4 особености на това да търсите любовта в интернет
Любов и партньорство

4 особености на това да търсите любовта в интернет

Модерното поколение в наши дни се е превърнало в зависимо от мобилните си телефони и не е изненада, че хората все по-често търсят любовта в интернет. За повечето от нас това е по-лесният вариант, който предлага много повече варианти и избор на подходяща половинка. Много по-удобно е просто да приключите един разговор, ако не ви допада човека отсреща, още преди да сте се видели на живо.

Знаем, че онлайн запознанствата се ползват с лоша слава. Има хора, които искат да се откажат от това да търсят любовта в интернет, защото се оказват между фалшивите профили и нежеланите съобщения. Но разбира се, че не всичко е лошо. Онлайн запознанствата са най-добрата стъпка, която можете да предприемете, когато сте отскоро отново сте сами и ако сте готови да бъдете открити. Нужно е само да положите малко усилия, за да се запознаете с нови хора. Трябва и да бъдете оптимисти, че зад следващата покана за приятелство може да се крие интересен човек.

infomax-logo-50-15-HW Саня Борисова вае тяло и разпуска с въздушна йога

infomax-logo-50-15-HW Емили Ратайковски на концерт на Хари Стайлс с бившата му Оливия Уайлд

И така, без повече приказки, ето някои особености, които е хубаво да знаете, преди да се впуснете да търсите любовта в интернет:

Помага ви да определите какво искате и какво не искате в един партньор

С ръка на сърцето, най-доброто нещо, което можете да получите от онлайн запознанствата, е да дефинирате какво искате и какво не в един партньор. През цялото време се учите как да се държите по време на комуникация, когато търсите любовта в интернет и не е изключено да правите и грешки.

Запомнете: постоянството, надеждността и страхотният смях надделяват над способността да флиртуваш чрез текстови съобщения в продължение на часове. Можете така да селектирате хората, с които искате да общувате, за да намалите до минимум досадните предложения и комуникация с неподходящи хора.

любовта в интернет

Научавате, че вашата идентичност се определя само от вас

Няма по-добър начин да опознаеш себе си от това да разказваш историята си отново и отново. Ще научите, че простите факти за това кой сте ви правят уникални и интригуващи. И ще осъзнаете, че стойността ви не се определя от това как е преминала една среща или дали приятелят от интернет се е разминал, преди изобщо да се срещнете.

Вие определяте идентичността си и създавате собствената си история – добрата среща не ви прави или разрушава. Любовта в интернет е нещо специфично и трябва да търсите положителното в нея.

любовта в интернет

Вярно е: в морето има много риба

Има една много интересна мъдрост от хората, които търсят любовта в интернет „Всичко е игра на числа“. И това е вярно! Само за една година можете да отидете на десетки първи срещи. Всички ли могат да бъдат страхотни? Не – ако са, ще спрете след първата, която ви хареса, нали?!

От всичките пъти, в които ще излезете на реална среща може би ще си спомняте с добро единици. Става дума за това да се посветиш на това да се запознаваш с нови хора, да водиш интересни разговори и да научиш, че почти всеки носи нещо на масата.

Има почти безкрайно количество хора, с които да се срещнете – така че дайте шанс на няколко от тях. Ако не се получи, минавайте към следващия. Не сте длъжни да търсите любовта в интернет и да мислите, че нямате право на отказ.

любовта в интернет

Изграждате своята увереност

Хората, които са били на достатъчно много срещи, докато са търсили любовта в интернет казват, че най-голямата полза от онлайн запознанствата за него е изграждането на тяхната увереност. Ако известно време не сте се срещали с хора, може да е притеснително да направите първата крачка и да поканите някого на среща – онлайн запознанствата ви позволяват да се върнете към тях.

Изпращате няколко съобщения, усещате го и когато сте готови, се уговаряте да се срещнете с някого за бърза напитка или кафе. Търсенето на любовта в интернет може да ви научи как да разговаряте с хора от противоположния пол, първо чрез съобщения, а след това и на реална среща.

Вижте още:

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четирите зодии, на които липсва логическо мислене

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе