секс
Интимно 18+

Топ секс пози на дивана

Когато става въпрос за страхотен секс, кой има нужда от легло? Въпреки че поставянето му в спалнята може да е най-масовият начин да го направите, има какво да се каже за подправянето на нещата от време на време. И докато задната седалка на колата ви или дори джакузито ви може да са страхотни места за задушен секс, сексът на дивана е изключително подценяван – поне според нас. Сериозно, някои позиции на дивана се чувстват дори по-добре от изпитаните и истински в спалнята.

Подобно на секса на двойно легло обаче, сексът на дивана може да изисква от вас и вашия партньор да сте малко креативни. В края на краищата, не всеки има лукса на масивна секция (и ако имате, тогава се радвам за вас). Въпреки това, да се принудите да опитате нещо ново може да бъде невероятен начин да подправите сексуалния си живот.

С всичко казано дотук, нека се изправим пред фактите, нали? Леглата са вън – и диваните са вътре. Всъщност аз определям правилата. Независимо дали отивате набързо, чувствате се пикантни от връзка за една нощ или просто искате да размените нещата с партньора си, ето няколко пози за интимност на дивана, които ще оставят спалнята ви на заден план от сега нататък.

Искате да излезете с него? Поканете го

Най-добрите начини бързо да възбудите мъж

Какво да очаквате от секса, след като навършите 40?

Топ секс пози на дивана

Седнала каубойка

секс
Топ секс пози на дивана

Този секс е удобен за всички страни — мога ли да получа „уаууууу“ за опора на гърба?! Започването е лесно – просто накарайте партньора си да седне на дивана с крака на земята. След това се качете отгоре и ги разположете, като използвате облегалката на дивана за опора. Оттам накарайте партньора си да проникне във вас отдолу. Това е класика с причина.

Обратна лъжичка

секс
Топ секс пози на дивана

Ако имате по-малък, по-тънък диван, обратната лъжичка е за вас. Легнете на една страна, обърнете се към партньора си и се приближете много. Оттам обвийте ръцете си една около друга и преплетете краката си по какъвто ви е удобен начин. В тази интимна секс позиция имате възможност за проникване, стимулация на клитора или някакво старомодно смилане – което винаги е победа.

Седнали

секс
Топ секс пози на дивана

Ако имате L-образен диван, помислете дали да не заемете тази позиция за въртене. Първо, накарайте партньора, който извършва проникването, да седне на дългия край на дивана с изправени крака. (Можете също да направите това на „основен“ диван с гръб на партньора си върху облегалката на дивана, но това може да е малко неудобно.) След това ги накарайте да проникнат във вас отдолу, докато седите отгоре с колене до вас гърдите, а краката ви са поставени от двете страни на партньора ви. За допълнителна стабилност накарайте партньора си да ви обвие с ръце за интимен и супер горещ секс.

Стоящи

секс
Топ секс пози на дивана

Кучешкият стил е GOAT-ed с причина, всички. Ако се направи правилно и с добро ниво на комуникация, тази позиция е една от най-добрите секс позиции, когато става въпрос за удоволствие. За този вариант накарайте партньора, който извършва проникването, да застане зад вас, докато се навеждате над дивана, като използвате гърба (или ръката) за опора. За по-дълбоко проникване извийте гърба си по най-добрия възможен начин и не забравяйте да уведомите партньора си, ако имате нужда от почивка – дълбокото проникване може да бъде много.

Поза геврек

Колкото и плашещо да звучи името обаче, тази позиция всъщност е доста лесна. Легнете настрани, разтворете краката си като мида и накарайте партньора си да се постави между тях. С горния си крак, увит около торса им, изправете долния си крак, докато те проникват във вас. Ако обаче имате по-малък диван, огънете долния крак, вместо да го оставяте напълно изпънат.

Това, което може да започне като Netflix-and-chill тип нощ, със сигурност може да се превърне в задушаваща връзка – особено ако се окажете на дивана. Така че, вместо да отделите време да се отправите към спалнята, защо не го качите на дивана? Повярвайте ми, когато казвам, ще се радвате, че сте го направили. Тази поза е за горещ секс.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?