване и личен растеж.

Когато се срещате, ако забележите, че се преструвате коя сте, за да избегнете отхвърляне, разпознайте този модел в себе си и предприемете действия, за да го поправите. Може да се чувствате уязвими, но този метод ще доведе до по-силни емоционални връзки със съвпадения. Освен това не забравяйте, че да бъдете уверени е различно от това да бъдете арогантни. Най-общо казано, увереността е секси, а арогантността е отблъскваща.

Бъдете съзнателни относно това, което искате

Използвайте интелигентността си в своя полза и бъдете умни, когато става въпрос за срещи и връзки. Това означава да излизате на срещи с вашите ценности в ума, да се доверявате на интуицията си, да не пренебрегвате опасностите или да се опитвате да промените мъжете и да сте много ясни относно вашите нарушители

Умните жени не се срещат с мъже, които не се отнасят правилно с тях. Умните жени излизат с мъже, които са емоционално достъпни, уважителни, надеждни, честни и споделят подобни ценности и цели. Умните жени не вкарват мъжете в проекти. Не позволявайте на увлечението да ви заслепи и да не излизате внимателно на срещи. Влезте в контакт с чувствата си, докато мислите и действате рационално относно избора на партньор.

Стремете се към баланс

Не можете да очаквате да намерите удовлетворяваща връзка, ако не влагате време и енергия в срещи. Ако винаги поставяте кариерата или образованието си пред срещите, ще бъде почти невъзможно да имате успешна връзка.

Така че да кажете, че искате партньор, без да вършите работата или непрекъснато да давате приоритет на кариерата си пред любовния живот, няма да ви помогне да постигнете целите на връзката си.

Тук идва балансът, както и разбирането, че можете да имате както здрава връзка, така и възнаграждаваща кариера. Може да се наложи да проявите креативност с планирането и балансирането на всичко, но можете да научите как да преследвате няколко цели наведнъж (за разлика от фокусирането само върху една цел наведнъж). Чрез здравословни навици, управление на времето и грижа за себе си можете да освободите място за кариера и връзки.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Любовта е красива, когато е споделена! Без лъжи, болка и обида

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Лъжата е най-големият враг в брака! Тя бавно убива доверието, а след това и любовта

 

Tagged , , , , , , ,
на горе