Знаци, че тя никога няма да се върне при теб
Любов и партньорство

Знаци, че тя никога няма да се върне при теб

Всеки един ден, прекаран с нея, е нов шанс за вашата любов. Да ѝ покажеш колко я обичаш. Шанс, който ти всеки път пропускаш. Докато един ден, тя не си отиде от теб. И чак тогава осъзнаваш какъв диамант си имал. Но понякога е прекалено късно. Да започнете отначало. Безсмислено. Като да четеш една и съща книга и да се надяваш краят този път да е различен.

Наскоро се раздели с твоята половинка. Съжаляваш за това, че си допуснал тя да си отиде от теб. Въпреки че сложихте край на връзката ви, ти все още изпитваш чувства към нея. И се надяваш, че един ден ще се върне при теб. Но дали е така наистина? Дали момичето, което изостави ще ти даде още един шанс? Последен такъв? Безсмислено е да пропиляваш живота си, чакайки нея. Защото ти допусна, тя да си отиде. Трябва да приемеш, че някои връзки не могат да бъдат спасени.

Представяме ти знаците, които показват, че тя никога няма да се върне при теб.

Не отговаря на съобщенията ти

Влюбен си в нея и искаш да поправиш нещата. Не спираш да ѝ звъни и изпращаш съобщения. Объркан си и се чувстваш ужасно. Трябва да запазиш спокойствие. Защото ако продължиш да я търсиш постоянно, ще преминеш границата и тя ще се чувства така, сякаш си обсебен от нея. Нали не искаш да те мисли за психопат? Ако има шанс да се върне, няма да е, заради многобройните търсения. Това може още повече да я отблъсне от теб. Ако продължи да не отговаря на съобщенията ти дълго време, трябва да се примириш, че тя си е тръгнала от теб. Завинаги.

Чувства се емоционално изтощена

Няма повече сили да продължава да е с теб. Всичките скандали, спорове и конфликти са ѝ дошли в повече. Тя е емоционално изтощена от теб. Тя е търпяла и понасяла всичко, заради теб и любовта, която е изпитвала. Но в един момент, лимитът на емоциите е надвишен и тя просто не може да продължи повече. Писнало ѝ е да полага усилия за връзка, в която трябва и двамата да се грижат. Ти трябва да приемеш това и да уважиш решението ѝ. Всяка грешка носи последици. Приеми своите такива и се постарай в следващата ти връзка да не допускаш същите грешни действия.

Наранил си я много

Една жена си тръгва тогава, когато е наранена. Ужасно наранена. И е разочарована от теб и действията ти. И няма връщане назад. Не иска да продължава да е част от това. Когато тя ти каже, че си я наранил и не иска повече да бъде с теб, трябва да приемеш нейното решение. Дори и да се опиташ да си я върнеш с куп лъжливи обещания, ще бъде напразно. Тя е решила да си тръгне от човека, който я наранява. За нейно добро.

Чувства се неоценена

Няма връзка, която да е перфектна. Но не трябва да забравяте, че вашият партньор има страхотни качества, които трябва да цените. Може би тя си е тръгнала от теб, защото не си я оценил достатъчно. Осъзнал си какво имаш чак сега, когато нея вече я няма. В такъв случай е много трудно да си я върнеш обратно. Емоционалните щети са сринали връзката ви. Каквито и опити да направиш – ще са напразно. Имал си шанс да си я нея. Пропилял си го. И сега трябва да приемеш това и да я оставиш на спокойствие.

Тя беше на второ място

Обидно е за една жена да знае, че е план „Б“. Докато си бил с нея, тя не ти е била достатъчна. Флиртувал си и с други момичета, а представа си нямаш, колко си я наранил. Може би не ти е било интересно да си само с една. Влязъл си в ролята на играч и не може да излезеш от нея. Но не осъзнавал, че докато си бил в тази роля, неусетно си изгубил най-хубавото нещо – нея.

Сега се опитваш да си я върнеш, но без резултат. Е, няма и да видиш такъв. Защото една жена или е единствена в живота ти или не. Никога няма да играе ролята на резерва. Защото уважава себе си.

Приеми, че това е краят

Да бъдеш безнадежден романтик, може да е доста разочароващо. Трябва да се научиш да приемаш своите грешки и последиците след тях. Когато си разочаровал една жена и света да ѝ предложиш – няма да приеме. Няма да се върне при теб. Не знаеш колко смелост ѝ е изисквало това нейно решение. Трябва да приемеш, че дори и да си влюбен в нея, понякога отношенията не траят дълго. Не ви е било писано да останете заедно. Опитите и усилията, които ще положиш, за да си я върнеш, ще ти донесат само болка и разочарование. Защото тя е решила да си тръгне. И ако я обичаш – ще я пуснеш да си отиде. Насила хубост не става.

Tagged , , , , , , , ,
на горе