Топ 5 разкошни идеи за новогодишна прическа
Здраве и красота

Топ 5 разкошни идеи за новогодишна прическа

Звезден блясък в новогодишната нощ! Великолепен, красив стайлинг!

С какво да блеснете тази вечер? Не само с рокля, но и с перфектна визия на новогодишна прическа!

Кои са супер тренд прически за 2023?

Остават броени дни до Нова година. Незабравими мигове на веселие ще се стичат тази нощ в живота ви, когато отворите вратата на настъпващата година! През цялото време сте във вихъра на настроението, танците и шума на шампанското и светлините. Искате да изглеждате перфектни цяла вечер и да бъдете звездата на нощта.

Искате да се чувствате комфортно, но задължително имате нужда от щипка празничен блясък към тоалета.

Нека бъде празнично – в облеклото и в целия стайлинг: грим, прическа, обувки, бижута, аксеосари.

Знаем, че вашата визия трябва да е в хармония с настроението ви и затова специалистите стилисти фризьори ви дават ценни съвети за перфектни визии, които да издържат дълго през новогодишната нощ.

Хубаво е да обърнете внимание на косата си и да изберете най-подходящата новогодишна прическа: спусната, къса или на опашка.

Кои са топ 5 бляскави новогодишни прически

Коса с мокър вид

Така наречената „стъклена коса“. Много секси и модерна прическа, която се прави лесно и е супер подходяща за празничната нощ. Лъскавата коса e модна прическа, която слиза от червения килим и е много разпространена в момента.

„Мократа“, сресана и загладена назад коса се превърна в любима визия на много популярни топ модели и личности в шоу бизнеса. Тя трябва да бъде идеално изправена, покрита с гел или лак, за да блести.

Топ 5 разкошни идеи за новогодишна прическа

Как да я направите?

Всичко, от което се нуждаете е гребен с широки зъби, с който да срешете косата право назад, гел и дълготраен лак за коса. Фиксирате косата с щипки и изсушавате на ниска въздушна скорост. Премахвате щипките в последния момент и запечатвате с лак, за да може косата да издържи вечерта.

Тази визия е подходяща, ако искате да привлечете погледите към своите ценни бижута, защото лицето ви е напълно открито и косата е назад. Става както за костюм, така и за рокля. Ще се превърнете в звездата на нощта!

За празнична визия може да използвате още искрящи аксесоари за коса: шноли с цветя, ленти за коса, мънисти, диадеми с камъни, дори ежедневни аксесоари като обикновени фиби.

Прическа с перлена диадема

Коледа и Нова година наистина са времето на диадемите. Романтична прическа с перлена диадема. Прическа с разхлабени кичури, които описват лицето като рамка, прибрана коса и диадема със скъпоценни камъни.

Топ 5 разкошни идеи за новогодишна прическа

Как да я направите?

Разделете косата и я съберете отзад на опашка или кок. Издърпайте небрежно няколко рамкиращи лицето кичура отпред и ги накъдрете с голяма маша. Завършете външния си вид, готов за парти, с лента за коса, украсена със скъпоценни камъни. Ще имате този „Уау“ ефект!

Елегантни вълни в косата

Прическа на вълни е винаги модерна, а също подходяща за парти. Лесна за правене, поддръжка и много ефектна. Винаги ще изгледжате официално с дълга коса на къдрици в комбинация с вечерна рокля.

Топ 5 разкошни идеи за новогодишна прическа

Как да я направите?

Тайната на тези меките къдрици е в предварителното нанасяне на мус в основата на косата, преди изсушаване. Използвайте преса или широка маша за вълните. Машата се държи вертикалано и косата се изсушава по дължина като така се получава желаният ефект на прекрасни начупени вълни.

Друг начин да си направите къдрици е да сплетете косата, докато е мокра и след няколко часа, когато изсъхне и я разпуснете, ще имате супер елегантна прическа.

Конска опашка балонче

Нова прическа в модните тенденции тази година.

Перфектна прическа за Коледа и Нова година.

Няма да сбъркате с прическа на конска опашка защото тя никога не излиза от мода.

Висока или ниска, по-сложна или обикновена, с панделка, ластик, които да вплетете в нея. Знаменитости, които са носили конска балонна опашка: Блейк Лавли, кралица Летиция, Оливия Уайлд, Алисия Викандер.

Топ 5 разкошни идеи за новогодишна прическа

Как да я направите?

Направете си стегната конска опашка. и я завържете горе с ластик. Сложете втори ластик на разстояние от няколко сантиметра под горния и раздърпайте косата между тях, докато получите ефекта и формата на балонче. Продължете надолу по същия начин още на няколко места като правите овални балончета. Накрая фиксирайте косата с лак за коса. Изглеждате страхотно! Воала!

Нисък кок

Ниският кок е страхотна прическа за официален повод. Той акцентира върху гърба и ако носите рокля с изрязан или гол гръб, ще бъдете супер ефектни.

За да различите ежедневния кок от една разкошна официална прическа, използвайте стилизанти.

Топ 5 разкошни идеи за новогодишна прическа

Как да я направите

За по-добра визия, може първо да изправите косата си, да нанесете маска за коса и да я срешете назад. Завързвате косата с ластик и завъртате опшаката, така че да оформите кок. Захващате с фиба и стягате колкото е необходимо. Обикновено мястото на кока е ниско в основата на врата. Завършете като с двете длани нанесете гел върху горната част на главата за страхотен бляскав ефект!

Вдъхновяващи прически, които може да изпробвате още сега в къщи. Изберете най-подходящата за вас и сложете капка звезден блясък в косите.

Блондинка или брюнетка? Каква жена предпочитат мъжете?

4 зодии, които критикуват връзките на останалите

Приятелството пред любовта – 4 зодии, които го предпочитат

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе