Кои зодии мечтаят за брак и кои се плашат от него
Астрология Любов и партньорство

Кои зодии мечтаят за брак и кои се плашат от него

Все по-често ставаме свидетели на двойки, които решават да не официализират връзките си, а живеят заедно без брак. Някои го определят като акт на новото поколение, други като неуважение към традициите и не признават техните отношения. Много са примерите как съвместното съжителство без официална церемония по никакъв начин не влияе на отношенията в семейството. Това каква зодия сте също оказва своята роля в решението дали да сключите брак или не.

Ето кои са зодиите, които жадуват да минат под венчилото:

Везните се нуждаят от официален съюз. Те мечтаят за щастлива връзка и искат любов, за да се чувстват наистина доволни в живота си. Този знак обича да прави нещата официални и затова бракът го кара да се чувства по-сигурен. Везните обожават романтичната страна на сватбата и искат да отпразнуват любовта си със своята сродна душа.

Козирогът вижда брака като доказателство за любов.Тези хора изпитват нужда от постоянно успокоение и нищо не може да ги накара да се чувстват по-добре от някой, който е готов да посвети живота си на тях. Преди всичко Козирогът е горд и търси партньор, който винаги ще му бъде верен. Той трябва да направи връзката си официална, за да бъде истински щастливи.

Стрелецът е много старомоден. Представителите на тази зодия харесват официалните ангажименти и обичат класическата сватбена церемония. Това включва традиционната църковна сватба, гражданския ритуал, както и празненството с близките, семейството и приятелите.

Ракът е истински романтик. Тези хора трябва да задоволят своята романтична страна и имат желание да създават запомнящи се емоционални моменти с партньора си. Затова е съвсем естествено да обичат и идеята за брака, като за тях това е следваща стъпка в отношенията между двама души.

Телецът иска сигурност. Телците харесват традицията, както и тихия и сигурен живот. За тях брака е за цял живот и мисълта, че ще бъдат женени за някого им дава допълнителна увереност в силата на връзката.

Лъвът иска зашеметяваща рокля. Дамите от тази зодия харесват идеята за брак заради огромното тържество и възможността да бъдат център на внимание. Те обичат да купонясват и нямат търпение за своята празнична вечер. Също така те обичат да правят любовта и лоялността си официални и нямат търпение да се представят като двойка пред всички, които обичат.

А ето и зодиите, които са против брака:

Овенът мрази протокола. Те наистина не харесват идеята за брак, това ги дразни. Тези хора се нуждаят от страст в живота си, а не от рутинна церемония, която всеки прави. Все пак този знак обича да се отличава и не би следвал някакви клишета, било то и сватбата.

Водолеят се плаши от идеята за сватба. Самата мисъл за брак кара Водолеите да настръхват. Просто на тях не им харесва идеята да загубят свободата си, тъй като по природа са независими. Освен това приготовленията за самата сватба и всички гости, на които трябва да обърнат внимание, им идва в повече.

Скорпионът вижда брака като голяма стъпка. С тези хора нещата са на принципа „всичко или нищо”! Те могат да бъдат страстно женени, но също така са много отворени към идеята за развод и затова поставят под въпрос дълголетието на брака.

Девата намира идеята за сватба за обезсърчаваща. От една страна, бракът е начин с партньора си да си засвидетелствате лоялност и желание да бъдете заедно. От друга страна обаче Девите се страхуват от раздяла и усложненията от развода, затова не бързат с тази важна стъпка.

Рибите не могат да разберат суматохата около сватбата. Те ще искат да се оженят, ако са в приятелска и стабилна среда, която ги кара да се чувстват сигурни. Рибите не само се женят за партньора си, те го обвързват и за всичките си приятели и семейство. Да се ​​ожениш за човек от тази зодия означава наистина да го доведеш в семейството си и затова това е плашеща стъпка за Рибите, както и толкова голям ангажимент.

Tagged , , ,
на горе